Erityisen herkkä elämäntehtävä

Sinä olet ottanut vastaan erityisen tärkeän ja vaativan elämäntehtävän. Olet tullut tuomaan tähän elämään herkkyyttä, koska maailmaan on kasvanut niin paljon kovuutta. Sinua tarvitaan, jotta emme unohtaisi olevamme ihmisiä.

Erityistä herkkyyttä tarvitaan tässä ajassa, jossa järki on ottanut isännän roolin ja intuitio näyttelee renkiä, vaikka sille kuuluisi päärooli. Jokainen ihminen on luonnostaan herkkä, jokaisella on intuitio, mutta kiire kiire kiire ja järki järki järki salpaavat ovet tiukasti lukkoon, painaen piiloon sen arvokkaan aarteen joka kaikkien sydämessä on. Sinä olet tullut avaamaan lukkoja, näyttämään, että toisinkin voi elää.

Voi itkeä, kun itkettää. Voi heti perään nauraa niin että vuoret raikuvat. Voi elää tunteiden vuoristoradassa, laskea tukka putkella mäkiä ylös ja alas ilman että jarrumies on esteenä. Se on elämää, se on täyttä elämää. Ei sitä tarvitse anteeksipyydellä tai selittää pois, sinä olet tullut näyttämään että elämä on rikasta silloin, kun siinä on kaikki sateenkaaren värit, täydessä loistossaan.

Mutta ei se helppo tehtävä ole, tuollainen erityisen herkkä elämäntehtävä. Sinussa on yhtä aikaa omat ja muiden tunteet kannettavana. On vaikea vetää rajaa, mikä on minua ja mikä jotain toista. Mikä on minun tunnettani ja mitä muuta kannan mukanani. Sinussa on herkkyyttä kuunnella koko maailman tuskaa, otat siitä palan itsellesi, koska joku toinen kääntää sille selän. Sellaista se on, erityisen herkkä elämäntehtävä, maailman parantaja.

Tarvitaan herkkyyttä, jotta kovuus pehmenee. Tarvitaan herkkyyttä, jotta joutuu pakostakin etsimään keinoja, millä kovassa maailmassa pärjää, löytää tasapainon. Erityisen herkkä elämäntehtävä pakottaa etsimään, löytämään ikiaikaisia parannuskeinoja, vanhoja viisauksia ja sielun syövereiden neuvoja, jotta arki pysyy kasassa ja siinä on onni silloinkin, kun väsyttää. Ilman sinua tuo tieto vaipuisi unholaan. Sinä etsit, koska sinun tehtäväsi on muistaa ja palauttaa ihmiskunnan muistiin se, minkä kiire ja järki unohtavat.

Joka päivä sinä rakennat tasapainon ja hyvinvoinnin itsellesi ja samalla jollekulle toiselle, jota et näe. Sielujen tasolla kaikki on yhteistä. Ei tarvitse niin kovasti pinnistellä ollakseen sinä ja minä kun lopulta on vain me.

Joka päivä sinä suodatat omat ja muiden tunteet juuriisi, annat ne Äiti Maan syliin joka palauttaa ne luonnon kiertokulkuun. Joka päivä sinä kuuntelet kehosi kipua, sitä joka on samalla jonkun toisenkin kipua ja tiedät, mitä se tänään tarvitsee ollakseen pienempi ja siedettävämpi. Joka päivä sinä kuuntelet maailman lasten itkua löytääksesi myötätunnon ja rakkauden kanssakulkijoitasi kohtaan. Niin sinä teet, koska olet erityisen tärkeä ja valon lähettiläs.

Kiitos että olet. Kiitos että teet maailmasta herkemmän, pehmeämmän ja viisaamman. Kiitos että muistat itsesi ja olet ylpeästi sinä.

Rakkaudella,

Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>