Meditaatio 7

Henkisen hyvinvoinnin illat

HENKISEN HYVINVOINNIN ILLAT

Kun sielu puhuu, sydän kuuntelee. Sisäinen viisautemme kumpuaa yhteydestä itseemme. Tule ottamaan hetki aikaa itsellesi ja kuuntelemaan, mikä sinulle on tärkeää juuri nyt.

Illan aikana teemme ohjatun chakrameditaation (n. 30 min), joka puhdistaa, hoitaa ja tasapainottaa auraa eli kehon energiakenttää ja chakroja eli kehon energiakeskuksia.

Illan aikana saat itsellesi myös lyhyen henkilökohtaisen intuitiivisen viestin kirjoitettuna. Voit jakaa sen muiden osallistujien kesken jos haluat tai pitää sen vain itselläsi.

Kuulet lisää myös Susannan tekemistä intuitiivista hoidoista ja hänen kirjoittamistaan Sielun kirjeistä. Saat samalla tietoa mikä merkitys auralla ja chakroilla on henkiseen hyvinvointiin ja mitä voit itse tehdä hyvinvointisi vahvistamiseksi.

Henkisen hyvinvoinnin iltaan mahtuu 10 osallistujaa. 

Illan vetäjä on Susanna Rissanen, jolla on vahva ammattitaito ja kokemus ihmisten ohjaamisessa sekä intuitiivisessa työskentelyssä.

Tulossa olevat henkisen hyvinvoinnin illat:

Seuraavat illat vuoden 2018 puolella.

 

Ota iltaan mukaan rennot ja mukavat vaatteet. Jos haluat tehdä chakrameditaation makuulla, ota mukaan oma alusta. Voit hyvin tehdä meditaation myös istuen.

 

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:

Susanna Rissanen

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

www.onnivoima.fi