Auringonkukka

Intuitiivinen energiahoito

Energiahoidossa sinulla on turvallinen tila tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi. Hoito avaa energiatukoksia, joita voi syntyä esimerkiksi jumiutuneiden ajatusmallien, tukahdutettujen tunteiden tai vielä piilossa olevan oman potentiaalin ja luovuuden takia. 

Intuitiivisessa energiahoidossa tutkin ja hoidan energiaa chakrojen ja auran eri tasojen avulla. 

Hoito tapahtuu siten, että hoidettava on hoitopöydällä makuulla, omat vaatteet päällä ja halutessaan viltin alla.

Intuitiivisesti luen hoidettavani energiaa ja nostan esiin yhdessä pohdittavaksi niitä asioita, jotka ovat hoidettavalleni tärkeitä tässä hetkessä. 

Konkreettisesti hoito voi antaa selkeyttä ja valoa seuraaviin kysymyksiin ja tilanteisiin:

  • Stressi, väsymys, masennus, riippuvuudet
  • Oma suunta elämänmuutoksessa
  • Ihmissuhteet
  • Tunnelukot
  • Elämäntehtävä, työ, ura
  • Fyysisten vaivojen ja sairauksien paranemisen tukeminen
  • Henkinen kasvu ja itsetuntemuksen lisääminen

Hoidon aikana välitän käsieni kautta reiki-energiaa. Reiki on alunperin japanilainen luonnollisen hoitamisen menetelmä. Sitä voidaan käyttää muun muassa rentoutumiseen, hyvinvoinnin edistämiseen, kivun lievitykseen ja paranemisen tukemiseen.

Hoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa vaan voi täydentää sitä ja tukea fyysistä paranemista.

Lähihoito sisältää alku- ja loppukeskustelut. Kaukohoito sisältää valinnan mukaan joko kirjallisen tulkinnan sähköpostiin tai puhelinkeskustelun hoidon jälkeen.

Otan asiakkaita vastaan Kuopiossa Männistössä, Hyvän olon piste Heijastuksen tiloissa (osoite Männistönkatu 5). 

HINNAT 4.4.2018 alkaen:

90 min 85 eur

120 min 120 eur

Kaukohoito + kirjallinen palaute 55 eur 

Kaukohoito + puhelinkeskustelu 70 eur

Kaukohoito on paikasta riippumaton, voit vastaanottaa hoidon missä tahansa. Sovimme ajan, jolloin asetut makuulle rauhalliseen paikkaan. Ennen ja jälkeen hoidon laitan sinulle tekstiviestin. Varsinainen hoito kestää noin 40 min, jonka jälkeen saat sähköpostiisi kirjallisen tulkinnan hoidossa esiin nousseista asioista. Tulkinnan avulla voit palata hoidon tunnelmiin jälkikäteen niin monta kertaa kuin haluat. Vaihtoehtoisesti voimme käydä hoitoa läpi myös puhelimessa hoidon jälkeen.

 

Maksutapana korttimaksu hoidon yhteydessä tai kaukohoidossa lasku.

ASIAKASPALAUTETTA:

”Oi ihana Susanna ❤️ Aivan kerrassaan ihana, puhdistava hoito, joka tuntuu vahvasti kehossa, mielen kirkkautena ja rauhana. Keveä olo. Ja kuinka helppo sinuun onkaan luottaa, sekin on iso asia.”

 

”Susanna on todellinen valontuoja! Hän tekee niin suurta ja arvokasta työtä aidosti ja suurella sydämellä! Hänen intuitiivinen hoitonsa on omaa luokkaansa. ”

 

”Voi Kiitos Susanna ihanasta hoidosta <3 Oli tosi tärkeää kuulla kaikki ne asiat joita sanoit ja nyt koitan muistaa vain ANTAUTUA ELÄMÄLLE, ja LUOTTAA että kaikki tulee ajallaan, ei tarvitse pakonomaisesti pyrkiä mihinkään!! Olet aivan ihana, sinussa on paljon koettua viisautta ja ymmärrystä, Kiitos siitä Sinulle ja Luojalle <3″

Ajanvaraus ja yhteystiedot:

Susanna Rissanen

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi