Valon etsijän päiväkirja

Esikoiskirjani Valon etsijän päiväkirja (ilmestynyt 3.4.2017)

KOSKETTAVA TOSITARINA ALKOHOLISMISTA JA VALON LÖYTYMISESTÄ

”Susanna Rissanen juo, koska ei osaa rakastaa itseään. Hän on uraäiti, joka suorittaa elämäänsä. Lapsiperheen onni kärsii äidin koko ajan pahenevasta alkoholismista. Lopulta tulee pohjakosketus, ja lasinen kivireki putoaa perästä. Raitistumisen jälkeen Susanna kamppailee vielä vuosia sokeririippuvuuden kanssa.

Itsensä rakastamiseen tarvitaan muutama pysäytys elämältä ja uskallusta kohdata menneisyyden varjot ja vaietut tunteet. Pitkä tie riippuvuudesta rakkauteen kuljettaa kohti itsensä löytämistä. Matka vie syvemmälle ja kauemmas kuin olisi saattanut kuvitella.

Varjoista löytyy valo, joka avaa Susannalle täysin uuden maailman. On tullut aika olla rohkea ja ottaa vastaan oma elämäntehtävä.”

Kirjaa voi ostaa seuraavilla tavoilla:

1. Suoraan minulta hintaan 22 euroa (sis. postikulut). Ilmoita osoitteesi niin postitan kirjan sinulle. Kerro myös jos haluat kirjaan omistuskirjoituksen. Tilaukset: susanna.rissanen@onnivoima.fi tai p. 040 594 2832.

2. Booky.fi:stä hintaan, löytyy täältä: https://www.booky.fi/…/valon_etsijan_paivakir…/9789529384136 tai

3. Hyvin varustetuista kirjakaupoista kautta maan.

 VALON ETSIJÄN PÄIVÄKIRJA JATKUU TÄÄLLÄ NETISSÄ!

 

PALAUTETTA KIRJASTA:

”Sain juuri kirjasi luettua… Voi Susanna… Miten ihmeessä osaatkin olla niin rohkea ja niin viisas! Kirjoitat niin kauniisti ja niin lempeästi, silti mitään peittelemättä. Se antaa toivoa että ehkä minäkin saan olla sellainen kuin olen – epätäydellisenä, viallisena, kaikkine rosoineni ja virheineni. Ehkä uskallan seurata perässä sille polulle, jolla omat varjot kohdataan ja siivotaan pölyttyneet nurkat. Sanoitit niin monta asiaa, joille minulla ei ole ollut termiä, nimeä tai joita en ole antanut itselleni lupaa ajatella.”

”Aloitin eilen uudestaan lukemaan kirjaasi. Se avautuu minulle paremmin nyt. Eka kerran jälkeen ajattelin, että haluan tietää enemmän henkisestä heräämisestäsi. Nyt kun luen kirjaa, tajuan miten paljon syvällistä ja henkistä tässä kirjassa jo onkin. Keskityn joka sanaan ja lauseeseen syvästi, makustelen ja kuulostelen sanoja, tuntemuksia mitä se herättää, melkein kuin eläen sinun nahkassa… Miten olin niin sokea eka lukemisella. Luultavasti luen kirjasi vielä monta kertaa, aina kun se vahva tunne tulee.”

9789529384136