Valon etsijän päiväkirja

”Kiitos kirjasta!! Tänään löysin sen postilaatikosta ja eka kirja minkä olen eläessäni lukenut kannesta kanteen kertalaagista! Osui ja kolahti. Tällaisia kirjoja juuri maailma tarvitsee. On rohkeaa puhua alkoholismista sekä henkisestä heräämisestä ja kertoa juuri se oma tarinansa. Kirja tuli kuin sattumalta oikeaan osoitteeseen. Itsekin intuitioon ja oman äänen kuuntelemiseen tapahtumien havahduttamana tutustuen pikkuhiljaa ja oivaltaen.. Kuin tuntemuksiani ja ajatuksiani olisi puettu sanoiksi. Ja monessa kohtaa luin liikutusten kyyneleet silmissä. Kiitos.. <3″

Valon etsijän päiväkirja (ilmestynyt 3.4.2017)

KOSKETTAVA TOSITARINA ALKOHOLISMISTA JA VALON LÖYTYMISESTÄ

”Susanna Rissanen juo, koska ei osaa rakastaa itseään. Hän on uraäiti, joka suorittaa elämäänsä. Lapsiperheen onni kärsii äidin koko ajan pahenevasta alkoholismista. Lopulta tulee pohjakosketus, ja lasinen kivireki putoaa perästä. Raitistumisen jälkeen Susanna kamppailee vielä vuosia sokeririippuvuuden kanssa.

Itsensä rakastamiseen tarvitaan muutama pysäytys elämältä ja uskallusta kohdata menneisyyden varjot ja vaietut tunteet. Pitkä tie riippuvuudesta rakkauteen kuljettaa kohti itsensä löytämistä. Matka vie syvemmälle ja kauemmas kuin olisi saattanut kuvitella.

Varjoista löytyy valo, joka avaa Susannalle täysin uuden maailman. On tullut aika olla rohkea ja ottaa vastaan oma elämäntehtävä.”

Kirjaa voi ostaa seuraavilla tavoilla:

1. Suoraan minulta hintaan 22 euroa (sis. postikulut). Ilmoita osoitteesi niin postitan kirjan sinulle. Kerro myös jos haluat kirjaan omistuskirjoituksen. Tilaukset: susanna.rissanen@onnivoima.fi tai p. 040 594 2832.

HUOM! Sielun kirje + Valon etsijän päiväkirja yhteensä 99 euroa. Lue Sielun kirjeistä lisää täältä: http://www.onnivoima.fi/sielunkirje/

2. Booky.fi:stä hintaan, löytyy täältä: https://www.booky.fi/…/valon_etsijan_paivakir…/9789529384136 tai

3. Hyvin varustetuista kirjakaupoista kautta maan.

 

 

PALAUTETTA KIRJASTA:

”Sain juuri kirjasi luettua… Voi Susanna… Miten ihmeessä osaatkin olla niin rohkea ja niin viisas! Kirjoitat niin kauniisti ja niin lempeästi, silti mitään peittelemättä. Se antaa toivoa että ehkä minäkin saan olla sellainen kuin olen – epätäydellisenä, viallisena, kaikkine rosoineni ja virheineni. Ehkä uskallan seurata perässä sille polulle, jolla omat varjot kohdataan ja siivotaan pölyttyneet nurkat. Sanoitit niin monta asiaa, joille minulla ei ole ollut termiä, nimeä tai joita en ole antanut itselleni lupaa ajatella.”

”En raski lainata kirjaa kenellekään kun nukunkin sen kanssa.”

”Mun on pakko kiittää sua juuri nyt heti, kun kirjasi saavutti takakannen käsissäni. Ahmin sen melkein muutamassa päivässä. Sitten se jäi hitaammalle. Mietin, että taisi alkaa tulla enemmän asiaa, joka sai aikaan monenlaista pohdintaa omassa päässä. Alku meni helpommin lukiessa kuin vähän ulkopuolisena sinun matkakertomusta. Sitten tempaisit mukaan minutkin sellaisiin kurveihin, ettei voinut vain istua kyydissä. Matka oli rohkea, antoisa, kaunis, rauhoittava, lohduttava ja toiveikas, kannustava, suuri ja pieni, armollinen, riittävä  Ja olen niin onnellinen sinun puolesta, kun olet saanut kulkea tuon matkan valoon, riippuvuudesta rakkauteen  ja arvostan sitä, että jaat valoa ympärillesi!”

”Minä sain aamulla loppuun Susannan kirjan lukemisen. Ostakaa kaikki se. Se on huikea matka itseen. Oon itkeny sitä lukiessani ja jotenkin se loppu kyllä pisti padot murtumaan. Ihan älyttömän vapautunut ja helpottunut olo  Kiitos Suski”

”Oli todella hieno kokemus lukea kirjasi. Ahmaisin sen nopeasti; mukaansatempaavaa ja erittäin hyvin jäsenneltyä tekstiä!”

”Kirja on mahtava 

”Kiitos kirjasta!! Tänään löysin sen postilaatikosta ja eka kirja minkä olen eläessäni lukenut kannesta kanteen kertalaagista! Osui ja kolahti. Tällaisia kirjoja juuri maailma tarvitsee. On rohkeaa puhua alkoholismista sekä henkisestä heräämisestä ja kertoa juuri se oma tarinansa. Kirja tuli kuin sattumalta oikeaan osoitteeseen. Itsekin intuitioon ja omanäänen kuuntelemiseen tapahtumien havahduttamana tutustuen pikkuhiljaa ja oivaltaen.. Kuin tuntemuksiani ja ajatuksiani olisi puettu sanoiksi. Ja monessa kohtaa luin liikutusten kyyneleet silmissä. Kiitos.. 

9789529384136