Luottamus

Maailmassa ei ole mitään muuta kuin luottamus. Se on elinehto sille, että voit tavoittaa itsesi, uskoa unelmiin ja istahtaa hetkeksi, vaikka jalat vielä jatkavat juoksuaan. Mikään ei ole vaikeampaa eikä helpompaa kuin uskoa luottamukseen, sen viisauteen.

Luottamuksen ydin on sinussa. Sinun taianomaisessa ydinolemuksessasi, jota myös sieluksi kutsutaan. Se on se osa sinua, jossa asuvat kaikki vastaukset ja nekin unelmat, joista et edes vielä tiedä.

Luottamus synnyttää hiljaisuuden, johon mahdollisuudetkin mahtuvat.

Jos sinä juokset kiiruhdat ja elät siellä täällä tuolla, ei ole tilaa sinulle, eikä varsinkaan luottamukselle.

Sinulla on valtavan kova tahto hallita maailmaa, tai sitä osaa maailmasta jonka sinä tällä hetkellä näet. Haluat hallita, koska kaipaat turvaa ja sitä, että aamulla herätessäsi olisi edes jokin aavistus siitä, mihin tänään.

Et sinä sitä  voi tietää. Voit kyllä ahtaa kalenterisi täyteen tekemistä, ettei tyhjyys pelottaisi. Joskus siihenkin on uskallettava, tyhjyyden pimeyteen ja syvyyteen, jolla ei ole mitään nimeä. Se tyhjyys on täynnä piilotettua potentiaalia, sinun elämääsi ja jumalallista tarkoitustasi.

Sinun ei tarvitse tietää, mikä elämäsi tarkoitus on. Ei tarvitse tietää, minkä muotoinen on elämäntehtävä tai missä haluat olla viiden vuoden kuluttua. Ne ovat vain ihmismielesi kontrolloinnin keinoja. Tärkeämpää on raivata tilaa sille osalle sinusta, joka tietää paremmin.

Luottamusta ei voi ostaa, se täytyy kutsua luokse. Se tulee, kun antaudut tietämättömyyden tilaan ja tunnustat, että sinä et voi koskaan täysin määritellä sitä, mihin elämäsi kulkee. Voit vain kuunnella yhä uudestaan sitä aavistusta, joka tulee välillä lähemmäs ja karkaa kauemmas.

Ja sitten tulee hetki, jolloin se aavistus on kasvanut kristallinkirkkaaksi tiedoksi siitä, mikä on sinulle totta. Yhä uudelleen ja uudelleen.

Rakkaudella,

Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>