Myötätuntoinen me

Meissä on paljon samaa, sinussa ja minussa. On samat tunteet, monia kokemuksia joissa elämämme risteävät. On kohtaamisia, joissa itkemme ja nauramme. Rakastamme ja vihaamme. Meistä jää jälkiä, sinusta ja minusta. Jälkiä tähän maailmaan ja sen ihmisiin, eläimiin ja kaikkeen elolliseen. Me pystymme rakentamaan, mutta me pystymme myös tuhoamaan. Meissä on valtava voima, uuden luomiseen ja rakkauden sytyttämiseen.

Sinä ja minä, me voimme valita. Me voimme valita rakkauden, ja selättää pelon. Me voimme nousta yhdessä ylös taivaisiin ja muistaa, mistä olemme lähteneet.

Miksi sitten unohdamme? Miksi unohdamme sen, että alun perin olimme yhtä, emme koskaan erillisiä? Unohdamme silloin, kun viha raastaa rintaa ja katkeruus saa meidät puolustusasemiin. Silloinkin sinä olet sinä ja minä olen minä kun pelottaa, oma riittämättömyys ja hyväksytyksi tuleminen ja kaikki sekin mitä emme osaa toisillemme sanoa ääneen. Emme osaa kun emme sitä itsekään tunnista.

Silloin on helpompaa syyttää sinua, ihan niin kuin sinäkin syytät minua. Siinä hetkessä meistä tulee erillisiä. Yhteinen sielumme unohtuu.

Voi kun kuitenkin muistaisimme. Tai ainakin yrittäisimme. Maailmassa on jo niin paljon vihaa ja pahaa, että ei meidän sitä tarvitse lisätä. Me voimme muistaa yhteyden ja nähdä sen, että sinun silmissäsi olen minä ja minun sydämessäni olet sinä. Me olemme yhtä ja samaa.

Meillä on yhteinen sielu ja yhteinen tarkoitus. Meillä on rakkaus, joka on puhdasta ja kaunista. Kun minä olen vihainen, katso sinä minun sydämeeni ja auta minua muistamaan. Kun sinä olet katkera, minä lupaan katsoa sinua silmiin ja auttaa näkemään itsesi.

Sinä ja minä, me olemme sen arvoisia.

Meissä on yhdessä myötätuntoa, joka muuttaa maailmaa. Sitä me olemme tulleet tänne tekemään. Rakastamaan meidät ehjäksi. Muistamaan sen, mistä olemme syntyneet.

Rakkaudella,

Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>