Ole rehellinen unelmillesi

Sain eilen idean tehdä reikilähetyksen kirjoittamilleni sielun kirjeille ja tekemilleni sielun koruille. Tunsin, että lähetys liittyi tämän illan täydelliseen kuunpimennykseen. Täydellinen hetki päästää irti vanhasta ja tehdä tilaa uudelle.

Kliseistä, mutta niin vain luonto vahvisti tämänkin todeksi. Kolme sisiliskoa vilisti jalkojen juuressa vain hetkeä ennen kuin aloitin energialähetyksen. Vanha häntä pois ja uutta tilalle! Kolminkertainen vahvistus sille.

Olen löytänyt täällä mökillä voimapaikan. Keskellä humisevaa mäntymetsää on ikiaikaisten honkien ympäröimä sammalkenttä, jonka energia tuntuu olevan pyhää. Ehkä siellä on joskus ennenkin tehty taikoja.

Istahdan pyhään piiriin, metsän voimaeläinten ja puun henkien ympäröimäksi, Äiti Maan syliin ja taivaan kannen alle. Energia imaisee minut mukaansa, avaudun ja antaudun, annan mennä. Siinä olemme sinä ja minä, koko heimomme.

Ego nousee pintaan. On rauhaton, haluaa pitää kiinni vanhasta. Energia viipyilee tässä kohtaa hyvän tovin, tekee työtään määrätietoisella varmuudella.

Sydän avautuu. Siihen sattuu, avautuminen ei tapahdu ilman kipua. Tarvitaan muistutuksia siitä, että vaikeinakin hetkinä meillä on luottamus. Se on oikeastaan kaikki mitä tarvitaan. Jos et tiedä mitä pitäisi tehdä, älä tee mitään. Vanha kansa on viisasta.

Ja kun on aika, kannattaa tarttua tilaisuuteen.

Tunnen voiman, joka tekee tilaa. On jo helpompi hengittää. Syvä huokaus ja tiedän, että jotain meissä virtaa nyt vapaammin.

Unelmat syntyvät kurkkuchakrassa. Hengitän metsän tahtiin ja tunnen, miten paine kasvaa, jotain pyrkii ulos ja vapauteen. Rehellisyys on avain, rehellisyys omille unelmille. Pidä siitä kiinni.

Kun ihminen muuttuu, unelmatkin muuttuvat. Vanhoista unelmista on aika päästää irti silloin, kun tarvitaan uusia unelmia heijastamaan sinua.

Isäni haaveili näkevänsä Grand Canyonin. Se unelma ei ehtinyt toteutua, ainakaan tässä elämässä.

Täydellinen kuunpimennys kutsuu minut unelmoimaan, menneiden ja tulevienkin sukupolvien puolesta, kuuntelemaan syvältä ja olemaan rehellinen itselleni. Annan uuden tulla elämääni, heijastaa sitä kuka olen nyt.

Kiitos kiitos kiitos.

Rakkaudella,

Susanna

Mansikka

P.S. Kuuntele kirjettäsi, tunnustele koruasi. Mitä se kertoo sinulle unelmistasi juuri nyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>