Miten voin auttaa?

Reikikurssit

Opetan reiki 1 – ja 2 – kursseja sekä intuitio-kursseja tarpeen mukaan, pienissä 2-4 hengen ryhmissä. Ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopivat kurssipäivät.

Reiki 3-prosessin voi aloittaa koska vaan. Reiki 3 on yksilöllisesti ohjattu matka kohti Reiki Master-vihkimystä.

Reiki 1-kurssilla opetellaan kehon itsehoito, tutustutaan chakroihin ja auraan, perehdytään reikin henkisiin periaatteisiin ja reikin historiaan sekä harjoitellaan toisen hoitamista ja meditaatiota. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset reikiviritykset.

Reiki 1-kurssin osallistumismaksu on 250 euroa (sisältäen alv 24 %, ruuat, materiaalit ja todistuksen). Kesto yhteensä 16 tuntia eli esimerkiksi kaksi täyttä päivää tai neljä iltaa.

Reiki 2-kurssilla opetellaan reikin kolme symbolia ja niiden voiman käyttäminen, opiskellaan reikittämistä eli energian muuttamista ja lähettämistä, harjoitellaan kaukohoidon tekemistä ja syvennetään ymmärrystä chakra-aurajärjestelmästä sekä reikistä meditaationa. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset reikiviritykset.

Reiki 2-kurssin osallistumismaksu on 350 euroa (sisältäen alv 24 %, ruuat, materiaalit ja todistuksen). Kesto yhteensä 16 tuntia eli esimerkiksi kaksi täyttä päivää tai neljä iltaa.

Reiki 3-prosessi on henkilökohtainen, noin vuoden mittainen muutos- ja kasvumatka oman itsen ääreen. Kyseessä on vihkimyspolku, jossa oppilas kulkee jonkin uuden polun alkuun ja uudenlaisen tietoisuuden vaiheeseen.

Prosessissa mennään sekä syvemmälle että korkeammalle. Tämä tarkoittaa esimerkiksi:

  • egon ja alitajunnan puhdistumista,
  • sydämen ja oman potentiaalin avautumista,
  • intuitiivisen ja luovan voiman vahvistumista sekä
  • sisäisen viisauden ja oman totuuden löytämistä.

Elämässä tulee tilaa valolle, sielun korkeimmalle tietoisuudelle. Tämä prosessi ja sen tarkempi sisältö on jokaiselle yksilöllinen.

Jokainen reiki 3-prosessin läpikäynyt valmistuu Reiki Masteriksi. Halutessaan voi suuntautua reikin ohjaamiseen/opettamiseen tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena kasvumatkana. 

Reiki 3-matkan hinta on 3200 euroa (sis. alv 24 %), jota voi maksaa esimerkiksi 12 erässä.

Henkilökohtaisia tapaamisia on noin kolmen-neljän viikon välein. Työskentelytapa on intuitiivinen ja luova. Menetelminä ovat keskustelu, meditaatio, reikihoito, reikiviritysten saaminen ja harjoitteleminen, chakrojen ja auran tutkiminen, erilaiset tietoisuutta avaavat ja toiminnalliset harjoitukset, muu yhteydenpito tapaamisten välillä sekä tarvittaessa reiki 1- ja 2-kurssien kertaaminen. Ohjaan prosessia koko ajan myös energiatasolla. Kolmoskurssilaisten ryhmätapaamisia on tarvittaessa ja niihin voi osallistua halutessaan tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena ohjauksena alusta loppuun. 

Reikikurssien kertaaminen

Reiki 1- ja 2-kursseja voi tulla kertaamaan puoleen hintaan. Reikin opetukseni elää ja syvenee koko ajan, joten kertaaminen tuo varmasti aina uutta näkökulmaa reikiin! Kertaamaan ovat lämpimästi tervetulleita myös ne, jotka ovat käyneet reikikurssin jonkun toisen opetuksessa. 

Intuitio-kurssi

Intuitio-kurssi on kokemuksellinen päivä oman intuition kehittämiseen. Kurssilla tehdään toiminnallisia harjoituksia tietoisuuden avaamiseksi, opetellaan erottelukykyä ja hoidetaan intuition esteitä. Jokainen kurssipäivä on omanlaisensa ja tarkempi sisältö muotoutuu intuitiitivisesti, totta kai!

Intuitio-kurssin osallistumismaksu on 120 euroa (sisältäen alv 24 % sekä ruuat).

Reikihoito

Reikihoito on intuitiivinen kohtaaminen, jossa olen läsnä sinua varten. Käyn kehoasi läpi kevyellä kosketuksella, sinä saat rentoutua viltin alla omat vaatteet päällä.

Hoito voi auttaa esimerkiksi väsymykseen, stressiin, riippuvuuksiin, fyysisiin vaivoihin, masennukseen, ahdistuneisuuteen tai unettomuuteen.

Reikihoidon syvin olemus on sisäisen rauhan, läsnäolon ja valon kokeminen. Tämän tietoisuuden turvin voit nähdä syvemmän merkityksen kaikelle sille mitä on ja tehdä tarvittaessa valintoja, jotka auttavat sinua lähemmäs itseäsi ja omannäköistä elämää.

Voit valita joko kahden tunnin tai puolentoista tunnin hoidon.

Kahden tunnin hoito 120 euroa.

Puolentoista tunnin hoito 90 euroa.

Reikihoito onnistuu myös etänä. Hinta 80 euroa, sisältäen hoidon jälkeisen tulkinnan joko puhelimessa tai sähköpostiin.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Lämmöllä,

Susanna

Reiki Master

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

Työhuoneeni sijaitsee Kuopion Haapaniemellä soitteessa Aseveljenkatu 4 (kerrostalon alakerta). Ovessa lukee Onnivoima. Taloa vastapäätä on kiekollinen neljän tunnin pysäköintipaikka.