Miten voin auttaa?

Reikikurssit

Reiki on puhtaan rakkauden voimaa, universaalia elämänenergiaa, jolla voi hoitaa itseään ja muita. Reiki on sekä hoitomuoto että henkisen kasvun tie. Lue reikistä lisää täältä.

Reikiä opetetaan kolmella tasolla.

Reiki 1-kurssilla opiskellaan kehon itsehoitoa ja toisen hoitamista, perehdytään chakroihin ja auraan ja käydään läpi reikin historiaa sekä reikin henkisiä periaatteita. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset reikiviritykset.

Reiki 1-kurssin osallistumismaksu on 230 euroa (sisältäen alv 24 %, ruuat, materiaalit ja todistuksen).

Reiki 2-kurssilla opitaan kolmen reikisymbolin käyttäminen oman henkisen kasvun tukena ja toisen hoitamisessa, syvennetään ymmärrystä chakroista ja aurasta sekä opiskellaan kaukohoitoa ja reikilähetysten tekemistä.

Kakkoskurssi antaa työkalut periaatteessa minkä tahansa hoitamiseen, sillä kaikki on energiaa. Reikillä voi hoitaa paitsi fyysistä kehoa, myös tunteita, ajatuksia, menneisyyttä ja tulevaisuutta – vain mielikuvitus on rajana.

Osallistujat saavat henkilökohtaiset reikiviritykset, jonka jälkeen reikienergian virtaus itsehoidossa ja toisen hoitamisessa voimistuu.

Reiki 2-kurssin osallistumismaksu on 350 euroa (sisältäen alv 24 %, ruuat, materiaalit ja todistuksen).

Reiki 3-kurssi on noin vuoden mittainen henkilökohtainen kasvumatka, joka tähtää Reiki Master-vihkimykseen. Tavoitteena on elää sielun ohjaamaa elämää intuition johdattamana.

Halutessaan voi suuntautua reikin opettamiseen, mutta opetusvelvollisuutta ei ole. Jokainen Reiki Master on aina henkinen auttaja – auttaen, opastaen ja inspiroiden omalla tavallaan.

Matka on aina yksilöllinen, luova prosessi ja jokaiselle omannäköinen. Välillä hyödynnämme ryhmän voimaa kolmoskurssilaisten yhteistapaamisten merkeissä. Tärkeintä on halu kasvaa ja sitoutua omaan prosessiin.

Reiki 3-matkan hinta on 3200 euroa, jota voi maksaa esimerkiksi 12 erässä.

Henkilökohtaisia tapaamisia on noin kerran kuussa. Niissä työskennellään kullekin osallistujalle ajankohtaisten henkisen kasvun teemojen kanssa noin 4-5 tuntia kerrallaan. Työskentelytapana ovat intuitiiviset ja luovat menetelmät sekä tarvittaessa reikihoito ja auraluenta. Ryhmätapaamisiin voi osallistua halutessaan tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena ohjauksena alusta loppuun.

Intuitio-kurssit

Intuitio-kurssilla keskitymme intuition kehittämiseen, erottelukyvyn oppimiseen ja intuition esteiden hoitamiseen. Kertaamme reikikurssien teemoja tarpeen mukaan ja teemme erilaisia meditaatio- ja läsnäoloharjoituksia, luovasti! Jokainen päivä on aina omanlaisensa. Osallistua voi kerran tai vaikka joka kuukausi. Kurssipäivän sisältö muotoutuu joka kerta intuitiivisesti, totta kai! Päivän energia on tietoisuutta voimakkaasti avaava.

Osallistumismaksu 110 euroa, helmikuusta 2020 alkaen 120 euroa. Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit/teet sekä salaattilounaan. Intuitio-kursseja pidetään aina joka kuukauden ensimmäinen tiistai. Tulossa olevat intuitio-kurssit löydät täältä.

Reikihoito/auraluenta

Reikihoidossa saat rentoutua hoitopöydällä maaten, viltin alla ja omat vaatteet päällä. Käyn kehoasi läpi lempeällä kosketuksella ja hoidan energiavirtausten mahdollisia tukoksia sekä kehossa että chakroissa ja aurassa. Hoito vaikuttaa parantavasti niin kehon, mielen kuin sielun tasolla. Lue reikistä lisää täältä.

Yhdistän reikihoitoon aina myös auraluennan. Auraluenta on syvällistä vuorovaikutusta kaikilla tasoilla. Kuuntelen, kysyn ja kerron mitä aurassasi nousee esiin. Auraluenta syventää reikihoidon vaikutusta.

Hinta 120 euroa, kesto kaksi tuntia.

Reikihoito/auraluenta onnistuu myös etänä. Hinta 90 euroa, sisältäen hoidon jälkeisen tulkinnan joko puhelimessa tai sähköpostiin.

Lämmöllä,

Susanna

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

Työhuoneeni sijaitsee Kuopion satamassa osoitteessa Minna Canthin katu 4, A-rappu, 3. krs. Ovessa lukee Onnivoima.