Miten voin auttaa?

Reikikurssit

Reiki 1-kurssilla opetellaan kehon itsehoito, tutustutaan chakroihin ja auraan, perehdytään reikin henkisiin periaatteisiin ja reikin historiaan sekä harjoitellaan toisen hoitamista ja reikimeditaatiota. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset reikiviritykset.

Reiki 1-kurssin osallistumismaksu on 230 euroa (sisältäen alv 24 %, ruuat, materiaalit ja todistuksen).

Reiki 2-kurssilla opetellaan reikin kolme symbolia ja niiden voiman käyttäminen, opiskellaan reikittämistä eli energian muuttamista ja lähettämistä, harjoitellaan kaukohoidon tekemistä ja syvennetään ymmärrystä chakra-aurajärjestelmästä sekä reikistä meditaationa. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset reikiviritykset.

Reiki 2-kurssin osallistumismaksu on 350 euroa (sisältäen alv 24 %, ruuat, materiaalit ja todistuksen).

Reiki 3-kurssi on henkilökohtainen, noin vuoden mittainen kasvumatka oman itsen ääreen. Siinä mennään sekä syvemmälle että korkeammalle. Tämä tarkoittaa esimerkiksi:

  • egon ja alitajunnan puhdistumista,
  • sydämen ja oman potentiaalin avautumista,
  • intuitiivisen ja luovan voiman vahvistumista sekä
  • sisäisen viisauden ja oman totuuden löytämistä.

Elämässä tulee tilaa valolle, sielun korkeimmalle tietoisuudelle. Tämä prosessi ja sen tarkempi sisältö on jokaiselle yksilöllinen.

Jokainen reiki 3-prosessin läpikäynyt valmistuu Reiki Masteriksi. Halutessaan voi suuntautua reikin opettamiseen tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena kasvumatkana. 

Reiki 3-matkan hinta on 3200 euroa, jota voi maksaa esimerkiksi 12 erässä.

Henkilökohtaisia tapaamisia on noin kerran kuussa (n. 6 tuntia kerrallaan). Työskentelytapa on intuitiivinen ja luova. Menetelminä ovat keskustelu, meditaatio, reikihoito, chakrojen ja auran tutkiminen, erilaiset toiminnalliset harjoitukset, muu yhteydenpito tapaamisten välillä sekä tarvittaessa reiki 1- ja 2-kurssien kertaaminen. Ohjaan prosessia koko ajan myös energiatasolla. Kolmoskurssilaisten ryhmätapaamisia on tarvittaessa ja niihin voi osallistua halutessaan tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena ohjauksena alusta loppuun. 

Reiki 3-prosessista voi halutessaan tulla juttelemaan tarkemmin, se ei sido mihinkään eikä maksa mitään. Voimme sitten yhdessä tuumata, olisiko tällainen prosessi sinua varten. 

Reikikurssien kertaaminen

Reiki 1- ja 2-kursseja voi tulla kertaamaan puoleen hintaan. Reikin opetukseni elää ja syvenee koko ajan, joten kertaaminen tuo varmasti aina uutta näkökulmaa reikiin! Kertaamaan ovat lämpimästi tervetulleita myös ne, jotka ovat käyneet reikikurssin jonkun toisen opetuksessa. 

Reikimeditaatio

Joka maanantai-ilta klo 17.30-19.30 kokoonnumme reikimeditaatioon.

Reikimeditaatiossa yhdistyy mindfulness-harjoittelu sekä reikin voima ja työkalut. Ohjaan illan aikana yhden lyhyemmän ja yhden pidemmän istumameditaation. Tavoitteena on lisätä reikitietoisuutta meditaation harjoittamisen myötä. Reikitietoisuus on myötätuntoa, kiitollisuutta, iloa ja rakkautta. Se on tietoista ja hyväksyvää läsnäoloa tässä hetkessä, sisäistä rauhaa ja levollisuutta, yhteyttä siihen voimaan joka meissä on. Ryhmään ovat tervetulleita meditaatiota jo pidempään harrastaneet ja myös ne, joille meditaatio on vielä uutta.
 
Osallistumismaksu 20 euroa. Meditaatioryhmässä ei ole tarjoiluja. 

Intuitio-kurssit

Intuitio-kurssilla keskitymme intuition kehittämiseen, erottelukyvyn oppimiseen ja intuition esteiden hoitamiseen. Kertaamme reikikurssien teemoja tarpeen mukaan ja teemme erilaisia meditaatio- ja läsnäoloharjoituksia, luovasti! Jokainen päivä on aina omanlaisensa. Osallistua voi kerran tai vaikka joka kuukausi. Kurssipäivän sisältö muotoutuu joka kerta intuitiivisesti, totta kai! Päivän energia on tietoisuutta voimakkaasti avaava.

Osallistumismaksu 120 euroa. Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit/teet sekä kasvislounaan. Intuitio-kursseja pidetään aina joka kuukauden ensimmäinen tiistai. Tulossa olevat intuitio-kurssit löydät täältä.

Reikihoito

Reikihoito on intuitiivinen kohtaaminen, jossa olen läsnä sinua varten. Reikihoito on yhdistelmä hoitopöydällä tehtävää hoitoa, chakrojen ja auran tutkimista sekä keskustelua.

Hinta 120 euroa, kesto kaksi tuntia.

Reikihoito onnistuu myös etänä. Hinta 90 euroa, sisältäen hoidon jälkeisen tulkinnan joko puhelimessa tai sähköpostiin.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Lämmöllä,

Susanna

Reiki Master, mindfulness-ohjaaja

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

Työhuoneeni sijaitsee Kuopion satamassa osoitteessa Minna Canthin katu 4, A-rappu, 3. krs. Ovessa lukee Onnivoima.