Miten voin auttaa?

Auratulkinta

Auratulkinnassa käyn läpi auraasi eli energiakenttääsi ja luen sieltä asioita, jotka vaikuttavat tämän hetkiseen elämääsi ja myös tulevaisuuden suuntaan. Auratulkinta on aina hoitava, voimaannuttava ja selkiinnyttävä kokemus. Teen samalla myös numerologisen tulkinnan, joka lisää itseymmärrystä.

Hinta 120 euroa, kesto kaksi tuntia.

Auratulkinta onnistuu myös puhelimessa. Hinta 90 euroa, kesto puolitoista tuntia.

Energiahoito

Energiahoidossa saat rentoutua hoitopöydällä maaten, viltin alla ja omat vaatteet päällä. Käyn kehoasi läpi lempeällä kosketuksella ja hoidan energiavirtausten mahdollisia tukoksia sekä kehossa että chakroissa ja aurassa. Hoito vaikuttaa kehon, mielen ja sielun tasolla.

Hinta 120 euroa, kesto kaksi tuntia.

Energiahoito onnistuu myös etänä. Hinta 90 euroa, sisältäen hoidon jälkeisen tulkinnan joko puhelimessa tai sähköpostiin.

Sielun koru

Sielun korut ovat kiviterapiaa parhaimmillaan. Niissä yhdistyvät kauneus, herkkyys ja näkymättömän kosketus. Korut syntyvät kantajansa energiaa kuunnellen ja auttavat yhteyden vahvistamisessa omaan sieluun. Teen korut mala-korujen perinteitä mukaillen. Mukana tulee sielun viesti.

Kaulakoru 133 euroa.

Rannekoru 44 euroa.

Sielun kirje

Sielun kirjeet sanoittavat sielun tietä. Auttavat ymmärtämään omaa elämää, elämäntehtävää ja ehkä myös sitä suuntaa johon sielu ohjaa. Yhdistän sielun kirjeisiin myös numerologista tulkintaa, joka antaa sanoihin syvyyttä. Sielun kirjeeseen on helppo palata vielä pitkänkin ajan kuluttua ja sanat voivat aueta silloin aina taas uudella tavalla.

Hinta 99 euroa. Toimitus joko sähköpostiin tai kirjeenä.

Reikipiirit

Reikipiirit ovat henkisen hyvinvoinnin iltoja, joita pidetään sekä täydenkuun että uudenkuun aikaan. Kytkeydymme kuun herkkään, hoitavaan ja intuitiiviseen energiaan. Vahvistamme yhteyttä sisäiseen voimaan ja viisauteen.

Teemme hoitavan meditaation, kertaamme ja syvennämme reikin opetuksia, nostamme kortteja sekä jaamme kokemuksia. Reikipiirit ovat avoimia sekä reikikurssin käyneille että myös niille, jotka vasta harkitsevat reikiin tutustumista.

Osallistumismaksu 33 euroa. Hinta sisältää teetarjoilun. Tulossa olevat reikipiirit löydät täältä.

Intuitio-kurssit

Intuitio-kurssilla keskitymme intuition kehittämiseen, erottelukyvyn oppimiseen ja intuition esteiden hoitamiseen. Pidän kursseja joka kuukauden ensimmäinen tiistai ja jokainen päivä on aina omanlaisensa. Osallistua voi kerran tai vaikka joka kuukausi. Kurssipäivän sisältö muotoutuu joka kerta intuitiivisesti, totta kai! Päivän energia on tietoisuutta voimakkaasti avaava.

Osallistumismaksu 110 euroa. Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit/teet sekä salaattilounaan. Tulossa olevat intuitio-kurssit löydät täältä.

Reikikurssit

Opetan intuitiivista, perinteistä reikiä. Reiki on elämänvoimaa, jolla voi hoitaa itseä ja muita. Lue reikistä ja reikikursseista lisää täältä.

Jotain muuta?

Tarpeesi voi olla myös jotain muuta kuin mitä löydät yllä olevista kuvauksista. Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Lämmöllä,

Susanna

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

Työhuoneeni sijaitsee Kuopion satamassa osoitteessa Minna Canthin katu 4, A-rappu, 3. krs.