Miten voin auttaa?

Auratulkinta

Auratulkinnassa käyn läpi auraasi eli energiakenttääsi ja luen sieltä asioita, jotka vaikuttavat tämän hetkiseen elämääsi ja myös tulevaisuuden suuntaan. Auratulkinta on aina hoitava, voimaannuttava ja selkiinnyttävä kokemus. Teen samalla myös numerologisen tulkinnan, joka lisää itseymmärrystä.

Hinta 120 euroa, kesto kaksi tuntia.

Auratulkinta onnistuu myös puhelimessa. Hinta 90 euroa, kesto puolitoista tuntia.

Reikihoito

Reikihoidossa saat rentoutua hoitopöydällä maaten, viltin alla ja omat vaatteet päällä. Käyn kehoasi läpi lempeällä kosketuksella ja hoidan energiavirtausten mahdollisia tukoksia sekä kehossa että chakroissa ja aurassa. Hoito vaikuttaa kehon, mielen ja sielun tasolla.

Hinta 120 euroa, kesto kaksi tuntia.

Energiahoito onnistuu myös etänä. Hinta 90 euroa, sisältäen hoidon jälkeisen tulkinnan joko puhelimessa tai sähköpostiin.

Täydenkuun reikipiirit

Reikipiirit ovat reikikurssien kertausta ja täydennystä. Reikipiirejä pidetään aina täydenkuun aikaan. Reikipiirien energia on hoitavaa, puhdistavaa ja intuitiivista viisautta vahvistavaa.

Ilta sisältää reikin opetusta, reikin harjoittelua, meditaatiota ja keskustelua.

Osallistumismaksu 33 euroa. Hinta sisältää teetarjoilun. Tulossa olevat reikipiirit löydät täältä.

Intuitio-kurssit

Intuitio-kurssilla keskitymme intuition kehittämiseen, erottelukyvyn oppimiseen ja intuition esteiden hoitamiseen. Teemme erilaisia meditaatio- ja läsnäoloharjoituksia. Pidän kursseja joka kuukauden ensimmäinen tiistai ja jokainen päivä on aina omanlaisensa. Osallistua voi kerran tai vaikka joka kuukausi. Kurssipäivän sisältö muotoutuu joka kerta intuitiivisesti, totta kai! Päivän energia on tietoisuutta voimakkaasti avaava.

Osallistumismaksu 110 euroa. Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit/teet sekä salaattilounaan. Tulossa olevat intuitio-kurssit löydät täältä.

Luovuuspäivät

Olet tervetullut maalaamaan ja/tai kirjoittamaan yhteisen energian kannattelemana. Päivä sisältää ohjatun alku- ja loppumeditaation sekä keskustelun. Muuten päivä on täysin vapaa, opetusta ei ole vaan tarkoitus on tarjota jokaiselle tila luovaan työskentelyyn itsenäisesti ja hiljaisuudessa, ryhmän voimasta nauttien. Omat eväät ja välineet mukaan, kahvit ja teet kuuluvat hintaan. Osallistumismaksu 55 euroa. Luovuuspäiviä on useita kertoja kuussa, päivät löytyvät kurssikalenterista.

Reikikurssit

Opetan intuitiivista ja luovaa reikiä. Reiki on henkinen tie ja elämänvoimaa, jolla voi hoitaa itseä ja muita. Lue reikistä ja reikikursseista lisää täältä.

Lämmöllä,

Susanna

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

Työhuoneeni sijaitsee Kuopion satamassa osoitteessa Minna Canthin katu 4, A-rappu, 3. krs.