Rauha

Sinä ihmettelet, mihin hävisi kaikki se kiire pyrkiminen ja juokseminen, mihin hävisi se vanha sinä, joka niin kauan sinua kannatteli. Se osa sinussa välillä muistuttaa itsestään, saa hätäilemään ja huolehtimaan, miettimään liian kauas tulevaisuuteen tai kiinnittymään siihen, mitä joskus oli. Mutta yhä useammin sinä palaat siihen hetkeen, josta löytyy rauha. Siihen hetkeen, jossa ympärillä voi tapahtua mitä vaan ja sinussa on rauha. Sisäinen rauha, jonka arvoa ei voi mitata missään rahassa, jota ei voi ostaa mistään, eikä oikein kuvaillakaan. Se on tila ja kokemus, jolle ei löydy sanoja. Se vain on. Nyt.

Rauhassa on ikuisuus, jumaluus ja läsnäolo sen kanssa, joka on elämän tarkoitus.

Se ei ole pysyvä olotila. Tai ehkä niillä, jotka ovat valaistuneita. Mutta sinulla siihen on vielä matkaa. Siihen, että rauha asuisi sinussa koko ajan, valaisi sinuun tyyneyttä joka ikinen hetki. Kuitenkin, kun sinulla on kokemus rauhasta, voit palata siihen aina silloin kun saat itsesi kiinni vanhan suorittajan puskemisesta, joka saa pyrkimään jotain kohti vaikket oikein tiedäkään mikä se jokin on.

Tietoisuudellasi on mahtava voima. Se on kuin taikasauva, jonka avulla voit pysäyttää itsesi ja palata tuohon rauhan tilaan, jossa on niin hyvä olla. Siinä tilassa asuu onni ja rakkaus ja kaikki se mikä elämässä on tärkeää. Kaikki se, mistä voit olla kiitollinen. Kaikki se, mikä kiinnittää sinut taivaaseen.

Ihmisen ei ole tarkoitus olla väsynyt kiireinen tai stressaantunut. Ihmisen on tarkoitus olla onnellinen. Se mitä näet ympärilläsi, on heijastusta sinun sisimmästäsi, sisäisestä tilasta. Jos olet rauhaton, näet rauhattomuutta. Jos olet rauhassa, näet rauhaa, jokaisen muunkin sydämessä. Rauhan tilassa saat muutkin pysähtymään, valosi tavoittaa kiireisenkin ja saa avautumaan rakkaudelle.

Sen takia rauhaa kannattaa tavoitella. Siinä tilassa on ihmisen hyvä olla.

Rakkaudella,

Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>