Reikikurssit

Reiki on luonnollinen energiahoitamisen menetelmä. Reiki-energia on puhdasta ja rakkaudellista elämänvoimaa, jolla voi hoitaa itseään ja muita.

Reiki on yksinkertainen ja helppo hoitomuoto, jonka kuka tahansa voi oppia.

Opetan perinteistä Usuin reikiä länsimäisen suuntauksen mukaan. Reikin pääpaino on itsehoidossa, jonka avulla voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin. Itsehoidon kautta oma henkinen tie avautuu syvemmin. Halutessaan reikillä voi hoitaa myös muita.

Elämänasenteena ja henkisenä matkana reiki on nöyryyttä, kiitollisuutta, rehellisyyttä, luottamusta ja myötätuntoa.

Reiki 1-kurssilla opetellaan itsehoito, toisen hoitaminen, perehdytään reikin historiaan, käydään läpi reikin periaatteet ja niiden merkitys henkisenä elämänasenteena, puhutaan reikistä meditaationa ja perehdytään chakra-aura-järjestelmään.

Jokainen osallistuja saa yksilöllisesti neljä reikiviritystä, jotka yhdistävät hänet reikin energiaan.  Viritysten jälkeen osallistujilla on kyky käyttää reikienergiaa itsensä ja toisten hoitamiseen.

Reiki 1-kurssin hinta on 210 euroa (sis. alv 24%)/2 päivää (sisältäen ruuat, materiaalit,  Aila Norlamon ”Elämän oppilapsi”-kirjan ja todistuksen).

Reiki 2-kurssilla opitaan reikilähetysten ja kaukohoidon tekeminen sekä kolmen reikisymbolin käyttäminen. Symbolien avulla reiki avautuu jälleen syvemmin ja tarjoaa voimakkaat työkalut oman henkisen matkan kulkemiseen. Reikillä voi hoitaa paitsi fyysistä kehoa, myös tunteita, ajatuksia, menneisyyttä ja tulevaisuutta. Tuntemus chakroista sekä auran/tietoisuuden eri tasoista ja niiden itsehoidosta reikin avulla syvenee. Osallistujat saavat yhden reikivirityksen, jonka jälkeen reikienergian virtaus voimistuu.

Reiki 2-kurssille voi tulla siinä vaiheessa, kun on jo jonkin aikaa käyttänyt reiki 1:ä.

Reiki 2-kurssin hinta on 350 euroa (sis. alv 24 %)/2 päivää (sisältäen ruuat, materiaalit ja todistuksen). Reiki 2-oppilaakseni voi tulla, vaikka olisi käynyt ykköskurssin toisen opetuksessa.

Reikikurssien kertaaminen:

Reikikurssin minun opetuksessani jo aiemmin käyneet voivat tulla kertaamaan ykkös- tai kakkoskurssin hintaan 70 euroa. Muiden oppilaille kertaaminen 110 euroa.

Reiki 3-kurssi on yksilöllisesti räätälöitävä kokonaisuus, joka tähtää Reiki Masteriksi valmistumiseen. Tämän tason suorittaminen antaa valmiudet reikin opettamiseen, mutta opetusvelvollisuutta ei ole. Tavoitteena voi yhtä hyvin olla oman henkisen kasvun syventäminen. Oppilas vihitään reikin neljännen eli mestarisymbolin käyttöön kurssin päätteeksi.

Reiki 3-kurssin suorittaminen kestää noin vuoden. Aloittaa voi koska vaan. Reiki 3-oppilaakseni voi tulla, vaikka olisi käynyt ykkös- ja kakkoskurssit toisen opetuksessa. Kurssi sisältää lähiopiskelua 1-2 kk välein yksilöohjauksena tai ryhmässä, ykkös- ja kakkoskursseille osallistumista sekä lisäksi itsenäistä työskentelyä väliaikoina. Kolmoskurssin aiheita mm. itsehoidon ja toisen hoitamisen syventäminen, intuitiivinen hoitaminen, chakra-aurajärjestelmän opiskelu, reikiviritysten tekeminen, symbolien käyttäminen, meditaatioharjoittelu ja henkilökohtaisen kasvun teemat yksilöllisen tilanteen mukaan.

Reiki 3-kurssin hinta on 1 400 – 3 200 euroa oman tilanteen mukaan (sis. alv 24 %).

TULOSSA OLEVAT REIKIKURSSIT

Reiki 2-kurssi: La-su 8.-9.12.2018 klo 9-17. Paikka: Laulurinne 11, Kuopio.

Reiki 1-kurssi: To-pe 13.-14.12.2018 klo 9-17. Paikka: Laulurinne 11, Kuopio.

Reiki 2-kurssi: Ke-To 2.-3.1.2019 klo 9-17. Paikka: Laulurinne 11, Kuopio.

Reiki 1-kurssi: La-su 12.-13.1.2019 klo 9-17. Paikka: Laulurinne 11, Kuopio.

Lämpimästi tervetuloa kursseille!

Susanna Rissanen

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>