Reiki

Mitä reiki on?

Reikiä voi määritellä sanoilla puhdas rakkaus, korkein tietoisuus, parantava voima, luottamus tai sisäinen jumaluus. Reiki on näitä kaikkia ja paljon enemmän. Sitä ei oikeastaan voi määritellä. Reiki on se mystinen voima, joka luo elämän ihmeen. Me voimme kokea sen ihan tavallisessa arjessa.

Reiki ei ole uskonto, mutta siihen kuuluu henkisyys. Reikin tie on henkisen kasvun tie.

Reikiopettajana opetan ihmisille rakkautta, elämän iloa ja tietoisena elämistä. Kun olemme yhteydessä itseemme ja meissä olevaan voimaan, meissä on sisäinen rauha ja levollisuus. Siinä on hyvä olla.

Reikitietoisuus on myös ymmärrystä siitä, mistä elämän haasteet, fyysiset vaivat tai mielen ongelmat voivat johtua. Kyseessä voivat olla energiatasapainossa olevat tukokset, tukahdetut tunteet tai rajoittavat uskomukset, joiden vapautuminen voi tuoda tilaa terveydelle, elinvoimalle ja onnellisuudelle.

Reikiä opetetaan perinteisesti kolmella eri tasolla.

Reiki 1-kurssilla opetellaan kehon itsehoito, tutustutaan chakroihin ja auraan, perehdytään ja reikin henkisiin periaatteisiin, tutustutaan reikin historiaa ja harjoitellaan toisen hoitamista sekä reikimeditaatiota.

Reiki 2-kurssilla opetellaan reikin kolme symbolia ja niiden voiman käyttäminen, opiskellaan reikittämistä eli energian muuttamista ja lähettämistä, harjoitellaan kaukohoidon tekemistä ja syvennetään ymmärrystä chakra-aurajärjestelmästä sekä reikistä meditaationa.

Reiki 3-kurssi on henkilökohtainen, noin vuoden mittainen kasvumatka oman itsen ääreen. Siinä mennään sekä syvemmälle että korkeammalle. Tämä tarkoittaa esimerkiksi:

  • egon ja alitajunnan puhdistumista,
  • sydämen ja oman potentiaalin avautumista,
  • intuitiivisen ja luovan voiman vahvistumista sekä
  • sisäisen viisauden ja oman totuuden löytämistä.

Elämässä tulee tilaa valolle, sielun korkeimmalle tietoisuudelle. Tämä prosessi ja sen tarkempi sisältö on jokaiselle yksilöllinen.

Jokainen reiki 3-prosessin läpikäynyt valmistuu Reiki Masteriksi. Halutessaan voi suuntautua reikin opettamiseen tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena kasvumatkana. 

Reiki 3-prosessista voi halutessaan tulla juttelemaan tarkemmin, se ei sido mihinkään eikä maksa mitään. Voimme sitten yhdessä tuumata, olisiko tällainen prosessi sinua varten. 

Henkilökohtaisia tapaamisia on noin kerran kuussa (n. 6 tuntia kerrallaan). Työskentelytapa on intuitiivinen ja luova. Menetelminä ovat keskustelu, meditaatio, reikihoito, chakrojen ja auran tutkiminen, erilaiset toiminnalliset harjoitukset, muu yhteydenpito tapaamisten välillä sekä tarvittaessa reiki 1- ja 2-kurssien kertaaminen. Ohjaan prosessia koko ajan myös energiatasolla. Kolmoskurssilaisten ryhmätapaamisia on tarvittaessa ja niihin voi osallistua halutessaan tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena ohjauksena alusta loppuun. 

Reikikurssien hinnat löydät täältä ja tulossa olevat kurssit täältä.

Reikin tiellä tavoitteena on reikitietoisuuden lisääminen omassa elämässä. Reikitietoisuus on läsnäoloa tässä ja nyt, yhteyttä meissä olevaan voimaan. Reikitietoisuus on pelkojen puhdistamista ja oman potentiaalin avaamista. Se on myötätuntoa ja rakkautta itseä ja muita kohtaan. Se on iloa ja kiitollisuutta elämän pienistäkin asioista ja viihtymistä omassa arjessa. Se on nöyryyttä. Se on rohkeutta elää omannäköistä elämää.

Reikin opetukseni on yhdistelmä perinteistä Usuin reikiä, syvällistä chakra-aurajärjestelmän tuntemista sekä tietoisen ja hyväksyvän läsnäolon opiskelua.

Reikin opettaminen on elämäntehtäväni, josta iloitsen ja olen kiitollinen joka ikinen päivä. Reiki on jo meissä ja minun tehtäväni on auttaa se esiin myös sinussa.

Lämpimästi tervetuloa reikin tielle!

Rakkaudella,

Susanna

Reiki Master

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi