Reiki

Reiki on rakkautta, elämää ylläpitävä voima. Siitä puhutaan eri uskonnoissa eri nimillä. Reiki ei ole uskonto, mutta siitä voi tulla oma kirkko, pyhä hiljaisuuden paikka, jossa on turvallista kohdata itsensä.

Maailmassa on monenlaisia voimia, jotka ajavat meitä suorittamiseen, riippuvuuksiin, kiireeseen, stressiin ja väsymykseen. Kaiken tämän taustalla voi olla turvattomuutta, arvottomuutta tai armottomuutta. Pelkoa. On tarve etsiä jotain itsensä ulkopuolelta, tarve täyttää muiden odotukset tai voi ajautua elämään jonkun toisen elämää. Reiki palauttaa yhteyden itseen. Reiki tuo elämään turvallisuutta, arvokkuutta ja armollisuutta. Rakkautta. Reiki on parantava voima.

Opetan intuitiivista, luovaa, alkuperäistä Usuin reikiä. Reiki on jo meissä jokaisessa. Se on elämänvoimaa, joka vapaasti virratessaan saa meidät tuntemaan itsemme vapaaksi, innostuneeksi ja eläväksi.

Reikin voima on ollut olemassa aina. Olemme kuitenkin osittain unohtaneet, miten tuota intuitiivista luomisvoimaa käytetään. Nyt se on palautumassa jälleen muistiimme. Sitä varten tarvitaan muoto.

Hoitomuotona reikin toi esiin japanilainen Mikao Usui 1900-luvun alkupuolella. Siitä lähtien reiki on levinnyt koko maailmaan, eri muodoissaan. Kyky käyttää reikiä itsensä ja toisen hoitamiseen vahvistuu opettajalta oppilaalle reikikursseilla tehtävissä virityksissä.

Hoitomuotona reiki on hyvin salliva, luova ja vapaa, joka ei lopulta aseta mitään rajoituksia. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa hoitaa. Voi luottaa omaan intuitioon ja hoitaa niin kuin hyvältä tuntuu. Niin itseä kuin toisia.

Reiki on enemmän kuin hoitomuoto. Reikin tie on henkisen kasvun tie, tie onnellisuuteen. Kuljemme koko ajan syvemmälle kohti itseämme, omaa pyhää olemustamme, rauhaa ja tyyneyttä, reikitietoisuutta. Opettelemme olemaan läsnä kaikelle sille, mitä meissä ja elämässämme on. Siten reiki on hyvin syvällistä meditaatiota. Opimme käyttämään reikin voimaa tietoisesti luodaksemme elämästämme sellaista, kuin sen on tarkoitus olla. Reiki on valaistumisen tie. Reiki on meissä oleva intuitiivinen ja luova voima.

Kaikki antaminen lähtee aina itsestä. Reikissä korostuukin voimakkaasti itsehoidon näkökulma, vastuun ottaminen omasta hyvinvoinnista. Siihen reiki tarjoaa hyvät työkalut.

Reikiä opetetaan kolmella tasolla. Hyödynnän opetuksessa luovia ja intuitiivisia menetelmiä, joten tylsää ei tule olemaan! Jokainen kurssi on aina omanlaisensa seikkailu!

Reiki 1-kurssilla keskitytään kehotietoisuuden vahvistamiseen ja kehon hoitamiseen. Kurssilla opitaan itsehoito ja toisen hoitaminen, perehdytään chakroihin ja auraan, opiskellaan meditaatiota, käydään läpi reikin historiaa ja tulevaisuutta sekä reikin periaatteita. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset reikiviritykset.

Osallistumismaksu 220 euroa. Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit/teet, salaattilounaan ja todistuksen.

Reiki 2-kurssilla opiskellaan kaukohoitoa, reikilähetysten tekemistä, reikin symboleja ja syvennetään ymmärrystä chakroista ja aurasta sekä meditaatiosta. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset reikiviritykset ja oppii käyttämään reikiä kaikkeen, missä sitä tarvitaan.

Kurssin hinta on 350 euroa. Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit/teet, salaattilounaan ja todistuksen.

Reiki 3-taso on noin vuoden mittainen henkilökohtainen kasvumatka, joka tähtää reiki master-vihkimykseen. Matkassa on kyse egosta irtipäästämisestä, jotta elämä voi avautua hengen tasolle. Halutessaan voi suuntautua reikin opettamiseen, mutta opetusvelvollisuutta ei ole. Jokainen reiki 3-kurssin käynyt on kuitenkin henkinen auttaja omalla tavallaan, reiki master. Matka on aina yksilöllinen ja jokaiselle omannäköinen. Välillä hyödynnämme ryhmän voimaa kolmoskurssilaisten yhteistapaamisten merkeissä.

Reiki 3-matkan hinta on 3200 euroa, jota voi maksaa esimerkiksi 12 erässä. Hinta sisältää noin 4-5 tunnin henkilökohtaisia tapaamisia kerran kuussa, joista osa voi olla viikonlopun mittaisia ryhmätapaamisia joka kolmas kuukausi. Ryhmätapaamisiin voi osallistua halutessaan tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena ohjauksena alusta loppuun.

Hinta sisältää myös kahvit/teet/salaattilounaan tapaamispäivinä, tarvittavan yhteydenpidon tapaamisten välillä sekä prosessin ohjauksen alusta loppuun. Aloittaa voi koska vaan.

Lämpimästi tervetuloa matkalle itseesi, oman voimasi lähteelle.

Pidän reikikursseja myös kysynnän mukaan, joten kysy sinulle sopivaa ajankohtaa <3 Yksityinen reikikurssi toimii hyvin myös parisuhdekurssina.

Reikikurssien kertaaminen

Reikikurssin teemoja voi tulla kertaamaan kerran kuussa pidettäviin täyden kuun reikipiireihin. Lisäksi pidän kerran kuussa intuitio-kursseja, jotka ovat reikikurssien täydennystä. Samoin luovuuspäivät vahvistavat reikitietoisuutta ja vahvistavat jokaisessa meissä olevaa intuitiivista ja luovaa voimaa. Tulossa olevat tapahtumat löydät täältä.

Ja aina voi käydä minkä tahansa reikikurssin (1, 2 tai 3) uudestaan. Kertaajat maksavat samalla tavalla täyden hinnan kuin ensikertalaisetkin, sillä kurssi on aina ohjattu prosessi, ei pelkkä koulutus. Kertaaminen ei ole vain kertaamista, vaan aina vain syvemmälle sukeltamista. Tervetuloa mukaan!

Reikiterveisin,

Susanna Rissanen

Reiki Master

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi