Reiki

Reiki on rakkautta, elämää ylläpitävä voima. Siitä puhutaan eri uskonnoissa eri nimillä. Reiki ei ole uskonto, mutta siitä voi tulla oma kirkko, pyhä hiljaisuuden paikka, jossa on turvallista kohdata itsensä.

Maailmassa on monenlaisia voimia, jotka ajavat meitä suorittamiseen, riippuvuuksiin, kiireeseen, stressiin ja väsymykseen. Kaiken tämän taustalla voi olla pelko siitä, etten ole riittävä, hyväksytty tai että olen jotenkin arvoton. On tarve etsiä jotain itsensä ulkopuolelta, tarve täyttää muiden odotukset tai voi ajautua elämään jonkun toisen elämää. Reiki palauttaa yhteyden itseen. Se on parantavaa.

Opetan intuitiivista, luovaa reikiä. Reiki on jo meissä jokaisessa. Se on elämänvoimaa, joka vapaasti virratessaan saa meidät tuntemaan itsemme vapaaksi, innostuneeksi ja eläväksi.

Reikin voima on ollut olemassa aina. Olemme kuitenkin osittain unohtaneet, miten tuota luomisvoimaa käytetään. Nyt se on palautumassa jälleen muistiimme. Sitä varten tarvitaan muoto.

Hoitomuotona reikin toi esiin japanilainen Mikao Usui 1900-luvun alkupuolella. Siitä lähtien reiki on levinnyt koko maailmaan, eri muodoissaan. Kyky käyttää reikiä itsensä ja toisen hoitamiseen vahvistuu opettajalta oppilaalle reikikursseilla tehtävissä virityksissä.

Hoitomuotona reiki on hyvin salliva, luova ja vapaa, joka ei lopulta aseta mitään rajoituksia. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa hoitaa. Voi luottaa omaan intuitioon ja hoitaa niin kuin hyvältä tuntuu. Niin itseä kuin toisia.

Reiki on enemmän kuin hoitomuoto. Reikin tie on henkisen kasvun tie, tie onnellisuuteen. Kuljemme koko ajan syvemmälle kohti itseämme, omaa pyhää olemustamme, rauhaa ja tyyneyttä, reikitietoisuutta. Opettelemme olemaan läsnä kaikelle sille, mitä meissä ja elämässämme on. Siten reiki on hyvin syvällistä meditaatiota. Opimme käyttämään reikin voimaa tietoisesti luodaksemme elämästämme sellaista, kuin sen on tarkoitus olla. Reiki on valaistumisen tie.

Kaikki antaminen lähtee aina itsestä. Reikissä korostuukin voimakkaasti itsehoidon näkökulma, vastuun ottaminen omasta hyvinvoinnista. Siihen reiki tarjoaa hyvät työkalut.

Reikiä opetetaan kolmella tasolla.

Reiki 1-kurssilla keskitytään kehon hoitamiseen. Kurssilla opitaan itsehoito ja toisen hoitaminen, perehdytään chakroihin ja auraan sekä käydään läpi reikin historiaa ja reikin periaatteita. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset reikiviritykset.

Osallistumismaksu 220 euroa. Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit/teet, salaattilounaan ja todistuksen.

Reiki 2-kurssilla keskitytään mielen hoitamiseen, opitaan reikin kolme symbolia sekä kaukohoitojen ja reikilähetysten tekeminen. Kurssilla syvennetään myös ymmärrystä chakroista ja aurasta. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset reikiviritykset.

Kurssin hinta on 350 euroa. Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit/teet, salaattilounaan ja todistuksen.

Reiki 3-taso on noin vuoden mittainen henkilökohtainen kasvumatka, joka tähtää reiki masteriksi valmistumiseen. Halutessaan voi suuntautua reikin opettamiseen, mutta mitään velvollisuutta siihen ei ole. Kyse on prosessista, joka elää ja syvenee matkan varrella ja on jokaiselle omannäköinen. Tekeminen muuttuu olemiseksi, opimme tietoisesti menemään kirkkauteen ja puhtaaseen tietoisuuteen. Tapaamisia on noin kerran kuussa (pääasiassa yksilötapaamisia, lisäksi muutamia pienryhmä- ja kaikkien kolmosoppilaiden yhteisiä tapaamisia).

Reiki 3-matkan hinta on 3200 euroa, jota voi maksaa esimerkiksi 12 erässä. Hinta sisältää noin viiden tunnin tapaamisia kerran kuussa, kahvit/teet/salaattilounaan tapaamispäivinä, tarvittavan yhteydenpidon tapaamisten välillä sekä prosessin ohjauksen alusta loppuun. Aloittaa voi koska vaan.

Lämpimästi tervetuloa matkalle itseesi, oman voimasi lähteelle.

Tulossa olevat reikikurssit löydät täältä. Pidän reikikursseja myös kysynnän mukaan, joten kysy sinulle sopivaa ajankohtaa <3 Yksityinen reikikurssi toimii hyvin myös parisuhdekurssina.

Täydenkuun reikipiirit

Reikipiirit ovat reikikurssien kertausta ja täydennystä. Reikipiirejä pidetään aina täydenkuun aikaan. Reikipiirien energia on hoitavaa, puhdistavaa ja intuitiivista viisautta vahvistavaa.

Ilta sisältää reikin opetusta, reikin harjoittelua, reikivirityksen, meditaatiota ja keskustelua. Tulossa olevat reikikurssit löydät täältä. Reikipiiriin voi tulla vaikkei olisi käynyt reikikurssia.

Reikiterveisin,

Susanna

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi