Risteys

Hengitä, kaikki on hyvin. Hengitä ja huomaat olevasi jo perillä, ei sinulla oikeasti ole kiire mihinkään. Mielesi vain luulee niin, se pyrkii pakoon pelosta ja epävarmuudesta, yrittää hakea pika-apua ja helppoja ratkaisuja. Niitä ei ole sinulle tarjolla. On kuitenkin tulevaisuuden tie, jonka risteyksessä nyt seisot ihmettelemässä, että tuonneko pitäisi uskaltaa kulkea.

Käänny vasemmalle, oikealle tai kulje suoraan. Lopulta kaikki tiet johtavat sinne, minne sinun on tarkoitus kulkea. Nyt on valinnan paikka ja vastuun mahdollisuus, se hetki, jolloin voit määrittää oman elämäsi suunnan. Kompassi on sinulla, sinun täytyy tehdä reitinvalinta. Tiedät jo mihin päin, nyt on kyse vain siitä, valitsetko suoremman vai pidemmän reitin.

Tiedät suunnan, koska olet hakenut sitä koko elämäsi. Olet aina tiennyt, että on olemassa jotain, joka on juuri sinua varten. Sinun elämäntehtäväsi, sinun lahjasi tälle maailmalle. Käärö on nyt avattu, on sinusta kiinni miten lahjaasi käytät. On sinusta kiinni, oletko valmis ottamaan tehtävän vastaan. Sen tehtävän, jonka olet sielusi kanssa sopinut siellä, mistä olet tähän elämään tullut. Auttamaan, levittämään valoa, tekemään maailmasta paremman paikan.

Kyselet, uskovatko muut sinuun. Kyselet missä on luottamus, missä kannustus. Miksi sinä sitä muualta kyselet? Eivät muut voi antaa sinulle sitä, mikä sinun tulee itsestäsi löytää. Kun uskot ja luotat itseesi, muut tulevat kyllä mukana. Sinulla on paljon rakkautta ympärilläsi, voit luottaa siihen, että ne tärkeimmät ihmiset pysyvät rinnallasi ja pitävät kädestä kiinni silloin, kun on vaikeaa. Etsi oma voimasi, seiso sen avulla suorassa ja hae ryhti, joka kertoo maailmalle, ”täältä tullaan!”.  Iloitse siitä, että olet löytänyt juuri tämän risteyksen. Sitähän sinä olet pitkään etsinyt. Se matkakin on ollut arvokas. Se on valmistellut sinua elämäsi seuraavaan etappiin, siihen, jonka tiedät nyt alkavan. Laukut on pakattu, niissä on kultaakin kalliimpia kokemuksia, suuria tunteita ja intohimon paloa. Anna mennä, elämä odottaa!

Kun suunta on selvillä, käytännön asiatkin kyllä järjestyvät. Olet pitkään elänyt rahan ehdoilla, antanut sille merkityksiä jotka eivät sille kuulu. Raha on vain rahaa, intohimo on kunnianhimoa tärkeämpää. Mikään ulkoinen ei koskaan korvaa sitä rikkautta, joka sisälläsi nyt sykkii. Se rikkaus ja runsaus syntyy siitä virrasta, jonka elämänlahjan toteuttaminen synnyttää. Kun olet oman itsesi ytimessä, olet yhtä koko universumin kanssa. Sille ei ole hintalappua, sitä ei myydä marketeissa. Sen lahjan löytäminen on sinulla kovan työn tulos. Kiitä itseäsi jo nyt, että olet ollut valmis etsimään. Olet löytänyt jotain, josta jälkipolvetkin puhuvat. Pidä siitä kiinni, älä hukkaa itseäsi muiden odotuksiin tai sisäisen kriitikkosi moitteisiin.

Päivä kerrallaan, hetkien hiljaisuudessa, tulet kuulemaan sisäisen ohjauksesi äänen yhä selkeämpänä. Aamuyön hiljaiset tunnit ovat sinun aikaasi. Pysähtymiset päivän mittaan vahvistavat sitä, minkä hiljaisuudessa kuulet. Ota oma aikasi, löydä omat ajatuksesi, kuuntele sitä, mitä sielusi puhuu sinulle koko ajan. Sinussa on kaikki se viisaus, kaikki ne vastaukset, joita kysymyksesi kyselevät. Tiedätkin jo, että kysyminen on arvokkaampaa kuin valmiiden vastausten saaminen. Muistat vain asettua tähän hetkeen aina uudelleen ja uudelleen, kysymään ja löytämään seuraavan tienviitan.

Eikä tätä elämää tarvitse turhan vakavasti ottaa, nauru tekee hyvää ja ilo poistaa turhia tukkeumia. Naura niin että taivaassa tanssitaan, elä ja rakasta, siinä on onnen ydin.

Olet sen arvoinen.

Rakkaudella,

Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>