Sielun kirje

Sielun kirje vahvistaa sisäistä kauneuttasi. Kirje auttaa sinua löytämään entistä vahvemman yhteyden itseesi ja tuo esiin kauniin ja viisaan syvimmän olemuksesi. Kirje voimaannuttaa, rohkaisee, motivoi muutokseen, selkeyttää asioita, auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja olemaan läsnä tässä hetkessä.

”Iso kiitos ja halaus Susanna kirjasta ja Sielun kirjeestä. Olen onnellinen, että juuri sinä rohkealla esimerkilläsi olet luomassa valoa ja herättelet itsekutakin pysähtymään ja pohtimaan elämäänsä. Kirjettä uudestaan ja uudestaan lukiessani löydän sen sisällöstä yhä merkityksellisempiä ja syvällisempiä näkökulmia. 

”Sielun kirje on tavoittanut minut. Kiitos siitä  Se on voimaannuttavin asia pitkästä aikaa. Olen sen nyt kahdesti lukenut ja se on sellainen johon aion palata yhä uudestaan, koska siinä on elämäni suuntaviivat, tavoite ja totuus. Kiitos 

Kirjeestä voi olla hyötyä silloin, jos olet  jumissa oman elämäntilanteesi kanssa tai jos stressi, kiire tai jokin muu haaste kaventaa omaa ajattelua ja vie voimia. Silloin kirje voi auttaa sinua näkemään ja kuulemaan omaa sisäistä viisauttasi paremmin ja tuoda helpotusta, auttaa pääsemään eteenpäin.

Usein on niin, että ihminen näkee itsensä pienempänä kuin onkaan. Sielun kirje on kuin taideteos, joka auttaa sinua näkemään omat vahvuutesi, voimavarasi ja potentiaalisi kirkkaammin.

Minulle on kunnia-asia saada kirjoittaa ihmisille Sielun kirjeitä. Se on elämäntehtävä, jota etsin Valon etsijän päiväkirjassa ja jonka löysin kirjan kirjoittamisen jälkeen. Lue lisää Valon etsijän päiväkirjasta täältä.

Otathan yhteyttä jos haluat että kirjoitan kirjeen Sinulle  

Halauksin,

Susanna

Intuitiivinen kirjoittaja

040 594 2832, susanna.rissanen@onnivoima.fi, www.onnivoima.fi

Kirjeen pituus on 3-4 sivua. Voit halutessasi laittaa minulle etukäteen tietyn kysymyksen tai teeman, johon haluat apua. Tai voit yhtä hyvin jättää kirjeen avoimeksi, jolloin siihen nousee sinulle tärkeät asiat tässä hetkessä.

Lähetän kirjeen sinulle postissa 1,5-2 viikon kuluessa tilauksesta. Jos haluat kirjeen mieluummin sähköpostiin, sekin onnistuu.

HINNAT:

Sielun kirje 111 euroa

Sielun kirje + Valon etsijän päiväkirja yhteistilauksena 122 euroa

Sielun kirje pariskunnalle 222 euroa

Hinnat sisältävät alv 24 % sekä postikulut Suomeen. Lasku tulee kirjeen mukana, maksuaikaa 7 pv.

Tilaukset: susanna.rissanen@onnivoima.fi tai p. 040 594 2832.

PALAUTETTA SIELUN KIRJEISTÄ:

”Lämpimät kiitokset kirjeestä.  Näet todella syvälle ihmisten sieluun. Teksti oli täysin sieluni kieltä ja siinä oli juuri ajankohtaisia teemoja, joita tällä hetkellä elämässäni on. Todella sydäntä avaavaa ja keveyttä, iloa ja kauneutta sisältävää tekstiä. Juuri noita sävyjä elämääni on viime aikoina alkanut puhjeta, vaikka välillä vielä upotaankin raskaampiin energioihin. ”

”Jokaikinen sanasi osuu syvälle, suoraan sieluun. Jää sinne asumaan ja lempeästi kääntää kohti peiliä, valaa uskoa, antaa rohkeutta, tukea ja rakkautta. Kiitos että olet yksi Valon Sotureista ja ohjaat lempeästi polulla. En edes kysy miten osaat, sillä aavistan sen kyllä. Ehkä joskus osaan itse nauttia samasta lähteestä ja käyttää intuition lahjaa.”

 

”Sinulla on Susanna ihmeellinen lahja päästä suoraan juuri siihen asian ytimeen, joka siiinä hetkessä on kirjeen vastaanottajalle opastavin ja voimaannuttavin. Aivan mielettömän opastava ja voimaannuttava on tuokin kirje ja varmasti saajalleen hyvin voimakas opas. Kuten myös minun kirjeeni minulle, jonka tänään sain. Kiitos siitä. Itkemättähän sitä ei voinut lukea vaikka useaan kertaan sen jo luinkin. Suuri vapauden tunne tuli, kun sitä kävin läpi, Myös kirjasi on niin avoin ja ”puhdas” että olen sitäkin lukemalla puhdistanut itseäni. Siis itkenyt. Kiitos että olet.”