Sielun kirje

”Sydämellinen kiitos Sielun kirjeestä. Sinulle todellakin on annettu kirjoittamisen lahja. Kirjeen luettuani en voi kuin ihmetellä kuinka voit osuakin juuri asioiden ytimeen, intuitiivisuutesi tuntuu olevan aivan omaa luokkaansa. Tekstikin on niin kaunista, etten voinut sitä itkemättä lukea.KIITOS, tätä juuri tarvitsin!”

Sielun kirjeen tavoitteena on auttaa sinua omalla polullasi eteenpäin. Kirje auttaa sinua löytämään yhteyden itseesi ja omaan elämääsi ja löytämään vastauksia sinulle tärkeisiin kysymyksiin tässä hetkessä.

Kirje perustuu auran eli energiakentän ja chakrojen eli energiakeskusten tutkimukseen ja tulkintaan, jonka teen aina ennen kuin aloitan kirjeen kirjoittamisen. Tämän pohjalta kirjoitan kirjeen sellaisessa muodossa, joka puhdistaa, hoitaa ja tasapainottaa energioitasi keskittyen niihin chakroihin, jotka erityisesti kaipaavat hoitoa. Kirje tuo myös esiin kauniin ja viisaan syvimmän olemuksesi.

Jokainen kirje on yksilöllinen ja tilaajansa näköinen. Kirjeen sisältö on aina hyväksyvä, kunnioittava ja siihen tulevat vain ne asiat, jotka sisimmässäsi toivot minun näkevän ja tuovan esiin kirjeessä.

Kirje vahvistaa sitä minkä jo tiedät, voimaannuttaa, rohkaisee, motivoi muutokseen, selkeyttää asioita, auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja olemaan läsnä tässä hetkessä.

Usein on niin, että me ihmiset näemme itsemme pienempänä kuin olemmekaan. Sielun kirje auttaakin sinua näkemään omat vahvuutesi, voimavarasi ja mahdollisuutesi kirkkaammin.

”Iso kiitos ja halaus Susanna kirjasta ja Sielun kirjeestä. Olen onnellinen, että juuri sinä rohkealla esimerkilläsi olet luomassa valoa ja herättelet itsekutakin pysähtymään ja pohtimaan elämäänsä. Kirjettä uudestaan ja uudestaan lukiessani löydän sen sisällöstä yhä merkityksellisempiä ja syvällisempiä näkökulmia. 

Kirjeestä voi olla hyötyä silloin, jos olet  jumissa oman elämäntilanteesi kanssa tai jos stressi, kiire tai jokin muu haaste kaventaa omaa ajattelua ja vie voimia. Silloin kirje voi auttaa sinua näkemään ja kuulemaan omaa sisäistä viisauttasi paremmin, tuoda selkeyttä ja helpotusta, auttaa pääsemään eteenpäin ja vahvistaa itseluottamusta.

Kirjeen tilauksen yhteydessä kyselen sinulta odotuksiasi ja toiveitasi kirjeen suhteen. Yhtä hyvin voit pyytää jättämään kirjeen ”avoimeksi”, jolloin siihen nousevat joka tapauksessa sinulle tärkeät asiat tässä hetkessä. Kirjeen teemoja voivat olla esimerkiksi:

  1. Perheen, suvun ja menneisyyden kokemusten vaikutus, perustarpeet
  2. Aito ja puhdas minä, oman potentiaalin ja luovuuden lahjan löytäminen, tunteet, seksuaalisuus
  3. Oma voima, ajatusmallit, uskomukset, roolit, itsetunto
  4. Sydänyhteys ja sydämen tunteet, läheiset ihmissuhteet
  5. Oman todellisuuden luominen, unelmien toteuttaminen sekä omien tunteiden, tarpeiden ja luovuuden ilmaisu, tahdonvoiman ilmaisu
  6. Intuitio, mielenrauha, anteeksianto, pyyteetön rakkaus, uskomukset, itsestä kerrotut tarinat, asioiden syvempi merkitys
  7. Korkeampi voima ja tietoisuus, henkinen yhteys, elämän oppiläksyt, elämäntehtävä ja -tarkoitus, menneet elämät (jos niiden on tarkoitus nousta esiin)

Täysin valmiita vastauksia kirje ei sinun puolestasi anna, mutta se selkeyttää ja vahvistaa sitä minkä sisimmässäsi jo tiedät.

Otathan yhteyttä jos haluat että kirjoitan kirjeen Sinulle. Kirjeen pituus on 3-4 sivua. Lähetän kirjeen sovitusti joko postissa tai sähköpostilla noin 2 viikon kuluessa tilauksesta.

Sielun kirje yhdelle ihmiselle 88 euroa (sis. alv).

Sielun kirje + esikoiskirjani Valon etsijän päiväkirja yhteishintaan 99 euroa.

Mikäli tunnet hyötyväsi kirjeestä mutta et pysty maksamaan täyttä hintaa, voimme tarvittaessa sopia alhaisemman hinnan.

SIELUN KIRJE PARISUHTEEN TAI YSTÄVYYSSUHTEEN NÄKÖKULMASTA

Jokainen ihmissuhde on energiaa, yhteyttä toiseen ihmiseen. Sielun kirjeen voi kirjoittaa myös parisuhteen tai ystävyyssuhteen selkeyttämiseksi ja hoitamiseksi. Ennen kirjeen kirjoittamista teen energiatutkimuksen ihmissuhteenne näkökulmasta.

Sen pohjalta kirjoitan kirjeen, joka sanoillaan puhdistaa, hoitaa ja tasapainottaa ihmissuhteenne energioita. Kirje on kirjoitettu kauniisti ja lempeydellään se auttaa näkemään ihmissuhteen vaikeatkin asiat tavalla, joka auttaa. Kirje tuo myös esiin sen hyvän, joka ihmissuhteesta löytyy ja jota kannattaa vahvistaa.

Mikäli tilaat kirjeen sinulle tärkeän ihmissuhteen näkökulmasta, sen kirjoittamiseen on kaksi tapaa:

  1. Yhteisestä sopimuksesta tilattu kirje
  2. Sinun näkökulmastasi tilattu kirje

Vaistoan tämän myös kun alan tekemään energiatutkimusta ja kirjoittamaan kirjettä. Molemmat näkökulmat toimivat yhtä hyvin.

Sielun kirje pariskunnalle 111 euroa (sis. alv).

Sielun kirje + esikoiskirjani Valon etsijän päiväkirja yhteishintaan 122 euroa.

Mikäli tunnet hyötyväsi kirjeestä mutta et pysty maksamaan täyttä hintaa, voimme tarvittaessa sopia alhaisemman hinnan.

UUTTA! SEITSEMÄN SIELUN KIRJEEN SARJA. JOKAINEN KIRJE (2-3 sivua) KESKITTYY YHTEEN CHAKRAAN JA SITÄ VASTAAVAAN AURAN TASOON. SAAT KIRJEET VIIKOTTAIN TAI SOPIMUKSEN MUKAAN. PAKETIN HINTA 333 EUROA sis. alv.

”Kiitos sielun kirjeestä. Se on syvältä koskettava, aito, puhdas, oikea. Itkin kuin putous sitä lukiessani  Arvostan suuresti työtäsi, puhtaana viestintuojana. Noin puhtaaksi tulo vaatii paljon työtä itsensä kanssa. Olen kiitollinen että olet sen työn tehnyt!  Olet ollut tinkimätön sielun kutsuessa. ”

Susanna

040 594 2832, susanna.rissanen@onnivoima.fi, www.onnivoima.fi

HINNAT (16.8.2017 alkaen):

Sielun kirje yhdelle ihmiselle 88 euroa

Sielun kirje pariskunnalle  111 euroa

Sielun kirje + Valon etsijän päiväkirja yhteistilauksena suoraan minulta 99 euroa/122 euroa

Hinnat sisältävät alv 24 % sekä postikulut Suomeen. Voit valita haluatko laskun etukäteen vai jälkikäteen (maksuaikaa 7 pv).

Tilaukset: susanna.rissanen@onnivoima.fi tai p. 040 594 2832.

 

PALAUTETTA SIELUN KIRJEISTÄ:

”Lämpimät kiitokset kirjeestä.  Näet todella syvälle ihmisten sieluun. Teksti oli täysin sieluni kieltä ja siinä oli juuri ajankohtaisia teemoja, joita tällä hetkellä elämässäni on. Todella sydäntä avaavaa ja keveyttä, iloa ja kauneutta sisältävää tekstiä. Juuri noita sävyjä elämääni on viime aikoina alkanut puhjeta, vaikka välillä vielä upotaankin raskaampiin energioihin. ”

”Jokaikinen sanasi osuu syvälle, suoraan sieluun. Jää sinne asumaan ja lempeästi kääntää kohti peiliä, valaa uskoa, antaa rohkeutta, tukea ja rakkautta. Kiitos että olet yksi Valon Sotureista ja ohjaat lempeästi polulla. En edes kysy miten osaat, sillä aavistan sen kyllä. Ehkä joskus osaan itse nauttia samasta lähteestä ja käyttää intuition lahjaa.”