Sielun korut

Yllätän itseni luovuudella. Käteni taikovat näkyviin kauneutta, läsnäoloa ja tyhjyyteen luottamista. Alussa on vain intuition ääni, joka hiljaa kypsyessään ottaa muodon sielun koruina.”

Sielun koru on enemmän kuin koru. Jokaisella korulla on pyhä tarina, jonka avulla se löytää omistajansa luo.

Vuoden 2017 joulukuussa olin junassa matkalla Helsinkiin, tapaamaan Äiti Ammaa. Sain kehotuksen alkaa tekemään sielun koruja. Kehotus oli samanlainen intuition kirkas ja kaunis ääni, joka aikoinaan sai aikaan sielun kirjeiden syntymisen.

Tunnustelin kuukausien ajan, millaisia koruja minun oli tarkoitus tehdä. Unet ohjasivat minua ja keväällä 2018 sielun korut löysivät muotonsa mala-korujen perinnettä kunnioittaen.

Mala-korut ovat meditaatiokoruja tai eräänlaisia rukousnauhoja, joilla on ikiaikaiset juuret buddhalaisuuden, hindulaisuuden sekä joogan ja meditaation perinteissä. Perinteisesti mala-koru on valmistettu kokonaan rudraksha-siemenistä, mutta nykyään maloissa käytetään usein kiviä niiden hoitavan energian vuoksi.

Tekemissäni koruissa on 108 helmeä, joista jokainen helmi on kuin rukous tai jokin itselle tärkeä asia elämässä. Helmet solmitaan solmuilla, jotka kuvastavat elämän askelia. Kun solmin solmuja, tunnen korun omistajan elämäntarinan. Korussa on myös yksi ns. guru-kivi, joka kuvastaa yhteyttä omaan sisäiseen viisauteen, korkeampaan minään. Koruun kuuluu myös tasselitupsu, joka symboloi juuriamme, yhteyttä Äiti Maahan.

Korun tekemisessä kaikilla vaiheilla, kaikilla solmuilla ja sidonnoilla on oma symbolinen merktyksensä, jotka vahvistavat korun hoitavaa ja vahvistavaa energiaa.

Korulla on syvällinen henkinen merkitys kantajalleen. Se voi muistuttaa unelmista, omista vahvuuksista, luovuudesta, omannäköisen elämän elämisestä, sisäisestä tasapainosta tai muista itselle tärkeistä asioista.

Tehdessäni ensimmäistä korua herkistyin kyyneliin. Tunsin tehneeni koruja aina.

Teen sekä kaulakoruja- että rannekoruja. Kaulakorun on 111 euroa ja rannekoru 33 euroa. Kaulakoruissa solmin jokaisen helmen käsin, rannekorut teen kuminauhaan. Materiaalina käytän aitoja kivihelmiä.

Korun mukaan kirjoitan pienen pyhän tarinan korun synnystä ja kivien merkityksestä.

Toimi näin jos haluat tilata korun:

* Lähetä minulle sähköpostia (susanna.rissanen@onnivoima.fi) ja kerro haluatko tilata pelkän kaulakorun vai lisäksi myös rannekorun.

* Rannekorua varten tarvitsen ranteen ympärysmitan.

* Kerro myös haluatko noutaa korun Kuopiosta vai lähetänkö korun postissa. Postitusta varten ilmoita osoitteesi. Postikulut Suomeen kuuluvat korun hintaan.

* Tilauksen yhteydessä lähetän sinulle laskun sähköpostilla, maksuaikaa 7 vrk.

* Korun toimitusaika noin kaksi viikkoa.

* Korun saatuasi sinulla on 14 vrk ajan oikeus palauttaa palauttaa koru mikäli se ei tunnu omalta ja siinä tapauksessa saat rahat takaisin :)

Rakkaudella,

Susanna

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

 

Tahdotko Äiti ja tytär

Luottamus

Feminine power Puhdasta luomisvoimaa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>