Sielun korut

”Yllätän itseni luovuudella. Käteni taikovat näkyviin kauneutta, läsnäoloa ja tyhjyyteen luottamista. Alussa on vain intuition ääni, joka hiljaa kypsyessään ottaa muodon sielun koruina.”

Sielun koru on enemmän kuin koru. Jokaisella korulla on pyhä tarina, joka avaa yhteyden omaan korkeampaan minään, sielun ääneen.

Teen sielun korut aidoista kivistä, mala-korujen perinteen mukaan. Korun tekemisessä kaikilla vaiheilla, helmien lukumäärällä, solmuilla ja sidonnoilla on oma symbolinen merktyksensä, joka vahvistaa korun hoitavaa ja vahvistavaa energiaa.

Koru voi muistuttaa unelmista, omista vahvuuksista, luovuudesta, omannäköisen elämän elämisestä, sisäisestä tasapainosta tai muista itselle tärkeistä asioista.

Teen sekä kaulakoruja- että rannekoruja. Kaulakorun hinta on 111 euroa ja rannekoru on 33 euroa. Kaulakoruissa solmin jokaisen helmen käsin, rannekorut teen kuminauhaan. 

(Hinnat 8.8.2018 alkaen: valmis kaulakoru 111 euroa + postikulut, tilauksesta valmistettu kaulakoru 122 euroa + postikulut, rannekorut 33 euroa + postikulut).

Voit tilata korun mukaan myös kanavoidun viestin (n. yksi A4) hintaan 22 euroa. Suosittelen viestiä lämpimästi, sillä se avaa korun voimaa vielä syvällisemmin!

Toimi näin jos haluat tilata korun:

* Lähetä minulle sähköpostia (susanna.rissanen@onnivoima.fi) ja kerro mitä haluat tilata: kaulakorun, rannekorun, kanavoidun viestin.

* Rannekorua varten tarvitsen ranteen tiukan ympärysmitan.

* Kerro myös haluatko noutaa korun Kuopiosta vai lähetänkö korun postissa. Postitusta varten ilmoita osoitteesi. Postikulut Suomeen kuuluvat korun hintaan.

* Tilauksen yhteydessä lähetän sinulle laskun sähköpostilla, maksuaikaa 7 vrk.

* Korun toimitusaika noin kaksi viikkoa. Poikkeusaikataulusta ilmoitan erikseen.

* Korun saatuasi sinulla on 14 vrk ajan oikeus palauttaa palauttaa koru mikäli se ei tunnu omalta ja siinä tapauksessa saat rahat takaisin.

 

VALMIITA SIELUN KORUJA MYYNNISSÄ FACEBOOKISSA.

 

Näin sielun korut saivat alkunsa

Vuoden 2017 joulukuussa olin junassa matkalla Helsinkiin, tapaamaan Äiti Ammaa. Sain kehotuksen alkaa tekemään sielun koruja. Kehotus oli samanlainen intuition kirkas ja kaunis ääni, joka aikoinaan sai aikaan sielun kirjeiden syntymisen.

Tunnustelin kuukausien ajan, millaisia koruja minun oli tarkoitus tehdä. Unet ohjasivat minua ja keväällä 2018 sielun korut löysivät muotonsa mala-korujen perinnettä kunnioittaen.

Mala-korut ovat meditaatiokoruja tai eräänlaisia rukousnauhoja, joilla on ikiaikaiset juuret buddhalaisuuden, hindulaisuuden sekä joogan ja meditaation perinteissä. Teen sielun korut kivihelmistä niiden hoitavan energian vuoksi.

Yleensä sielun korussa on 108 helmeä, joista jokainen helmi on kuin rukous tai jokin itselle tärkeä asia elämässä. Helmiä voi olla muukin määrä, jos se on numerologisesti merkityksellistä. Solmin jokaisen helmen yksitellen solmuilla, jotka kuvastavat elämän askelia. Kun solmin solmuja, tunnen korun omistajan elämäntarinan. Korussa on myös yksi ns. guru-kivi, joka kuvastaa yhteyttä omaan sisäiseen viisauteen, korkeampaan minään. Koruun kuuluu myös tasselitupsu, joka symboloi juuriamme, yhteyttä Äiti Maahan.

Tehdessäni ensimmäistä korua herkistyin kyyneliin. Tunsin tehneeni koruja aina.

Rakkaudella,

Susanna

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

Puhdasta luomisvoimaa

Uusi alku

 

Pirjon koru ja Sisar-koru

Auranpuhdistaja

Tahdotko

Luottamus

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>