Sielun kirje

lotus-1379506

 

Sielun kirje auttaa löytämään yhteyden oman sielun ääneen, omaan korkeampaan minään. Kirjeet syntyvät intuitiivisesti, tilaajansa energiaa kuunnellen. Kirjeeseen nousevat ne asiat, jotka ovat vastaanottajansa korkeimmaksi parhaaksi juuri tässä hetkessä.

 

Kirjeitä kirjoittaessani tutkin ja kuuntelen kirjeen tilaajan energiaa chakrojen ja auran eri tasojen mukaan. Keho ja elinvoima, tunteet, ajatukset ja uskomukset, avautuminen rakkaudelle, luovuus, intuitio, yhteys korkeampaan minään (pyhyys). Kirje auttaa löytämään yhteyden korkeammille tietoisuuden tasoille samalla, kun se sanoittaa niitä fyysisen ulottuvuuden asioita, joilla on merkitystä omalle sielunpolulle.

Kirje on aina voimaannuttava, lempeä ja ihmisen omaa toimijuutta kunnioittava. Kirjeeseen on hyvä palata aika ajoin, sillä sen sisältö syvenee ja saa uusia merkityksiä eri lukukerroilla.

Kirjeen pituus on noin 3 sivua ja lähetän sen joko postissa tai sähköpostilla sopimuksen mukaan.

Kirjeen hinta on 88 euroa, sisältäen postikulut Suomeen.

Seitsemän kirjeen sarja 333 euroa, jossa jokainen kirje (n. 2 sivua) keskittyy kuhunkin chakraan kerrallaan.

Parisuhdekirje 111 euroa.

 

Lahjakortilla voit tilata Sielun kirjeen läheiselle ihmiselle.

Maksu laskulla etukäteen.

Olethan yhteydessä jos tunnet kutsun kirjeen tilaamiseen <3

ASIAKASPALAUTETTA:

”Sydämellinen kiitos Sielun kirjeestä. Sinulle todellakin on annettu kirjoittamisen lahja. Kirjeen luettuani en voi kuin ihmetellä kuinka voit osuakin juuri asioiden ytimeen, intuitiivisuutesi tuntuu olevan aivan omaa luokkaansa. Tekstikin on niin kaunista, etten voinut sitä itkemättä lukea.KIITOS, tätä juuri tarvitsin!”

 

”Hei rakas Susanna, kiitollisena luin täällä juuri kirjeesi <3 Se avasi valtaisat tunteiden ja kyynelten padot. Kirjeesi kosketti, puhutteli ja lohdutti sieluani. Nyt pelottaa ja olen hämmentynyt. Osuit arkaan paikkaan. Siihen jota olen väistellyt. Olen elänyt monella tapaa valheessa. Epärehellisesti itselleni ja muille. Tätä muutosta ei voi suorittaa, sen jonka äärellä olen, vaan antaa asioiden tapahtua, väistelemättä, silloin kun niiden aika on. Elämä kantaa. Silti pelottaa. Luen kirjeesi vielä useaan otteeseen. Kiitos rakas Susanna, sielunenkelini <3 ”

”Luin jälleen kerran Sielun kirjeen ja nyt se avautui minulle taas eri tavalla, syvemmin… Palaset loksahtelivat paikoilleen. On se uskomaton kirje!”

 

Rakkaudella,

Susanna

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi