Sielun kirje

20180106_182644

SIELUN KIRJE SANOITTAA SIELUNMAISEMAASI

Sielun sanoissa on pala taivasta, näkymätön muuttuu näkyväksi ja ihminen voimaantuu yhteydestä omaan sieluunsa.

Kirjeet syntyvät ihmeellisellä tavalla. Minun tarvitsee tietää ihmisestä vain nimi ja hänen sielunsa piirtyy sanoiksi paperille. Kun keskityn kirjeen vastaanottajan energiaan ja asetan sormeni tietokoneen näppäimistölle, sanoja alkaa virrata.

Sielun sanat avaavat yhteyden sinne, minkä tavallinen arki helposti ohittaa.

Jokainen ihminen on kaunis, viisas, herkkä ja vahva. On ihanaa nähdä, miten kirjeet tuovat esiin vastaanottajansa puhtaimman ydinolemuksen, juuri ne asiat jotka ihmisessä ovat parasta. Ja myös ne asiat, joista ihmisen on hyvä tulla tietoiseksi omassa elämässään.

Konkreettisesti kirjallinen tulkinta omasta sielunmaisemasta voi antaa selkeyttä ja valoa seuraaviin kysymyksiin ja tilanteisiin. 

 • Stressi, väsymys, masennus, riippuvuudet
 • Oma suunta elämänmuutoksessa
 • Ihmissuhteet
 • Tunnelukot
 • Elämäntehtävä, työ, ura
 • Sielunsuunnitelma
 • Edelliset elämät (jos niiden on tarpeen nousta esiin)
 • Luovuuden ja intuition vahvistaminen
 • Omat vahvuudet
 • Feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapaino
 • Fyysisten vaivojen, sairauksien, stressin, väsymyksen tai masennuksen syvempi merkitys
 • Elämän opetukset
 • Henkinen kasvu ja itsetuntemuksen lisääminen

Kirjettä tilatessasi voit joko jättää kirjeen avoimeksi tai pyytää vastauksia tiettyihin kysymyksiin tai teemoihin. Kirjeeseen kannattaa palata aika ajoin aina uudelleen, sillä se avautuu jokaisella lukukerralla syvemmin ja alkaa vaikuttamaan vastaanottajansa elämään.

Kirjeen asiat voivat ilmentyä elämässäsi nopeastikin tai vasta ajan kanssa, kuukausien kuluttua. Sanojen lisäksi kirjeen energia on tärkeää – se ohjaa muutokseen, pysähtymiseen, uudistumiseen, syvemmälle sukeltamiseen. Kirje voi antaa yksityiskohtaisia vastauksia jos se on sinun parhaaksesi tai ohjata sinua enemmänkin oivalluksiin, pohtimiseen silloin kun sitä tarvitset.

Muistathan, että viisaus on aina sisälläsi ja vastuu elämäsi kulkuun vaikuttavista valinnoista on aina sinulla.

 

KIRJEEN TILAUS

Jos haluat tilata kirjeen, laita minulle sähköpostia (susanna.rissanen@onnivoima.fi) ja kerro odotuksistasi kirjeen suhteen. Sinun ei tarvitse tietää miksi tilaat kirjeen, riittää että tunnet siihen kutsun.

Kirjeen pituus on noin kolme-neljä sivua (A4) ja lähetän sen joko postissa tai sähköpostilla sopimuksen mukaan. Tilauksen yhteydessä kerron arvioidun toimitusajan (noin yksi-kaksi viikkoa).

Kerro myös, haluatko kirjeen mieluummin postissa vai sähköpostiin. Jos postissa, lähetä minulle myös postiosoitteesi.

Tilauksen yhteydessä lähetän sinulle sähköpostilla laskun, maksuaikaa 7 vrk tilauksesta. Ennen kuin aloitan kirjoittamisen , tarkistan vielä että maksu näkyy tilillä.

HINNAT:

 • Sielun kirje 88 euroa
 • Lyhyempi sielun viesti sähköpostiin 22 euroa

ASIAKASPALAUTETTA:

”Sydämellinen kiitos Sielun kirjeestä. Sinulle todellakin on annettu kirjoittamisen lahja. Kirjeen luettuani en voi kuin ihmetellä kuinka voit osuakin juuri asioiden ytimeen, intuitiivisuutesi tuntuu olevan aivan omaa luokkaansa. Tekstikin on niin kaunista, etten voinut sitä itkemättä lukea.KIITOS, tätä juuri tarvitsin!”

 ”Hei rakas Susanna, kiitollisena luin täällä juuri kirjeesi <3 Se avasi valtaisat tunteiden ja kyynelten padot. Kirjeesi kosketti, puhutteli ja lohdutti sieluani. Nyt pelottaa ja olen hämmentynyt. Osuit arkaan paikkaan. Siihen jota olen väistellyt. Olen elänyt monella tapaa valheessa. Epärehellisesti itselleni ja muille. Tätä muutosta ei voi suorittaa, sen jonka äärellä olen, vaan antaa asioiden tapahtua, väistelemättä, silloin kun niiden aika on. Elämä kantaa. Silti pelottaa. Luen kirjeesi vielä useaan otteeseen. Kiitos rakas Susanna, sielunenkelini <3 ”

”Luin jälleen kerran Sielun kirjeen ja nyt se avautui minulle taas eri tavalla, syvemmin… Palaset loksahtelivat paikoilleen. On se uskomaton kirje!”

”Sinulla on Susanna ihmeellinen lahja päästä suoraan juuri siihen asian ytimeen, joka siiinä hetkessä on kirjeen vastaanottajalle opastavin ja voimaannuttavin <3 . ”

KUINKA SIELUN KIRJEET SAIVAT ALKUNSA?

Alkuvuonna 2017 kirjoitin ensimmäistä kirjaani. Se syntyi vauhdilla, kuin tietäen että se tulisi avaamaan minulle portin johonkin uuteen. Niin kävikin. Kun kirja oli julkaistu ja kirjoitin niihin omistuskirjoituksia, niihin alkoi kuin huomaamatta tulla lyhyitä intuitiivisia viestejä.

”Miten sinä voit tietää?” yhä useampi kirjan ostaja huudahti.

”En minä tiedäkään, kirjoitan vain sen mikä tulee” vastasin.

Kaksi viikkoa kirjan ilmestymisen jälkeen, keväällä 2017, tuli idea. Se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta, yhtä yllättäen. ”Alapa kirjoittamaan sielun kirjeitä”, minulle sanottiin.

Tartuin tuumasta toimeen, vaikkei minulla ollut hajuakaan mistä on kyse. Laitoin Facebookiin ilmoituksen, että tällaisia olisi nyt tarjolla, onko kiinnostusta. Ja kiinnostustahan oli. Tähän päivään mennessä olen kirjoittanut jo toista sataa kirjettä.

Rakastan kirjoittamista. Rakastan sitä, että minulle on annettu näin ihana lahja elämäntehtäväksi. On suuri kunnia ja luottamuksenosoitus, että saan kirjeissä katsoa toisen ihmisen sielunmaisemaan ja auttaa häntä omalla polullaan eteenpäin.

Elämä on ihmeellistä. On lahja, että jokainen meistä on syntynyt tähän elämään, sieluksi maan päälle. Jokaisen elämä on arvokas. Jokainen meistä on arvokas. Jokaisella on merkitystä, paljon annettavaa ja paljon opittavaa.

Rakkaudella,

Susanna

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi