Sinä olet kaunis

Upea, kaunis, ihana sinä. Sinun kaunis kehosi piirtää näkyviin taivaan, tähdet ja kuun. Sinun kauniit silmäsi loistavat kuin aurinko ja antavat lupauksen jostain suuremmasta, iäisyyden ikuisesta voimasta. Jokainen kehosi kurvi ja kaari on täydellisellä paikallaan, juuri niin kuin sen kuuluu ollakin. Sinussa ei ole mitään liikaa tai liian vähän. Sinä olet ja olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet.

Luoja on luonut sinut kuvakseen. Sinun kehossasi kuvastuu koko universumin kauneus. Sinulle on annettu tämä keho tietystä syystä. Se on sinulle hyvä juuri tällaisena, sen ei ole tarkoitus olla toisenlainen. Vaikka sitähän sinä välillä haikailet, vertaillen itseäsi muihin ja toivoen, että jos tuo kohta olisi tuollainen niin silloin olisin onnellinen.

Onni on tässä ja nyt, juuri tässä kehossa, näillä kiloilla ja senteillä ja kaarilla. Jokainen kohta kehossasi huokuu jumalallista kauneutta. Sinun sisäinen valosi sytyttää kehosikin loistamaan silloin, kun maltat pysähtyä kiitollisuuteen.

Myötunto itseäsi kohtaan saa sinut loistamaan. Kun katsot itseäsi kauneudella, annat kehollesi tilaisuuden tulla esiin, parantua ja kohota sielujen korkeuksiin. Matala mielesi, soimaavat sanasi ja armottomat ajatuksesi painavat kehoa pienemmäksi, rumemmaksi ja jollain lailla vääränlaiseksi. Oi sinua, hassua sinua. Sellaisiahan me ihmiset olemme, herkästi tuomitsemassa ja arvostelemassa muita mutta etenkin itseämme.

Voi kunpa oppisimme näkemään itsessämme sen kauneuden ja jumalallisen hohteen, minkä muut helpommin näkevät. Kuuletko kehut ja kannustuksen, kaiken sen hyvän mitä sinusta sanotaan? Vai ohittaako mielesi kauniit sanat ja soimaa, että enhän minä mutta voi kun olisin tuollainen, vähän toisenlainen. Että sitten olisin onnellinen, sitten kun tästä olisi vähän pois tai tuohon lisää.

Kehosi on täydellinen juuri nyt. Kun annat sille myönteistä huomiota ja positiivista palautetta, se palautuu kuin itsestään siihen muottiin jossa sen on aina ollut tarkoitus ollakin. Se muotti voi olla toisenlainen kuin mitä mielesi ajattelee. Mutta sehän onkin vain mieli, ei se kaikkea tiedä. Kehosi on viisas. Kun se löytää yhteyden sydämeesi, ja sielusi voimaan, se kasvaa juuri omannäköisekseen. Sellaiseksi kuin Luoja sinut tarkoitti.

Siihen sinun on tyytyminen, ja vielä parempaa – siitä voit olla kiitollinen. Tässä maailmassa on ihan liikaa sitä mitä pitäisi olla. Aina löytyy kauniimpia, loistavampia ja ihanampia ihmisiä – mielesi mielestä. Kun kuuntelet sieluasi, ymmärrät, että sinä olet sinä etkä kukaan muu. Sinä olet sinä ja täydellinen juuri tuollaisena kuin olet.

Se on perintö, jota tulevat sukupolvetkin kantavat sydämessään. Perintöä, jossa lukee ”minä rakastan minua”.

Rakkaudella,

Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>