Täyttä elämää

 Kaikkea ei voi saada, sinulle sanotaan. Kyllä voi, sinulle vastataan. Sinä olet ansainnut parasta, sinä olet ansainnut täyttä elämää. Se on sinun syntymäoikeutesi. On sinusta itsestäsi kiinni, miten käytät tämän elämän lahjan. Tyydytkö puolinaiseen vai annatko itsellesi luvan tulla kokonaiseksi, ehyeksi ja siksi valoksi joka olet. Sillä valoa sinussa on, sellaista kirkkautta joka saa muutkin loistamaan pelkällä läsnäolollasi. Sinussa on rauha, joka saa uskomaan siihen että elämässä on hyvä paikka siellä, minne jumaluus on koskettanut.

Mutta ei se täysi elämä tasaista ole. Se on täyttä sen takia, että siinä ylä- ja alamäkiä ja välillä suvantovaiheita. Kaikista voi nauttia, niistäkin hetkistä jolloin kyyneleet eivät tunnu mahtuvan maailmaan. Niiden hetkien ansioista ilolle on enemmän tilaa, itku puhdistaa.

Kun antaudut jumalallisen valon ohjaukseen, kaikki on hyvin. Egosi on tehtävänsä tehnyt, se on suojellut sinua ja näyttänyt kaikki pelot, joista sinun täytyy tulla tietoiseksi. Nyt voit jo luottaa siihen, mitä korkeampi minäsi kertoo, siihen mihin sielusi sinua ohjaa. Se ohjaus tulee suoraan taivaasta.

Kaikki haaveet ja unelmat ovat sielusi kieltä. Ne kertovat asioista jotka ovat sinulle tärkeitä, jotka on kirjattu sielunsopimukseesi. Kaiken voi saada. Kaiken sen, mikä on sinulle tarkoitettu. Kun ego ei ole ohjaksissa, jäljelle jäävät puhtaat unelmat, juuri ne jotka tässä elämässä toteutuvat. Ne ovat unelmia, joiden toteutuminen rakentaa parempaa huomista kaikille, jokaiselle tässä maailmassa. Universumin tehtävä on auttaa unelmien toteuttamisessa. Kaikki on mahdollista, ihan kaikki – silloin kun pyyntö tulee sydämestä. Rakkaudesta ja luottamuksesta, ei pelosta tai muiden miellyttämisen tarpeesta.

Sinä saat elää täyttä elämää. Se ei ole keneltäkään muulta pois.

Sinä kaipaat rakkautta. Se on se ikävä joka välillä jäytää rinnassa, polttaa niin että itket tuskaasi. Rakkaus on se joka tekee sinut kokonaiseksi, ei mikään ulkoinen tai muiden antama tunnustus. Rakkaus täyttää jokaisen solusi valollaan ja saa sinut säteilemään. Luovu kaikesta muusta, mutta älä luovu rakkaudesta. Sillä se on elämän kantava voima, johon kaikilla on oikeus. Ihan kaikilla.

Rakkaus voi olla romanttista rakkautta, se voi olla äidin ja lapsen välistä rakkautta, se voi olla ystävyyttä, läheisyyttä tai pyyteetöntä lähimmäisen auttamista. Myötätuntoa, kiittämistä ja silmiin katsomista. Se voi olla yhteyttä jumalaan, valoon, maailmankaikkeuden suurimpaan voimaan. Samalla asialla voi olla monta nimeä. Etsi, kunnes löydät. Jokainen voi löytää, ihan jokainen.

Sinä etsit, koskat tiedät että on vielä jotain löydettävää. Sinä etsit, koska tiedät ettet voi koskaan tulla valmiiksi. Sydämesi kutsuu sinua liikkeelle aina silloin kun jokin unelma odottaa toteutumistaan. Sinulla ei ole aavistustakaan mitä se voi olla, mutta tunnet kaipuun sydämessäsi. Seuraa tuota kutsua ja kaikki selviää aikanaan. Tuo kaipuu on kutsu rakkauteen.

Rakkaudella,

Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>