Viaton, luova lapsi

Anna elämän sykkiä sinussa. Anna luovan viattomuutesi kukoistaa, sillä se on ydinenergiaasi, aitoa sinua. Sinä elät maailmassa, joka korostaa suorittamista ja palkitsee saavutuksista, nopean tehokkaista tuloksista. Todellisuudessa, ainoa millä on merkitystä on se, että sinä pysyt yhteydessä itseesi. Se voi tarkoittaa näkyvää tekemistä jolloin ilmennät itseäsi. Yhtä hyvin se voi tarkoittaa näkymätöntä olemista, jolloin tutustut itseesi paremmin, muistaaksesi sen kuka sinä olet.

Henkisellä tielläkin voi tulla kiire. Kiire olla henkisempi kuin oikeastaan oletkaan, kiire saavuttaa valaistuminen koska se lupaa vapautusta kaikesta kärsimyksestä ja tyytymättömyydestä. Sinä olet valo ihmiskehossa, henkinen olento. Sinä olet ihmiskehossa syystä, oppimassa tärkeitä asioita, kokemassa sellaista mitä et sielun tasolla, ilman ihmiselämää löytäisi. Sen takia, antaudu elämällesi. Antaudu olemaan myös ihminen.

Ihmisenä sinussa on valo. Se on sinun ydinenergiaasi, se löytyy sinusta kaiken sen alta mistä ympäristömme ja kokemuksemme ovat rakentaneet ikään kuin kuoren ympärillemme. Tuo kuori sisältää odotuksia, uskomuksia, pelkoja ja ”pitäisi”-sanoja. Sinä löydyt sen suojakuoren sisältä. Sinä olet koko ajan olemassa. Valona, sinuna.

Sinä olet kaunis. Sinä olet luova. Sinä olet puhdas viattomuus.

Kun pienen lapsen kaltainen ylpeys omasta itsestäsi puhkeaa kukkaan, vain taivas on rajana. Tuo rajaton itseluottamus saa sinut ymmärtämään, mitä oikeastaan haluat tuoda tähän maailmaan. Mitä sinun on tarkoitus tuoda. Tuossa viattomassa ydinolemuksessa on sieluntehtäväsi. Se syy miksi olet halunnut syntyä tähän maailmaan, oppimaan ja kokemaan, auttamaan siinä muitakin.

Henkinen kasvu on avautumista, ei kiipeämistä. Kasvu on sukeltamista yhä syvemmälle sinuun. Kasvu on suostumista pienemmäksi, lähemmäksi sitä jumalallista valoa joka on äärettömän suurta. Sekin on jo sinussa.

Viattoman, luovan energian vapauttaminen vapauttaa sinut puskemisesta, voimakeinojen käyttämisestä omassa elämässäsi. Viaton ja puhdas ydinolemuksesi vain soljuu eteenpäin elämän aalloilla, vaivattomasti ja iloisena, täysin vapaana. Se on sinussa kaunista, se on se mitä sinä ansaitset.

Olet rakas.

Rakkaudella,

Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>