Kurssikalenteri

REIKI 3-YHTEISVIIKONLOPUT:

Pe-su 10.-12.7.2020

TULOSSA OLEVAT MUUT KURSSIT:

Reiki 2-kurssi la-su 1.-2.8.2020 klo 9-17. Paikka: Aseveljenkatu 4, Kuopio.

Reiki 2-kurssilla opetellaan reikin kolme symbolia ja niiden voiman käyttäminen, opiskellaan reikittämistä eli energian muuttamista ja lähettämistä, harjoitellaan kaukohoidon tekemistä ja syvennetään ymmärrystä chakra-aurajärjestelmästä sekä reikistä meditaationa. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset reikiviritykset.

Reiki 2-kurssin osallistumismaksu on 350 euroa (sisältäen alv 24 %, ruuat, materiaalit ja todistuksen). 

Reikiä maalaamalla-kurssi la-su 15.-16.8.2020 klo 9-17. Paikka: Aseveljenkatu 4, Kuopio.

Näillä kursseilla tutkimme reikiä maalaamalla ja opimme, mikä voima meillä on elämämme luomiseen. Opiskelemme reikin työkaluja (symbolit, periaatteet, hoitaminen, meditointi, viritykset) ja maalaamme sitä, mitä ne meissä nostavat esiin.

Jokaiselle kurssille nousee joku tietty teema, josta lähdemme liikkeelle luovaan prosessiin. Tyyli on vapaa! Mitään ei tarvitse osata, sillä jokainen on luoja luonnostaan. 

Kurssit sopivat kaikille reikistä kiinnostuneille. Kursseilla voi opiskella ja kerrata reiki 1- ja 2-kurssien sisältöjä soveltuvin osin, jatkaa matkaa Reiki Masteriksi valmistumisen jälkeen tai tulla kuulostelemaan reikiä muuten vaan.

Kursseilla ei opeteta mitään tiettyä maalaustekniikkaa, vaan ohjataan sukeltamaan omaan sisäiseen maailmaan maalaamisen ja reikin työkalujen avulla. Jokainen osaa maalata, kun vain uskaltaa. Henkilökohtaista ohjausta on tarjolla halukkaille kurssin lomassa.

Reiki on yhteyttä itseen, Itseen, ja maalaaminen on yksi tapa vahvistaa tuota yhteyttä.

Kahden päivän kurssin hinta 200 euroa. Hinta sisältää kahvit, teet ja ruuat kurssipäivinä, ja jokainen tuo mukanaan omat maalaustarvikkeet.

Reiki 3-prosessin voi aloittaa koska vaan. Reiki 3 on yksilöllisesti ohjattu matka kohti Reiki Master-vihkimystä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Susanna Rissanen

Reiki Master

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi