Valo

Taivaan valo loistaa yllesi. Se valaisee pimeimmänkin polun, saa luottamaan siihen että elämässä on muutakin kuin minkä näemme, minkä koemme, mitä tunnemme. On olemassa jotain suurempaa, sieluun saakka yltävää lämpöä, jossa kaikki on hyvin.

Se valo on jo sinussa. Sinä olet se valo.

Sinun tehtäväsi tässä elämässä on avautua tuolle valolle, poistaa pimeyden verho ja epäilyksen harha. Ja kun löydät tuon valon, ymmärrät elämäsi tarkoituksen. Ymmärrät sen, mistä tässä kaikessa on kyse.

Sinä et ole koskaan yksin. Ympärilläsi on koko ajan valoa ja kirkkautta, lempeän rakkauden apuvoimia valmiina auttamaan ja opastamaan sinua kohti omaa valoasi, kohti lupausta jostain iättömän suuresta ja yhtä aikaa pienestä, ihmisen kokoisesta.

Valo on vapautta, valo vain on. Vailla määrittelyitä, vailla mitään vaatimuksia.

Kaikki askeleesi ovat kuljettaneet sinua juuri oikeaan suuntaan tällä valon polulla. Elämä on jatkuvaa kasvua, yhä syvemmälle kurottuvaa avautumista, yhä laajemmalle ulottuvaa tietoisuutta suuresta mysteeristä, rakkaudesta.

Talvi kutsuu kääntymään sisäänpäin. Nyt on lupa rauhoittua, kuunnella itseä ja löytää aarteita, omasta sisimmästä.

Rakkaudella,

Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>