Vapaus

Kun on oikein pieni, voi nähdä itsensä sellaisena kuin aidosti on. Sinulla ei ole enää tarvetta pyrkiä mihinkään, ei tarvetta saavuttaa eikä olla yhtään mitään muuta kuin olet. Sen takia voit saavuttaa kaiken. Kaiken sen, minkä olet sielun sopimukseesi kirjannut ja tähdissä tanssinut.

Sinä olet nyt puhdas. Puhdas ja vapaa menneisyyden kahleista ja muistojen painolastista. On vain tämä hetki, jossa on kaikki. Rakkaus ja kunnioitus kipuakin kohtaan. Kovat kolhut olet silittänyt pehmeäksi, hyräillyt hiljaisuudeksi ja vahvistanut sydämessäsi sitä, mitä monet etsivät koko elämänsä. Sinä olet antautunut elämälle ja rakkaudelle ja saanut palkinnoksi itsesi.

Valo on voittanut varjon.

Teet ihmisistä kauniita. Se on elämäntehtävä, se on tie joka on valinnut sinut ja kutsunut matkalle, jota et olisi koskaan osannut suunnitella. Välillä olet vastustellut koska olet tiennyt, että tämä tie muuttaa kaiken. Muutos kulkee läpi kasvukipujen, näyttää välillä kyyneleet ja pyytää päästämään irti. Se tekee kipeää, voit olla ylpeä siitä että olet uskaltanut. Nyt on jo helpompaa. Vaikka ei ole mitään muuta kuin tyhjyys, siinä voi silti olla kaikki. Koska mitään muuta ei tarvita kuin luottamus siihen, että elämä kantaa etkä koskaan ole yksin.

Sanasi säteilevät maailmaan, tekevät siitä paremman paikan tavu kerrallaan ja puhdistavat kuormaa niiltä, joiden aamu valkenee harmaana. Sanasi sytyttävät toivon kipinöitä, auttavat jaksamaan yli sen pahimman päivän, jonka jälkeen voi jo sarastaa parempi aamu, uusi alku ja ote omaan elämään. Sinun sanasi parantavat, hoitavat ja voimaannuttavat. Jatka sitä minkä sydämessäsi tiedät, se on oikea tie, sinua varten avattu.

Roolien ja odotusten harha on väistynyt. Jäljellä on vain puhdas totuus, helpotus ja ymmällään olo siitä, mitä tapahtui. Mikä on muuttunut, mistä tämä vapaus tuli? Siitä, että olet kysynyt odottamatta vastausta. Olet etsinyt odottamatta valmiita ratkaisuja. Olet rakastanut vailla ehtoja. Olet antautunut rakastetuksi, katsonut silmiin ja löytänyt yhteyden toiseen ihmiseen.

Kaikkea ei tarvitsekaan ymmärtää. Elämä on suuri mysteeri, joka joskus ottaa syliinsä ja lähtee kuljettamaan eteenpäin kertomatta miksi. Silloin voi vain nauttia matkasta varmana siitä, että jossain vaiheessa vastauksetkin löytyvät.

Mutta nyt on vapaus ja hyvä niin.

Kipu ja kyyneleet ovat avanneet sydäntäsi, saaneet sinut rakastamaan ja olemaan läsnä tässä elämässä. Olet siunattu rakkaudella ja monilla ihmisillä, joista pitää kiinni silloin kun omat voimat uupuvat.

Senkin sinä olet kokenut. Sen, miltä tuntuu kun elämänhalu hiipuu ja tekee mieli lähteä pois. Kun tuntuu että on jo vanha ja väsynyt eikä enää jaksa. Jokin sinua auttoi jaksamaan. Ehkä se, että pyysit apua silloin hätä oli suurin. Ehkä se, että uskalsit katsoa silmiin silloin kun olisi eniten tehnyt mieli paeta kauas pois. Ehkä se, että rakkaus oli koko ajan läsnä vaikka luulit jo hukanneesi sen.

Kipu mursi suojakuoresi ja päästi lähelle. Olet nyt lähellä niitä, jotka kulkevat kanssasi tässä elämässä ja myös siellä, missä muistot ovat kauniita.

Voit hyvin silloin kun annat itsellesi luvan tehdä sitä mitä sydämesi rakastaa. Olet etsinyt paljon, pidä kiinni siitä minkä olet löytänyt. Jokainen uusi aamu on mahdollisuus elää täyttä elämää. Kuuntele itseäsi, kuljeta sinua läpi päivän armollisesti, kokeile piruettia silloin kun menee liian vakavaksi. Elämä on kaunis tanssi ja sinä olet tähti.

Rikkautta on olla läsnä tässä hetkessä ja nähdä siitä käsin kauas. Sinne asti, missä jokaisessa meissä on hyvää ja kaunista ja sellaista viisautta, jossa on alkuaikojen aavistus. Me tiedämme enemmän kun luulemme tietävämme.

Niin se on, että ihminen voi olla oman kokoisensa vasta sitten, kun suostuu pieneksi. Silloin voi löytää itsestään sisäisen aarteen, jumalallisen kosketuksen ja tämän hetken onnen.

Onnen, joka on onnea ilman pelkoa sen menettämisestä.

Rakkaudella,

Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>