Voima

Sinussa on nyt se hetki, jolloin vanha taakka putoaa ja valo osuu sydämeen. Sinussa on nyt se hetki, koska olet ollut valmis etsimään ja löytämään. Olet tiennyt, että sinussa on sielun voimavaroja, jotka odottavat löytäjäänsä. Sinua.

Olet kamppaillut pitkään voimattomuuden kanssa. Et ole saanut siitä otetta, se on muuttanut muotoaan sitä mukaa olet ajatellut löytäväsi vastauksen, tasapainon. Ja yhä uudelleen, voima on tuntunut karkaavan, jonnekin maailmalle, muiden tunteisiin ja sellaisiinkin asioihin, joihin riittäisi pelkkä myötätunto.

Sinulta puuttuvat rajat. Sinä annat itsestäsi ihan liikaa. Eihän sinun kaikkeen tarvitse riittää, tiesitkös?

Tasapainon suhteen ei ole kompromisseja. Voima löytyy sieltä, missä tietoisuutesi koskettaa koko olemustasi, kaikkia tasoja sinussa. Niissä on monia muistoja, kokemuksia, ihmisiä, tunteita, uskomuksia, ajatuksia, asenteita ja toimintatapoja. Kun olet hereillä, voit tulla niistä tietoiseksi. Voit löytää voiman ja tasapainon, jossa on kaikki mitä tarvitset. Voit löytää itsesi.

Kun tietoisuutesi tavoittaa sen mitä etsit, pysähdy siihen. Anna kipeidenkin asioiden sulaa sydämessäsi, kiitoksella, myötätunnolla ja anteeksiantamisella. Etsi itsestäsi se, kuka olet ja anna lupa siihen, että saat elää sen mukaan. Koska kaikki muu on kompromissia, ja sinä ansaitset parasta.

Oma elämä syntyy tietoisuudesta ja toiminnasta. Kukaan muu ei tee päätöksiä puolestasi. Kukaan muu ei tiedä, mistä juuri tänään voit kiittää. Kukaan muu ei solmi langanpäitä yhteen asioista, jotka ovat jääneet kesken. Kukaan muu ei pyydä tai anna anteeksi. Sinun se on tehtävä, kerättävä voimasi yksi pala kerrallaan yhteen sieltä, minne se on jäänyt. Sinun on asetettava itsellesi rajat, koska vain sinä tiedät minkä verran jaksat ja mikä on jo liikaa.

Uhrin viitta ei pue ketään, marttyyrin vielä vähemmän. Vastuullisen toimijan vaatteet sen sijaan näyttävät upeilta kenen tahansa päällä, saavat aikaan hallinnan tunteen ja olon siitä, että sinä olet oman elämäsi ohjaksissa. Se on hieno tunne se.

Armollinenkin voit itseäsi kohtaan olla. Ei tarvitse ehättää kaikkea kerralla, jotain voit jättää huomisellekin ja huilata siinä välissä. Rakastaa sydämesi kyllyydestä, aloita itsestäsi ja anna rakkauden valaista myös kaikkia niitä, jotka elämääsi kuuluvat. Anna rakkautesi valaista niitäkin, joita et tunne mutta joita voit ajatuksellasi koskettaa, sillä tavalla auttaa.

Elämä on liian lyhyt voimattomuuteen. Ihmisen on tarkoitus löytää oma voimansa, sielunsa voimavarat ja koko se lahjakkuus, mikä jokaisessa on. Kun tiedostat tämän, et voi enää perääntyä. On kuljettava eteenpäin, oltava valmis katsomaan peiliin ja käännyttävä etsimään vastauksia omasta sisimmästä silloin, kun voima tuntuu hupenevan maailman tuuliin. Eikä sitä yksin tarvitse tehdä. On monia, jotka mielellään auttavat, sinun tarvitsee vain pyytää. Se ei ole heikkoutta, se on todellista viisautta. Se, että on inhimillinen ihminen.

Ja kun löydät oman voimasi, nosta sille malja ja solmi sen kanssa ikuinen liitto. Nyt on elämä edessä, arvokas matka takana ja tässä se hetki, joka yhdistää sinut taivaisiin. Kiitos kiitos kiitos elämä, että annat mahdollisuuden tällaisiin löytöretkiin, oman itsemme ääreen. Kiitos kiitos kiitos että juuri tässä on se hetki, jossa vanha taakka muuttuu kultaiseksi muistoksi, tienviitaksi joka on osoittanut sinulle polun kohti valoa. Kipu pakottaa etsimään, rakkaus auttaa löytämään.

Rakkaudella,

Susanna