Yhteys

Sydämesi henkäisee ja löytää yhteyden rakkauteen. Sellaiseen rakkauteen, jossa on yhteenkuuluvuus kaiken elävän ja olevaisen kanssa. Se rakkaus ei vertaile, se ei saa sinua tuntemaan itseäsi pienemmäksi, huonommaksi tai oudommaksi kuin kukaan muu.

Yhteys on eikä vaadi mitään. Se avaa sinut sinne, missä jumaluus puhuu ja sielu lepää. Se on kaunista. Se on henkäys ja ikuisuus samassa lauseessa, se on taivaanranta ja kullankimallus yhdessä katseessa. Yhteys on olemassa aina, se on sinussa joka ikinen hetki.

Sen löytäminen edellyttää pysähtymistä ja pysähtyminen tekee kipeää. Olet tottunut olemaan tehokas ja aikaansaava ja kulkemaan ripeästi eteenpäin. Kun pysähdyt, olet hämilläsi. Et osaa, yrität suorittaa sitäkin että miten vain ollaan. Mutta ei hätää, kun olet halukas niin kyllä elämää opettaa olemistakin. Se näyttää miten hyvältä tuntuu kuin ei olekaan enää kiire mihinkään, eikä tarvitse tehdä lunastaakseen paikkansa tässä maailmassa.

Kun pysähdyt, huomaat ettei maailma muutu mitenkään radikaalisti etkä ole yhtään valaistuneempi kuin eilen. Pysähtyminen on hidas prosessi, joka etenee korkeimman ehdoilla, ei sinun tahtosi mukaan. Tapahtukoon sinun tahtosi, niin sinä sanot ja antaudut sille joka tietää paremmin.

Pysähtyminen on sarja pieniä oivalluksia, lyhyitä onnen hetkiä jotka kasvattavat yhteyttä pysyvämmäksi. Pysähtyminen on tuskan kyyneleitä, riittämättömyyden tunteen ja matelijaliskojen esiinnousua. Pysähtyminen on matka.

Oi taivas kuinka se tarjoileekaan sinulle elämisen paikkoja ja olemisen olotiloja. Voit kiitollisuudella ottaa vastaan senkin kun kirosana saa sinut vapisemaan ja pelkäämään, että hajoat kappaleiksi. Vain hallinnan tunteen menettäminen voi tuoda vapauden. Tämän sinä olet oppinut etsiessäsi ja löytäessäsi.

Yhteys on kaunista. Se antaa kosketuksen äärettömyyteen, joka ei koskaan lopu. Yhteys antaa lepopaikan kärsimykselle ja auttaa irrottamaan maallisen mielen kaikesta mitä et oikeasti tarvitse. Yhteys avaa sinut sielullesi, siihen osaan sinua jossa on jo kaikki eikä kuitenkaan mitään muuta kuin rakkaus.

Sinä voit valita, riittääkö se sinulle.

Rakkaudella,

Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>