Miten voin auttaa?

REIKI 1- JA 2-KURSSIT

Opetan intuitiivista Usuin reikiä ja yhdistän opetuksessani reikin itämaista ja länsimaista viisautta. Reiki on tie valaistumiseen ja eri kurssiasteet antavat työkaluja tämän tien kulkemiseen.

Reiki 1-kurssilla opetellaan kehon itsehoito ja toisen hoitaminen, tutustutaan chakroihin ja auraan, perehdytään reikin henkisiin periaatteisiin ja reikin historiaan sekä harjoitellaan reikiä meditaationa. Jokainen osallistuja saa neljä reikiviritystä.

Reiki 1-kurssin osallistumismaksu on 230 euroa (sisältäen alv 24 %, materiaalit, todistuksen ja tarjoilut). Kahvi- ja teetarjoilu sekä pientä purtavaa, omat lounaseväät mukaan.

Reiki 2-kurssilla opetellaan reikin kolme symbolia ja niiden käyttäminen, harjoitellaan kaukohoitoa ja sen eri sovellutuksia, opitaan mielen ja tunteiden hoitaminen reikillä, syvennetään ymmärrystä chakroista ja aurasta ja opitaan lisää myös reikistä meditaationa. Jokainen osallistuja saa yhden reikivirityksen.

Reiki 2-kurssin osallistumismaksu on 350 euroa (sisältäen alv 24 %, materiaalit, todistuksen ja tarjoilut). Kahvi- ja teetarjoilu sekä pientä purtavaa, omat lounaseväät mukaan.

Tulossa olevat reikikurssit löydät kurssikalenterista.

 

REIKI MASTER-KURSSI

Reiki Master-kurssi on reikin kolmas aste.

Kyseessä on yksilöllisesti ohjattu muutosmatka, jonka tarkempi sisältö muotoutuu matkan varrella intuitiivisesti. Prosessin aikana oppilaan henkilökohtainen kokemus ja tietoisuus reikin voimasta syvenee. Oppilas avautuu löytämään itsestään Dai Komion, reikin mestarisymbolin.

Lisäksi kehittyy reikin työkalujen ja chakra-aurajärjestelmän osaaminen ja käyttö sekä omassa elämässä että mahdollisesti asiakastyössä.

Prosessi koostuu esimerkiksi

  • 12 x 4 tunnin yksilötapaamisesta ja vihkimyspäivästä tai
  • 15 x 3 tunnin yksilötapaamisesta ja vihkimyspäivästä tai
  • se voi olla muulla tavoin yksilöllisesti muovautuva kokonaisuus.

Ohjaan prosessia intuitiivisesti, oppilaan korkeinta tietoisuutta kuunnellen. Yhteyttä pidämme koko prosessin ajan tarpeen mukaan, myös tapaamisten välillä. Kyseessä on intensiivinen ja välillä myös vaativa matka, joka edellyttää sitoutumista säännölliseen henkiseen harjoitukseen. 

Halutessaan voi suuntautua reikin ohjaamiseen/opettamiseen tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena kasvumatkana, jolloin oma tehtävä henkisenä auttajana avautuu omalla tavallaan. Reiki Master-vihkimys on sitoutumista tähän tehtävään.

Reiki Master-kurssin hinta on 3200 euroa (sis. alv 24 %, kahvi- ja teetarjoilun tapaamiskertoina, tarvittavat materiaalit sekä Reiki Master-todistuksen). Maksu maksetaan vuoden sisällä, esimerkiksi 12 erässä.

Lämpimästi tervetuloa omalle vihkimyspolullesi!

 

 

REIKIHOITO

Reikihoidossa välitän käsieni kautta reikin hoitavaa energiaa. Hoito vaikuttaa aina sekä kehon, mielen että sielun tasolla. Itse hoitotapahtuma on kaunis, rentouttava, puhdistava ja voimaannuttava ja hoidettava on hoitopöydällä omat vaatteet päällä viltin alla. Hoidon lisäksi sanoitan sitä, mitä aurastasi nousee hoidon aikana esiin. Tämä voi auttaa sinua kehon ja mielen hyvinvoinnissa, elämän ajankohtaisissa kysymyksissä, päätöksissä, menneisyyden kohtaamisessa tai tulevaisuuden suunnan hahmottamisessa.

Voit varata hoitoon joko tunnin, puolentoista tai kahden tunnin ajan. 

  • Tunnin aika 60 euroa
  • Puolentoista tunnin aika 90 euroa
  • Kahden tunnin aika 120 euroa

Teen myös intuitiivisia kaukohoitoja, johon voit valita hoidon tulkinnan joko sähköpostiin tai puhelimitse.

  • Kaukohoito n. 35 min  + tulkinta sähköpostiin 50 euroa
  • Kaukohoito n. 35 min + puhelinkeskustelu 70 euroa

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

 

Lämpimästi tervetuloa kursseille ja hoitoon!

Sinua saattaa kiinnostaa myös sielun taide, lue lisää täältä 🙂

 

Rakkaudella,

Susanna

Reiki Master

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

 

Työhuoneeni sijaitsee Kuopion Haapaniemellä soitteessa Aseveljenkatu 4 (kerrostalon alakerta). Ovessa lukee Onnivoima. Taloa vastapäätä on kiekollinen neljän tunnin pysäköintipaikka.