Miten voin auttaa?

REIKI 1- JA 2-KURSSIT

Reiki 1-kurssilla opetellaan kehon itsehoito ja toisen hoitaminen, tutustutaan chakroihin ja auraan, perehdytään reikin henkisiin periaatteisiin ja reikin historiaan sekä harjoitellaan reikiä meditaationa. Jokainen osallistuja saa neljä reikiviritystä.

Reiki 1-kurssin osallistumismaksu on 230 euroa (sisältäen alv 24 %, materiaalit, todistuksen ja tarjoilut). Kesto 4 x 3 tuntia tai 2 x 7 tuntia. Kolmen tunnin kurssikerroilla kahvi- ja teetarjoilu, pidempinä seitsemän tunnin kurssipäivinä myös kasvissalaattilounas.

Reiki 2-kurssilla opetellaan reikin kolme symbolia ja niiden käyttäminen, harjoitellaan kaukohoitoa ja sen eri sovellutuksia, opitaan mielen ja tunteiden hoitaminen reikillä, syvennetään ymmärrystä chakroista ja aurasta ja opitaan lisää myös reikistä meditaationa. Jokainen osallistuja saa yhden reikivirityksen.

Reiki 2-kurssin osallistumismaksu on 350 euroa (sisältäen alv 24 %, materiaalit, todistuksen ja tarjoilut). Kesto 4 x 3 tuntia tai 2 x 7 tuntia. Kolmen tunnin kurssikerroilla kahvi- ja teetarjoilu, pidempinä seitsemän tunnin kurssipäivinä myös kasvissalaattilounas.

 

REIKI MASTER-KURSSI

Reiki Master-kurssi on reikin kolmas aste, joka antaa avaimet valaistumiseen, sielutietoisuudessa elämiseen. 

Kurssi on yksilöllisesti ohjattu muutosmatka, jonka tarkempi sisältö muotoutuu matkan varrella intuitiivisesti. Prosessin aikana oppilaan henkilökohtainen kokemus ja tietoisuus reikin voimasta syvenee. Oppilas avautuu löytämään itsestään Dai Komion, reikin mestarisymbolin.

Lisäksi kehittyy reikin työkalujen ja chakra-aurajärjestelmän osaaminen ja käyttö sekä omassa elämässä että mahdollisesti asiakastyössä.

Prosessi koostuu 15 x 3 tunnin yksilötapaamisesta ja vihkimyspäivästä. 

Ohjaan prosessia intuitiivisesti, oppilaan korkeinta tietoisuutta kuunnellen. Yhteyttä pidämme koko prosessin ajan tarpeen mukaan, myös tapaamisten välillä. Kyseessä on intensiivinen ja välillä myös vaativa matka, joka edellyttää sitoutumista säännölliseen henkiseen harjoitukseen. 

Halutessaan voi suuntautua reikin ohjaamiseen/opettamiseen tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena kasvumatkana, jolloin oma tehtävä henkisenä auttajana avautuu omalla tavallaan. Reiki Master-vihkimys on sitoutumista tähän tehtävään.

Reiki Master-kurssin hinta on 3200 euroa (sis. alv 24 %, kahvi- ja teetarjoilun tapaamiskertoina, tarvittavat materiaalit sekä Reiki Master-todistuksen). Maksu maksetaan vuoden sisällä, esimerkiksi 12 erässä.

Lämpimästi tervetuloa omalle vihkimyspolullesi!

 

 

INTUITIIVINEN REIKIHOITO

Reikihoidon syvin olemus on yhteyden kokeminen. Hoito vaikuttaa kehon, mielen ja sielun tasoilla. Hoitaessani  käyn kehoasi läpi kevyesti koskettaen ja autan avaamaan mahdollisia energiatukoksia, jolloin todellinen olemuksesi pääsee esiin. Tästä tietoisuudesta käsin voit löytää syvemmän merkityksen kaikelle sille mitä on ja tehdä tarvittaessa valintoja, jotka ohjaavat sinua kohti omannäköistäsi elämää. 

Hoito tapahtuu hoitopöydällä omat vaatteet päällä viltin alla. Ennen ja jälkeen hoidon käymme lyhyen keskustelun.

  • Puolentoista tunnin aika 90 euroa
  • Kahden tunnin aika 120 euroa

 

NÄKIJÄN VASTAANOTTO

Näkijän vastaanotto on intuitiivinen kohtaaminen, jossa olen läsnä sinua varten. Puhumme ja yhdessä kuuntelemme sisintäsi. Sanoitan sitä, mikä auttaa sinua elämän ajankohtaisissa kysymyksissä, päätöksissä, menneisyyden kohtaamisessa tai tulevaisuuden suunnan hahmottamisessa. Tapaaminen on hyvin hoitava, avaava ja auttaa löytämään vahvemman yhteyden itseen. 

  • Puolentoista tunnin aika 90 euroa
  • Kahden tunnin aika 120 euroa

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

 

Lämpimästi tervetuloa kursseille ja hoitoon!

 

Rakkaudella,

Susanna

Reiki Master

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

 

Työhuoneeni sijaitsee Kuopion Haapaniemellä soitteessa Aseveljenkatu 4 (kerrostalon alakerta). Ovessa lukee Onnivoima. Taloa vastapäätä on kiekollinen neljän tunnin pysäköintipaikka.