Miten voin auttaa?

REIKI 1- JA 2-KURSSIT

Reiki 1-kurssilla (2 pv) opetellaan kehon itsehoito ja toisen hoitaminen, tutustutaan chakroihin ja auraan, perehdytään reikin henkisiin periaatteisiin ja reikin historiaan sekä harjoitellaan reikiä meditaationa. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset reikiviritykset.

Reiki 1-kurssin osallistumismaksu on 230 euroa (sisältäen alv 24 %, ruuat, materiaalit ja todistuksen). 

Reiki 2-kurssilla (2 pv) opetellaan reikin kolme symbolia ja niiden käyttäminen, harjoitellaan kaukohoitoa ja sen eri sovellutuksia, opitaan mielen ja tunteiden hoitaminen reikillä, syvennetään ymmärrystä chakroista ja aurasta ja opitaan lisää myös reikistä meditaationa. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset reikiviritykset.

Reiki 2-kurssin osallistumismaksu on 350 euroa (sisältäen alv 24 %, ruuat, materiaalit ja todistuksen). 

Reikikurssien kertaaminen

Reiki 1- ja 2-kursseja voi tulla kertaamaan puoleen hintaan. Reikin opetukseni elää ja syvenee koko ajan, joten kertaaminen tuo varmasti aina uutta näkökulmaa reikiin! Kertaamaan ovat lämpimästi tervetulleita myös ne, jotka ovat käyneet reikikurssin jonkun toisen opetuksessa. 

REIKI MASTER-KOULUTUS, lue lisää täältä.

NÄKIJÄN VASTAANOTTO

Näkijän vastaanotolla teen auraluennan ja ohjaan sinua kohti oivalluksia oman elämäsi suhteen. Näkijän vastaanotolle voit tulla esimerkiksi tilanteessa, jossa etsit uutta suuntaa elämälle, ihmissuhteesi on jotenkin solmussa tai tarvitset keskusteluapua elämän haasteellisiin kohtiin. Katsomme menneisyyteesi siltä osin kuin se on tämän hetken tilanteessa tarpeen. Saat lisää ymmärrystä siitä, miten menneisyys (myös menneet elämät) on vaikuttanut siihen, millaista elämäsi on nyt. Katsomme myös tulevaisuuteesi. Autan sinua näkemään tulevaisuutesi kirkkaammin, tästä hetkestä käsin avautuvien mahdollisuuksien ja valintojen valossa. 

Puolentoista tunnin aika 90 euroa.

Kahden tunnin aika 120 euroa.

Näkijän vastaanotto onnistuu myös etänä, joko puhelimessa tai zoom-videoyhteydellä.

 

TEEMAKURSSIT

Intuitio-kurssi on kokemuksellinen päivä oman intuition kehittämiseen. Kurssilla tehdään toiminnallisia harjoituksia tietoisuuden avaamiseksi, opetellaan erottelukykyä ja hoidetaan intuition esteitä. Jokainen kurssipäivä on omanlaisensa ja tarkempi sisältö muotoutuu intuitiitivisesti, totta kai!

Chakra-aurakurssilla tutustutaan chakroihin ja auraan pintaa syvemmältä. Päivä sisältää teoriatietoa chakra-aurajärjestelmästä, oman näkijyyden tunnistamista ja harjoittelemista sekä tietoisuutta avaavia meditaatioita. Pääpaino on itseymmärryksen ja itsehoidon kehittämisessä, mutta päivä antaa työkaluja myös toisten hoitamiseen ja kohtaamiseen.

Muita teemakursseja ovat esimerkiksi intuitiivinen hoitaminen, luovuus ja intuitio, meditaatio ja intuitiivinen kirjoittaminen.

Teemakurssien aikataulu on klo 9-18 ja osallistumismaksu 130 euroa (sisältäen alv 24 % sekä ruuat).

REIKIHOITO

Reikihoito on intuitiivinen kohtaaminen, jossa olen läsnä sinua varten. Käyn kehoasi läpi kevyellä kosketuksella, sinä saat rentoutua viltin alla omat vaatteet päällä. Hoidon lisäksi varaamme aikaa myös keskustelulle.

Hoito voi auttaa esimerkiksi väsymykseen, stressiin, riippuvuuksiin, fyysisiin vaivoihin, masennukseen, ahdistuneisuuteen tai unettomuuteen.

Reikihoidon syvin olemus on sisäisen rauhan, läsnäolon ja valon kokeminen. Tämän tietoisuuden turvin voit nähdä syvemmän merkityksen kaikelle sille mitä on ja tehdä tarvittaessa valintoja, jotka auttavat sinua lähemmäs itseäsi ja omannäköistä elämää.

Voit valita joko kahden tunnin tai puolentoista tunnin hoidon.

Puolentoista tunnin hoito 90 euroa.

Kahden tunnin hoito 120 euroa.

Reikihoito onnistuu myös etänä. Puolentoista tunnin hoidon hinta 90 euroa, sisältäen varsinainen hoito + hoidon jälkeinen keskustelu puhelimessa.

SIELUN KIRJE

Sielun kirje on intuitiivinen katsaus sielunmaisemaasi, siihen mikä on sinulle totta ja tärkeää. Sielun kirje voi auttaa kirkastamaan ajatuksiasi, löytämään asioille syvempiä merkityksiä ja selittämään sitä, mitä elämässäsi on juuri tällä hetkellä ja mihin suuntaan olet tämän hetken valintojen perusteella kulkemassa. Sanat mustaa valkoisella ovat voimakas työkalu itsetutkistelun ja itseymmärryksen lisäämiseksi ja niihin voit palata ajan kanssa vielä montaa kertaa.

Sielun kirjeen hinta on 120 euroa (pituus noin neljä sivua). Toimitus oman valinnan mukaan joko postikirjeenä tai pdf-dokumenttina sähköpostiin. 

SIELUN KORUT

Sielun koru saa aurasi hehkumaan! Korujen energiavärähtely kommunikoi auran kanssa hoitaen, puhdistaen ja auttaen löytämään elämään juuri niitä asioita, jotka on itselle tarkoitettu.

Teen sielun koruja aidoista kivihelmistä, sekä rannekoruina että mala-korujen mallin mukaan kaulakoruina.

– Rannekoru 33 euroa

– Rannekoru + viesti 50 euroa

– Kaulakoru 133 euroa

– Kaulakoru + viesti 150 euroa.

Teen koruja sekä tilauksesta että intuition mukaan silloin, kun joku koru haluaa syntyä. Valmiita koruja on myynnissä työhuoneellani tai voit tehdä tilauksen minulle suoraan. Jokainen koru on täysin yksilöllinen.

MAALAUKSET

Työhuoneellani on esillä myytäviä maalauksia. Maalausten hinnat vaihtelevat koon mukaan. Tervetuloa katselemaan!

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Rakkaudella,

Susanna

Reiki Master

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

Työhuoneeni sijaitsee Kuopion Haapaniemellä soitteessa Aseveljenkatu 4 (kerrostalon alakerta). Ovessa lukee Onnivoima. Taloa vastapäätä on kiekollinen neljän tunnin pysäköintipaikka.