Reiki Art

Aloitin maalaamisen vuonna 2019 sen jälkeen, kun olin valmistunut Reiki Masteriksi. Sitä ennen en ollut koskaan maalannut ja mielessäni oli ollut syvään juurtunut uskomus siitä, etten osaa maalata.

Oma reikiopettajani Sirpa Ylhäinen on myös kuvataiteilija ja Vedic art-opettaja, ja hänen ohjauksessaan uskaltauduin kokeilemaan maalaamista. Pelotti, vaikken vielä silloin ymmärtänyt miksi. Nyt ymmärrän. Maalatessani olen kosketuksissa luomisvoimaani, jolle antautuminen vaatii kaikesta kontrollista luopumista. Se on yhtä aikaa sekä pelottavaa, että kiehtovaa. Sittemmin tuo uskomus siitä, etten osaa maalata, on kumottu ja nautin luovasta virtauksesta koko ajan enemmän ja enemmän!

Alkuun maalasin lähinnä itselleni, ja tein maalaamalla matkaa omaan ytimeeni. Pari vuotta tällä tavalla maalattuani kuulin kehotuksen: ”Anna rakkaudelle kasvot”. Joulukuusta 2020 lähtien olen maalannut tauluja myös myyntiin. Rakkauden kasvot ovat reikin kasvot. Siitä nimi Reiki Art.

Näille sivuille laitan katseltavaksi ja myyntiin valmiita maalauksia.

Reiki Art on reikin ja taiteen liitto. Koen syvää kiitollisuutta ja kunnioitusta sitä tehtävää kohtaan, joka minulle on reikitaiteilijana annettu. Kiitos kiitos kiitos.

Maalausten hinnat sisältävät alv 10 %. Mahdolliset toimituskulut lisätään hintaan.

Ota yhteyttä jos joku maalaus kiinnostaa. Maalauksiin voi tulla tutustumaan myös paikan päälle työhuoneelleni.

Rakkaudella,

Susanna

p. 0405942832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

Myynnissä olevat maalaukset:

”Opas (vihitty)”, 2020

Akryyli kankaalle, koko 70 x 70 cm

Myyntihinta 500 euroa