Reiki Master-koulutus

Reiki Master-koulutus on reikin kolmas ja korkein aste, yksilöllisesti ohjattu matka kohti Reiki Master-vihkimystä. Koulutuksen voi aloittaa koska vaan. Voit tulla oppilaakseni myös silloin, jos olet käynyt reiki 1- ja 2-kurssit jonkun toisen opetuksessa.

Uusina työkaluina reiki 1- ja 2-kurssien lisäksi tulevat Dai komio eli reikin mestarisymboli sekä reikiviritysten tekeminen.

Reiki Master-koulutusten hinnoittelu

Reiki Master-koulutuksessa on käytössä ns. liukuva hinnoittelu minimi- ja maksimirajoja käyttäen. Uusi hinnoittelu on voimassa uusiin prosesseihin 1.8.2022 alkaen.

Koulutuksen kesto on jatkossa minimissään 6 x 4 tuntia, jolloin hinta on 6 x 200 euroa eli yhteensä 1200 euroa.

Koulutuksen kesto maksimissaan 24 x 4 tuntia, jolloin hinta on 24 x 200 euroa eli yhteensä 4800 euroa.

Kesto voi olla myös jotain tältä väliltä, jolloin hinta määräytyy keston mukaan. Oppilas voi siis valita, minkä pituinen koulutus valmistaa hänet Reiki Master-vihkimyksen vastaanottamiseen. Voimme kuulostella tätä myös yhdessä.

Koulutuksen maksu tapahtuu osissa jokaisen tapaamiskerran (200 eur per kerta)(. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen, lasku tai Klarna. Reiki Master-koulutuksen hinta sisältää materiaalit, maalaustarvikkeet, kahvi- ja teetarjoilun, alv 24 % ja Reiki Master-todistuksen.

Reiki Master-koulutuksen tavoite

Reiki Master-koulutuksessa pääpaino on oman valon löytämisessä. Tätä edustaa Dai Komio, reikin ns. mestarisymboli. Koko koulutus on ikään kuin kasvamista tämän valon kokemiseen ja sen ilmentämiseen omassa elämässä. Sielun ohjaama elämä on aitoa, rehellistä ja omannäköistä.

Toinen päätavoite on oppia tekemään reikivirityksiä. Reikiviritysten tekeminen on reikin pyhä rituaali ja voimakas työkalu. Kyse on harmonisoinnista eli itsen, toisen tai minkä tahansa asian virittämisestä reikin taajuudelle. Reikivirityksiä voi ja kannattaa tehdä hyvin luovasti omassa arjessa!

Reiki Master-koulutus on matka, jossa voidaan yksilöllisesti syventää myös kaikkia jo aiemmin reiki 1- ja 2-kursseilla opittuja työkaluja ja niiden käyttöä. Hoitaminen, meditaatio, symbolit ja reikin periaatteet ovat kaikki kuin loputtomia aarreaittoja, joista voi ammentaa ja oppia koko ajan lisää.

Työskentelytapa on intuitiivinen ja luova ja voimme hyödyntää maalaamista osana työskentelyä. Halutessaan voi suuntautua reikin opettamiseen tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena kasvumatkana.

Otan jatkuvasti vastaan uusia Reiki Master-oppilaita, joten ole rohkeasti yhteydessä kun kuulet kutsun!

Mitä vihkimyksen jälkeen?

Valmistuminen Reiki Masteriksi ohjaa sinua uuden elämänvaiheen ääreen. Sinulla on nyt käytössäsi kaikki reikin työkalut ja voit niitä halutessasi harjoittaa elämässä säännöllisesti tai aina silloin, kun siltä tuntuu. Reikin tie on jatkuvaa oppimista, muutosta ja kasvua. Halutessasi voit jatkaa reikin tiellä harjoittamalla reikiä itsenäisesti, tai käymällä viikottaisissa reiki-illoissa, kertaamalla reiki 1- tai 2-kursseja tai käymällä hoidoissa.

Tarjoan jo valmistuneille Reiki Mastereille myös mahdollisuutta Reiki Master Special-yksilöohjaukseen vihkimyksen jälkeen aina kun siltä tuntuu. Nämä ovat intuitiivisia tapaamisia, joissa maalaamme ja teen sinulle reikihoidon. Neljän tunnin ohjaus 150 eur sisältäen kahvia, teetä, pientä purtavaa ja maalaustarvikkeet.

Reiki Mastereiden kesätapaaminen

Joka kesä järjestän myös kesätapaamisen jo valmistuneille Reiki Mastereille. Tapaaminen on maksuton, tuomme tarjottavat nyyttäriperiaatteella ja osallistujat voivat halutessaan tuoda mukanaan myös jotain ohjelmaa. Meillä on ollut ihania kesäpäiviä mm. äänimaljojen, tarot-tulkintojen, musisoinnin ja toistemme hoitamisen merkeissä, inspiroivista keskusteluista puhumattakaan! Seuraava kesätapaaminen 10.6.2023. ❤️

Reikiterveisin,

Susanna

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi