Reikihoito

Olet lämpimästi tervetullut reikihoitoon, kun tunnet kaipaavasi tukea hyvinvointiisi tai ohjausta elämänpolullesi.

Reikihoito herättelee ja vahvistaa sinussa olevaa elämänvoimaa eli reikiä, yhteyttä itseen.

Hoitajana ja näkijänä haluan tarjota sinulle luottamuksellisen ja turvallisen tilan, jossa voit tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi. Hoidossa voit rentoutua ja antaa energiajärjestelmässäsi olevien mahdollisten tukosten päästä vapautumaan ja puhdistumaan.

Reikihoito voi auttaa erilaisiin kehon kiputiloihin, mielen jumeihin, ihmissuhdeongelmiin, väsymykseen, stressiin ja univaikeuksiin. Mikään pika-apu reiki ei elämän ongelmiin ole ja samalla kuitenkin jo yksi hoito voi auttaa voimaan paremmin ja viedä elämässä eteenpäin. Aina ei tarvitse tietää miksi on hoitoon tulossa, riittää että tuntuu siltä.

Reikihoidossa olet hoitopöydällä viltin alla omat vaatteet päällä. Hoito on yleensä joka kerta erilainen ja etenee intuitiivisesti hoidettavan parhaaksi. Hoitaessani havainnoin ja hoidan energiajärjestelmän (chakrat ja aura) mahdollisia epätasapainotiloja sekä niiden vaikutusta kehoon ja mieleen.

Hoidon aikana tai sen jälkeen kerron, mitä energiastasi nousee esiin ja mistä sinun on hyvä tulla tietoiseksi. Reikihoito tarjoaakin sinulle turvallisen tilan nähdä ja kuulla itsesi niin kehon, mielen kuin hengen tasolla.

Reikihoito on ennen kaikkea rakkaudellista, hyväksyvää ja parantavaa läsnäoloa sille mitä on.

Hoidon vaikutukset hoidon aikana ja jälkeen ovat yksilöĺlisiä. Voi tulla tunteenpurkauksia, kehollisia tuntemuksia, erilaisia aistihavaintoja tai jotain muuta. Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä ja antaa kehon ja mielen sulatella hoitoa kaikessa rauhassa, sillä hoidon vaikutus jatkuu vielä varsinaisen reikihoidon jälkeenkin. Mitä tietoisemmin omaa olotilaa kuulostelee, sitä enemmän hoidosta saa irti. Ja aina voi ottaa yhteyttä, jos haluaa hoidon jälkeen kysyä jotain tai muuten vain antaa palautetta.

Hoidon kesto on puolitoista tuntia sisältäen alku- ja loppukeskustelun. Hoidon hinta on 90 euroa (sis. alv 24 %)

Ajanvaraukset:

tai

p. 040 594 2832 tai susanna.rissanen@onnivoima.fi

Saapumisohjeet:

Osoite on Aseveljenkatu 4, kerrostalon alakerta. Ovessa lukee Onnivoima, soita summeria niin tulen avaamaan. Autolle löytyy parkkipaikka kadun toiselta puolelta (muista kiekko).

Maskisuositusta minulle ei asiakkailleni ole, enkä itsekään käytä maskia hoitaessani.

Maksutapana yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, lasku tai Klarna.

Halutessasi voit varata myös pidemmän 2 tunnin ajan (120 eur) tai kaukohoidon (70 eur). Näihin ajanvaraus p. 040 594 2832 tai susanna.rissanen@onnivoima.fi.

Lämpimästi tervetuloa 🧡

Rakkaudella,

Susanna