Reikihoito

Olet lämpimästi tervetullut reikihoitoon, kun tunnet kaipaavasi ohjausta, tukea tai apua omalla elämänpolullasi.

Reikihoito herättelee ja vahvistaa sinussa olevaa elämänvoimaa eli reikiä, yhteyttä itseen.

Reikihoidossa olet hoitopöydällä viltin alla omat vaatteet päällä. Hoito on yleensä joka kerta erilainen ja etenee intuitiivisesti hoidettavan parhaaksi. Aina ei tarvitse tietää miksi on hoitoon tulossa, riittää että tuntuu siltä.

Hoitaessani käyn kehoasi läpi kevyesti koskettaen ja hoidan yleensä myös chakroja ja auraa. Reikihoito on energiahoitoa. Hoidon aikana tai sen jälkeen kerron, mitä energiastasi nousee esiin. Reikihoito tarjoaakin sinulle turvallisen tilan nähdä ja kuulla itsesi niin kehon, mielen kuin hengen tasolla.

Reikihoito on ennen kaikkea läsnäoloa sille mitä on.

Hoidon vaikutukset hoidon aikana ja jälkeen ovat yksilöĺlisiä. Voi tulla tunteenpurkauksia, kehollisia tuntemuksia, erilaisia aistihavaintoja tai jotain muuta. Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä ja antaa kehon ja mielen sulatella hoitoa kaikessa rauhassa, sillä hoidon vaikutus jatkuu vielä varsinaisen reikihoidon jälkeenkin. Mitä tietoisemmin omaa olotilaa kuulostelee, sitä enemmän hoidosta saa irti. Ja aina voi ottaa yhteyttä, jos haluaa hoidon jälkeen kysyä jotain tai muuten vain antaa palautetta.

Hoidon kesto on puolitoista tuntia sisältäen alku- ja loppukeskustelun. Hoidon hinta on 90 euroa (sis. alv 24 %)

Ajanvaraukset:

Tai ota yhteyttä:

Susanna Rissanen

p. 040 594 2832 tai susanna.rissanen@onnivoima.fi

Saapumisohjeet:

Osoite on Aseveljenkatu 4, kerrostalon alakerta. Ovessa lukee Onnivoima, soita summeria niin tulen avaamaan. Autolle löytyy parkkipaikka kadun toiselta puolelta (muista kiekko).

Käytän hoitaessani maskia ja desinfioin paikat jokaisen asiakkaan jälkeen, joten voit tulla hoitoon turvallisin mielin. Maskisuositusta minulle ei asiakkailleni ole, joten voit tulla hoitoon maskin kanssa tai ilman, mikä itsestä tuntuu hyvältä.

Maksu kortilla tai käteisellä.

Tervetuloa!