Reikihoito

Reikihoito on energiahoitoa, jonka tarkoituksena on vapauttaa jumiutuneita energioita, lisätä elinvoimaa sinne missä sitä puuttuu ja vahvistaa niitä alueita, joissa energia jo virtaa hyvin.

Reikihoidossa välitän käsieni kautta hoidettavan kehoon reikienergiaa. Reiki vaikuttaa paitsi kehon, myös mielen ja sielun tasolla. Joskus apu voi löytyä chakroista tai aurasta, jotka ovat osa ihmisen energiajärjestelmää.

Reikienergia on universaalia elämänenergiaa, elämänvoimaa. Voimme hyvin silloin, kun tämä energia virtaa meissä vapaasti ja meillä on myös kyky parantaa itse itsemme, kun tämä elämänenergia meissä aktivoituu!

Olennainen osa hoitoa on läsnäolo ja kosketus, jotka tarjoavat turvallisen tilan itsensä kohtaamiseen, siihen mihin hoidettava on kussakin hetkessä valmis. Reikihoidossa kaikki tapahtuu hyvin luonnollisesti. Hoidettava makaa hoitopöydällä omat vaatteet päällä viltin alla. Reikihoito voi olla kevyttä tai napakampaa kosketusta, sivelyä, pyörittelyä, painelua tai kevyttä hierontaa.

Katson hoidettavaa aina kehon, mielen ja sielun energeettisenä kokonaisuutena ja hoidan sieltä, missä huomaan epätasapainoa tai häiriöitä reikin virtauksessa. Se mikä vapautuu mielestä, vapautuu myös kehosta ja päinvastoin. Joskus apu voi löytyä sielun tasolta, mikä puolestaan vaikuttaa kehon ja mielen hyvinvointiin.

Reikihoito voi auttaa esimerkiksi seuraavissa tilanteissa, kun haluat ymmärtää erilaisten haasteiden syvempiä syitä:

– Väsymys, uupumus, uniongelmat
– Masennus, ahdistus, muut mielen ongelmat
– Stressi
– Fyysisen kehon kiputilat ja sairaudet
– Erilaiset riippuvuudet (päihde-, läheis- tai toiminnalliset riippuvuudet)
– Elämän suunnan ja merkityksen etsiminen
– Ihmissuhdeongelmat
– Psyykkiset traumat ja niistä johtuvat ongelmat

Huom! Reikihoito on tietoisuustaitojen harjoittamista, mikä auttaa tulemaan tietoiseksi erilaisten hasteiden syvemmistä syistä. Reikihoito ei siten ole lääketieteellistä hoitoa eikä korvaa lääketieteellistä hoitoa. En myöskään anna lääketieteellisiä diagnooseja tai ota kantaa niihin.


Reikihoito auttaa tulemaan tietoiseksi erilaisten ongelmien taustoista energiatasolla. Tämän tietoisuuden turvin meissä voi tapahtua paranemista silloin, kun olemme siihen valmiita.

Jokainen hoito on aina yksilöllinen, intuitiivinen tapahtuma, jossa haluan hoitajana luoda turvallisen tilan ja antaa hoidettavalle kokemuksen nähdyksi ja kuulluksi tulemisesta.

Olet lämpimästi tervetullut hoitoon, olipa tilanteesi mikä hyvänsä. Mikään pika-apu reiki ei elämän ongelmiin ole ja kuitenkin jo yksi hoitokerta voi auttaa eteenpäin. Aina ei tarvitse tietää miksi on hoitoon tulossa, riittää että tuntuu siltä ❤

Hoidon kesto on puolitoista tuntia sisältäen alku- ja loppukeskustelun. Hoidon hinta on 90 euroa (sis. alv 24 %)

UUTTA! Kolmen kerran kortti 240 euroa.

Ajanvaraukset:

tai

p. 040 594 2832 tai susanna.rissanen@onnivoima.fi

Saapumisohjeet:

Osoite on Aseveljenkatu 4, kerrostalon alakerta. Ovessa lukee Onnivoima, soita summeria niin tulen avaamaan. Autolle löytyy parkkipaikka kadun toiselta puolelta (muista kiekko).

Maskisuositusta minulle ei asiakkailleni ole, enkä itsekään käytä maskia hoitaessani.

Maksutapana yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, lasku tai Klarna.

Halutessasi voit varata myös pidemmän 2 tunnin ajan (120 eur) tai kaukohoidon (70 eur). Näihin ajanvaraus p. 040 594 2832 tai susanna.rissanen@onnivoima.fi.

Lämpimästi tervetuloa hoitoon ❤

Rakkaudella,

Susanna

Hoidon jälkeen

Hoidon vaikutukset hoidon aikana ja jälkeen ovat yksilöĺlisiä. Voi tulla tunteenpurkauksia, kehollisia tuntemuksia, erilaisia aistihavaintoja tai jotain muuta. Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä ja antaa kehon ja mielen sulatella hoitoa kaikessa rauhassa, sillä hoidon vaikutus jatkuu vielä varsinaisen reikihoidon jälkeenkin. Mitä tietoisemmin omaa olotilaa kuulostelee, sitä enemmän hoidosta saa irti. Ja aina voi ottaa yhteyttä, jos haluaa hoidon jälkeen kysyä jotain tai muuten vain antaa palautetta.