Reikihoito

Olet lämpimästi tervetullut reikihoitoon, kun tunnet kaipaavasi tukea omaan hyvinvointiin tai ohjausta elämänpolullesi.

Reikihoito herättelee ja vahvistaa sinussa olevaa elämänvoimaa eli reikiä, yhteyttä itseen.

Hoitajana haluan tarjota sinulle luottamuksellisen ja turvallisen tilan, jossa voit rentoutua ja energiajärjestelmässäsi olevat mahdolliset tukokset pääsevät vapautumaan ja puhdistumaan.

Reikihoito voi auttaa erilaisiin kehon kiputiloihin, mielen jumeihin, ihmissuhdeongelmiin, väsymykseen, stressiin ja univaikeuksiin. Mikään pika-apu reiki ei elämän ongelmiin ole ja samalla kuitenkin jo yksi hoito voi auttaa voimaan paremmin ja viedä elämässä eteenpäin.

Reikihoidossa olet hoitopöydällä viltin alla omat vaatteet päällä. Hoito on yleensä joka kerta erilainen ja etenee intuitiivisesti hoidettavan parhaaksi. Aina ei tarvitse tietää miksi on hoitoon tulossa, riittää että tuntuu siltä.

Hoitaessani käyn kehoasi läpi kevyesti koskettaen ja hoidan myös chakroja ja auraa. Reikihoito on energiahoitoa. Hoidon aikana tai sen jälkeen kerron, mitä energiastasi nousee esiin. Reikihoito tarjoaakin sinulle turvallisen tilan nähdä ja kuulla itsesi niin kehon, mielen kuin hengen tasolla.

Reikihoito on ennen kaikkea rakkaudellista, hyväksyvää ja parantavaa läsnäoloa sille mitä on.

Hoidon vaikutukset hoidon aikana ja jälkeen ovat yksilöĺlisiä. Voi tulla tunteenpurkauksia, kehollisia tuntemuksia, erilaisia aistihavaintoja tai jotain muuta. Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä ja antaa kehon ja mielen sulatella hoitoa kaikessa rauhassa, sillä hoidon vaikutus jatkuu vielä varsinaisen reikihoidon jälkeenkin. Mitä tietoisemmin omaa olotilaa kuulostelee, sitä enemmän hoidosta saa irti. Ja aina voi ottaa yhteyttä, jos haluaa hoidon jälkeen kysyä jotain tai muuten vain antaa palautetta.

Hoidon kesto on puolitoista tuntia sisältäen alku- ja loppukeskustelun. Hoidon hinta on 90 euroa (sis. alv 24 %)

Ajanvaraukset:

Tai ota yhteyttä:

Susanna Rissanen

p. 040 594 2832 tai susanna.rissanen@onnivoima.fi

Saapumisohjeet:

Osoite on Aseveljenkatu 4, kerrostalon alakerta. Ovessa lukee Onnivoima, soita summeria niin tulen avaamaan. Autolle löytyy parkkipaikka kadun toiselta puolelta (muista kiekko).

Maskisuositusta minulle ei asiakkailleni ole, enkä itsekään käytä maskia hoitaessani.

Maksutapana yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, lasku tai Klarna.

Tervetuloa!