Reikikurssit

Opetan kursseillani Usuin reikiä ja yhdistän opetukseen sekä reikin länsimaisia että itämaisia oppeja. Teemme reikiharjoituksia myös maalaamalla.

Pidän reikikursseja joko yksityisopetuksena tai pienille max. neljän hengen ryhmille. Kurssikalenterista löydät tulossa olevat kurssit.

Reiki 1-kurssilla 

 • perehdytään siihen mitä reiki on,
 • käydään läpi reikin historiaa,
 • opetellaan käsillä tehtävä itsehoito ja toisen hoitaminen,
 • harjoitellaan tunnistamaan byosenia eli epätasapainossa olevaa energiaa,
 • opiskellaan reikin henkisiä periaatteita ja
 • perehdytään chakroihin ja niiden hoitamiseen sekä
 • tehdään yksi reikiharjoitus maalaamalla

Reiki 1-kurssiin kuuluu neljä reikiviritystä.

Ryhmäkurssilla osallistumismaksu 230 euroa.

Yksityiskurssin hinta on 280 euroa ja kesto 2 x 6 tai 3 x 4 tuntia.

Kurssihinta sisältää kahvi- ja teetarjoilun, maalaustarvikkeet ja todistuksen. Omat lounaseväät mukaan, samoin kuin muistiinpanovälineet.

Reiki 2-kurssilla aiheina ovat

 • reikin kolme symbolia ja niiden käyttäminen,
 • osaamisen syventäminen byosenin eli epätasapainossa olevan energian tunnistamisessa ja hoitamisessa,
 • kaukohoito itselle (mm. mielen ja tunteiden hoitaminen, menneisyyden hoitaminen jne…),
 • kaukohoito toiselle sekä
 • chakra- ja auraharjoitukset ja
 • lisäksi teemme yhden reikiharjoituksen maalaamalla

Reiki 2-kurssiin kuuluu yksi reikiviritys.

Ryhmäkurssilla osallistumismaksu 280 euroa.

Yksityiskurssin hinta on 330 euroa ja kesto 2 x 6 tai 3 x 4 tuntia.

Kurssihinta sisältää kahvi- ja teetarjoilun, maalaustarvikkeet ja todistuksen. Omat lounaseväät mukaan, samoin kuin muistiinpanovälineet.

Tulossa olevat reikikurssit löydät kurssikalenterista.

Reiki Master-koulutus on reikin kolmas ja korkein aste. Se on aina henkilökohtaisesti ohjattu yksilöllinen prosessi, jonka voi aloittaa koska vaan.

Reiki Master-koulutuksessa pääpaino on oman valon löytämisessä. Tätä edustaa Dai Komio, reikin ns. mestarisymboli. Koko koulutus on ikään kuin kasvamista tämän valon kokemiseen ja sen ilmentämiseen omassa elämässä. Sielun ohjaama elämä on aitoa, rehellistä ja omannäköistä.

Toinen päätavoite on oppia tekemään reikivirityksiä. Reikiviritysten tekeminen on reikin pyhä rituaali ja voimakas työkalu. Kyse on harmonisoinnista eli itsen, toisen tai minkä tahansa asian virittämisestä reikin taajuudelle. Reikivirityksiä voi ja kannattaa tehdä hyvin luovasti omassa arjessa!

Reiki Master-koulutus on matka, jossa voidaan yksilöllisesti syventää myös kaikkia jo aiemmin reiki 1- ja 2-kursseilla opittuja työkaluja ja niiden käyttöä. Hoitaminen, meditaatio, symbolit ja reikin periaatteet ovat kaikki kuin loputtomia aarreaittoja, joista voi ammentaa ja oppia koko ajan lisää.

Koulutus sopii sekä niille, jotka haluavat kulkea henkilökohtaista kasvumatkaa kuin myös niille, jotka haluavat syventää ammatillista osaamistaan reikihoitajana tai ryhtyä reikiopettajaksi.

Työskentelytapa on intuitiivinen ja luova ja voimme hyödyntää maalaamista osana työskentelyä.

Koulutuksen kesto on yhteensä 62 tuntia (esim. 9 x 6 tuntia tai 13 x 4 tuntia sekä erityinen vihkimyspäivä).

Reiki Master-koulutuksen hinta on 1800 eur. Koulutuksen voi maksaa osissa esimerkiksi jokaisen tapaamiskerran yhteydessä. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen, lasku tai Klarna. Reiki Master-koulutuksen hinta sisältää materiaalit, maalaustarvikkeet, kahvi- ja teetarjoilun, alv 24 % ja Reiki Master-todistuksen.

Otan jatkuvasti vastaan uusia Reiki Master-oppilaita, joten ole rohkeasti yhteydessä kun kuulet kutsun!

Mitä vihkimyksen jälkeen?

Valmistuminen Reiki Masteriksi ohjaa sinua uuden elämänvaiheen ääreen. Sinulla on nyt käytössäsi kaikki reikin työkalut ja voit niitä halutessasi harjoittaa elämässä säännöllisesti tai aina silloin, kun siltä tuntuu. Reikin tie on jatkuvaa oppimista, muutosta ja kasvua. Halutessasi voit jatkaa reikin tiellä harjoittamalla reikiä itsenäisesti, tai käymällä kuukausittaisissa reiki-illoissa, kertaamalla reiki 1- tai 2-kursseja tai käymällä hoidoissa.

Reiki Masterit voivat tulla käymään myös intuitiivisissa reikisessioissa (4 tuntia 150 eur), joissa voimme maalata, hoitaa, meditoida, keskustella, ja kuulostella mitä luovan läsnäolon tila tarjoaa.

Reiki Mastereiden kesätapaaminenr

Joka kesä järjestän myös kesätapaamisen jo valmistuneille Reiki Mastereille. Tapaaminen on maksuton, tuomme tarjottavat nyyttäriperiaatteella ja osallistujat voivat halutessaan tuoda mukanaan myös jotain ohjelmaa. Meillä on ollut ihania kesäpäiviä mm. äänimaljojen, tarot-tulkintojen, musisoinnin ja toistemme hoitamisen merkeissä, inspiroivista keskusteluista puhumattakaan! Seuraava kesätapaaminen 10.6.2023. 

Reikikurssien kertaaminen

Kertaamaan voit tulla koska vaan, niin monta kertaa kuin haluat ja missä vaiheessa reikin polkua tahansa. Aina oppii jotain uutta! Voit osallistua kertaajana reiki 1- ja 2-ryhmäkursseille alennettuun kurssihintaan. Kertaajille reiki 1-kurssi 180 eur ja reiki 2-kurssi 230 eur.

Työhuoneeni sijaitsee Kuopiossa Haapaniemellä, osoitteessa Aseveljenkatu 4 (kerrostalon alakerta, ovesta löytyy vihreä reikisydän).

Lämpimästi tervetuloa reikin tielle! ❤

Rakkaudella,

Susanna

p. 0405942832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

Reikikursseilla jokainen on hyväksytty juuri sellaisena kuin on. Kurssilla nostamme aina jo perinteeksi muodostuneet enkelikortit. ❤