Reikikurssit

Reiki on rakkautta. Alkuperäinen tila, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Pidän reikikursseja sekä pienryhmäkursseina (2-5 henkilöä) että yksityisopetuksena. Kysy sopivaa ajankohtaa ellei kurssikalenterista löydy. ❤

Reiki 1-kurssilla 

 • opetellaan käsillä tehtävä 12 kohdan itsehoito ja toisen hoitaminen
 • harjoitellaan intuitiivista hoitamista
 • käydään läpi reikin historiaa
 • opiskellaan reikin henkisiä periaatteita ja
 • perehdytään chakroihin

Reiki 1-kurssiin kuuluu neljä reikiviritystä. Opiskelemme osittain maalaamalla.

Kurssin hinta on 230 euroa sisältäen kahvi- ja teetarjoilun, materiaalit, maalaustarvikkeet ja todistuksen. Omat lounaseväät mukaan.

Seuraava reiki 1-kurssi la-su 26.-27.3.2022 klo 10-16

Reiki 1-kurssin kesto yksityisopetuksena on 3 x 3 tuntia ja hinta 250 euroa. Hinta sisältää kahvi- ja teetarjoilun, materiaalit, maalaustarvikkeet ja todistuksen. Kysy sinulle sopivaa ajankohtaa.

Reiki 2-kurssilla aiheina ovat

 • reikin kolme symbolia ja niiden käyttäminen,
 • kaukohoito itselle (mm. mielen ja tunteiden hoitaminen, menneisyyden hoitaminen jne…)
 • kaukohoito toiselle sekä
 • auraharjoitukset.

Reiki 2-kurssiin kuuluu yksi reikiviritys. Opiskelemme osittain maalaamalla.

Kurssin hinta on 300 euroa sisältäen kahvi- ja teetarjoilun, materiaalit, maalaustarvikkeet ja todistuksen. Omat lounaseväät mukaan.

Seuraava reiki 2-kurssi la-su 5.-6.2.2022 klo 10-16

Reiki 2-kurssin kesto yksityisopetuksena on 3 x 4 tuntia ja hinta 320 euroa. Hinta sisältää kahvi- ja teetarjoilun, materiaalit, maalaustarvikkeet ja todistuksen. Kysy sinulle sopivaa ajankohtaa.

REIKIKURSSIEN KERTAAMINEN

Reikikurssien kertaaminen on hyvä tapa jatkaa reikin opiskelua. Kertaamaan voit tulla koska vaan, niin monta kertaa kuin haluat. Aina oppii jotain uutta! Reiki 1- ja 2-kurssien kertaaminen ryhmäkursseilla puoleen hintaan, myös niille, jotka ovat käyneet kurssin jonkun toisen opetuksessa. Reikikurssien kertaaminen yksityisopetuksena reikin ryhmäkurssin hinnalla.

Reiki Master-koulutus on reikin kolmas eli korkein aste. Koulutuksen voi aloittaa koska vaan ja se on aina yksilöopetusta. Onnistuu osittain myös etänä zoom-yhteyden kautta. Voit tulla oppilaakseni silloinkin, kun olet käynyt reiki 1- ja 2-kurssit jonkun toisen opetuksessa.

Uusina työkaluina reiki 1- ja 2-kurssien lisäksi tulevat Dai komio eli reikin mestarisymboli sekä reikiviritysten tekeminen.

Koko koulutus on ikään kuin kasvamista Reiki Masteriksi. Reikin jo aiemmin opitut työkalut auttavat tässä ja syvennämme niiden oppeja koulutuksen aikana. Työskentelemme osittain maalaamalla.

Reiki Master-koulutuksen sisältö:

 • Dai Komio, reikin mestarisymboli
 • Reikiviritysten tekeminen
 • Reiki 2-kurssilla opittujen symbolien syventäminen
 • Meditaatio-opetus ja harjoitukset
 • Reikin periaatteiden syventäminen
 • Intuitiivinen hoitaminen, hoitotekniikat, vaihtohoidot opettajan ja oppilaan välillä
 • Oman halun mukaan osallistuminen apuopettajana reiki 1- ja 2-kursseille
 • Reiki Master-vihkimys ja todistus

Koulutuksen hinta on 1800 euroa ja se kestää noin puoli vuotta-vuoden. Kun oppilas on valmis, on Reiki Master-vihkimyksen aika.

Reiki Master-vihkimyksen saanut voi halutessaan ryhtyä opettamaan reikiä. Mitään opetusvelvollisuutta ei kuitenkaan ole, vaan yhtä hyvin koko matkan voi käydä henkilökohtaisena kasvumatkana.

Reiki Master-koulutuksen hinta sisältää materiaalit, maalaustarvikkeet, kahvi- ja teetarjoilun, alv 24 % ja Reiki Master-todistuksen.

Reiki Art-kurssi

Reikikurssin voi toteuttaa myös vapaamuotoisena Reiki Art-kurssina, jolloin kurssi ei ole sidottu mihinkään tiettyyn reikiasteeseen. Opiskelemme reikistä juuri niitä juttuja, jotka ovat sinulle ajankohtaisia. Työskentelytapa on luova ja intuitiivinen, ja maalaamme enemmän kuin perinteisillä reikikursseilla. Toteutustapana 3 x 4 tunnin yksityiskurssi, hinta 300 euroa (sisältää maalaustarvikkeet sekä kahvi- ja teetarjoilun).

Tapahtumapaikkana kaikille reikikursseille on Reikihuone Onnivoima, joka sijaitsee Kuopiossa Haapaniemellä, osoitteessa Aseveljenkatu 4.

Lämpimästi tervetuloa reikin tielle! ❤

Rakkaudella,

Susanna

p. 0405942832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

Reikikursseilla jokainen on hyväksytty juuri sellaisena kuin on. Kurssilla nostamme aina jo perinteeksi muodostuneet enkelikortit. ❤

Reikikursseilla opiskelemme reikiä myös maalaamalla. Mitään ei tarvitse osata entuudestaan, aina on ollut kivaa!