Reiki Art-kurssit

Reiki Art -kursseilla opiskellaan perinteisen reikin työkaluja uudella, taidepainotteisella otteella. Kaikki kurssit ovat yksilöohjausta.

Reiki Art-kursseilla painottuu oman elämän tietoinen luominen ja sen opiskelu. Reiki Art-polku onkin kasvamista oman valon ja luomisvoiman kokemiseen ja näiden ilmentämiseen omassa elämässä. Luominen on ilo! Samalla opiskellaan sitä, miten voimme kasvaa vahvaan yhteyteen itsen kanssa ja hoitaa kaikkea sitä, mikä saattaa olla epätasapainossa tai omannäköisen elämän esteenä. Tietoisuus avaa meitä elämän ihmeelle.

Kurssien sisällöt:

Reiki Art I: yhteys itseen, kehon itsehoito meditaationa, mitä reiki on, oppilaan kiinnostuksen mukaan myös toisen hoitaminen, reikiperiaatteet

Reiki Art II: luomisvoima, reikin neljä symbolia ja niiden käyttö luomisessa, kaukohoito itselle ja kiinnostuksen mukaan myös toiselle

Reiki Art III eli Reiki Art Master: elämäntehtävä ja suunta, valo ja sen kokeminen (Dai Komio), reikiviritysten tekeminen

Kursseilla työskennellään maalaamisen, meditaation, chakrojen ja erilaisten luovien läsnäoloharjoitusten avulla. Pääpaino on omassa henkilökohtaisessa kasvussa. Jos olet kiinnostunut opiskelemaan erityisesti toisen hoitamista, suosittelen hakeutumaan perinteiselle reikikurssille.

Kurssien kesto ja hinnat:

Reiki Art I: yhteensä 9 tuntia (330 euroa)

Reiki Art II: yhteensä 12 tuntia (480 euroa)

Reiki Art Master: yhteensä 40 tuntia (1800 euroa)

Yksittäiset Reiki Art-ohjaukset: neljän tunnin sessio 200 euroa. Reiki Masterit ja Reiki Art Masterit hinta 150 eur.

Kurssien hinnat sisältävät perusmaalaustarvikkeet, kahvi- ja teetarjoilun tapaamiskertoina sekä todistuksen. Koulutuksen voi maksaa osissa esimerkiksi jokaisen tapaamiskerran yhteydessä. Maksutapoina käyvät kortti, käteinen, lasku, Mobile Pay, Klarna sekä työpaikan kultuuri- tai virkistysedut (Smartum, Edenred, ePassi).

Reiki Art-kurssit voi käydä vaiheittain tai lähteä suoraan Reiki Art Master-koulutukseen. Otan jatkuvasti vastaan uusia oppilaita, joten ole yhteydessä kun kuulet kutsun!

Työhuoneeni sijaitsee Kuopiossa Haapaniemellä, osoitteessa Aseveljenkatu 4 (kerrostalon alakerta, ovesta löytyy vihreä reikisydän).

Lämpimästi tervetuloa reikin tielle! ❤

Rakkaudella,

Susanna

p. 0405942832

susanna.rissanen@onnivoima.fi