Reiki Master-koulutus

Tarjoamani Reiki Master-koulutus on intuitiivista reikin kolmannen asteen opetusta. Kyseessä on noin vuoden mittainen yksilöllisesti ohjattu henkisen kasvun matka.

Koulutus on prosessi, jonka aikana oppilaan henkilökohtainen kokemus ja tietoisuus reikin voimasta, puhtaasta tietoisuudesta sekä omasta luomisvoimasta syvenee. Oppilas avautuu löytämään itsestään Dai Komion, reikin mestarisymbolin, joka on meissä oleva reikiolemus.

”Minä olen reiki” tarkoittaa, että minä luon. Opetuksessa käytetään luovia menetelmiä ja opetellaan konkreettisesti käyttämään reikin työkaluja oman elämän luomiseen. Intuition vahvistamiseksi tehdään matkaa uskomuksiin, pelkoihin, tunnetaakkoihin ja käyttäytymismalleihin. Näistä tietoiseksi tuleminen auttaa poistamaan intuition esteitä ja sisäinen näkijyys vahvistuu. Voimme tarvittaessa tehdä myös retkiä luontoon, luontoyhteyden vahvistamiseksi, jolloin myös suhde itseen syvenee.

Reikin kolmas aste syventää 1- ja 2-kurssilla opittujen työkalujen osaamista (hoitaminen, meditaatio, symbolit ja reikin periaatteet). Uusina työkaluina mukaan tulevat Dai Komio-symboli ja reikiviritysten tekeminen. Lisäksi syvennetään chakra-aurajärjestelmän osaamista.

Prosessi sisältää yhteensä 80 tuntia ohjattua työskentelyä. Tapaamiskertojen määrä ja kesto muotoutuu yksilöllisesti. 

Huom! Reikiprosessin läpikäyminen onnistuu myös etänä, esim. Zoomin välityksellä. 

Ohjaan prosessia intuitiivisesti, oppilaan korkeinta tietoisuutta kuunnellen. Yhteyttä pidämme tarpeen mukaan myös tapaamisten välillä. Kyseessä on intensiivinen ja välillä myös vaativa matka, joka edellyttää sitoutumista omaan henkiseen harjoitukseen. Mitä lähemmäs pääsee itseä, sitä enemmän tulee tilaa myös ilolle.

Halutessaan voi suuntautua reikin ohjaamiseen/opettamiseen, mutta mitään opetusvelvollisuutta ei ole. Yhtä hyvin Reiki Master-koulutuksen voi käydä myös henkilökohtaisena kasvumatkana.

Reiki Master-koulutuksen hinta on 3200 euroa (sis. alv 24 %, kahvi- ja teetarjoilun tapaamiskertoina sekä Reiki Master-todistuksen). Maksu sovituissa erissä (esim. 12 erää) ja maksutavaksi käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, lasku tai Klarna.

Työskentelytapa on intuitiivinen ja luova. Mitään valmista suunnitelmaa tällaisen prosessin läpiviemiseen ei ole, vaan tarkempi sisältö muotoutuu matkan varrella. Voimme sukeltaa erilaisiin luovuus- ja intuitioharjoituksiin esim. maalaamalla, olla metsässä, tehdä hoitoja tai jotain muuta.

Halutessaan voi lähteä suoraan Reiki Master-polulle ilman, että käy erikseen reiki 1- ja 2-kursseja. Reiki Master-oppilaakseni voi tulla myös silloin, jos on käynyt 1- ja 2-kurssit jonkun toisen opetuksessa.

Lämpimästi tervetuloa omalle vihkimyspolullesi!

Rakkaudella,

Susanna