Reiki Master-koulutus

Tarjoamani Reiki Master-koulutus on luonto-,  intuitio- ja luovuuspainotteista reikin kolmannen asteen opetusta. Kyseessä on noin vuoden mittainen yksilöllisesti ohjattu henkisen kasvun muutosmatka, jonka aikana vahvistuu intuitiivinen yhteys itseen ja elämän tietoinen luominen tuosta yhteydestä käsin.

Koulutus on prosessi, jonka aikana oppilaan henkilökohtainen kokemus ja tietoisuus reikin voimasta, puhtaasta tietoisuudesta sekä omasta luomisvoimasta syvenee. Oppilas avautuu löytämään itsestään Dai Komion, reikin mestarisymbolin, joka on meissä olevan reikiolemus.

”Minä olen reiki” tarkoittaa, että minä luon. Luovuuspainotteisessa opetuksessa opetellaan konkreettisesti käyttämään reikin työkaluja oman elämän luomiseen. Intuition vahvistamiseksi tehdään matkaa omiin uskomuksiin, pelkoihin, tunnetaakkoihin ja käyttäytymismalleihin. Näistä tietoiseksi tuleminen auttaa poistamaan intuition esteitä ja sisäinen näkijyys vahvistuu. Retket luontoon auttavat syventämään suhdetta aitoon itseen, jossa kaikki on aina oikein.

Reikin kolmas aste syventää 1- ja 2-kurssilla opittujen työkalujen osaamista (hoitaminen, meditaatio, symbolit ja reikin periaatteet). Uusina työkaluina mukaan tulevat Dai Komio-symboli ja reikiviritysten tekeminen. Lisäksi syvennetään chakra-aurajärjestelmän osaamista.

Prosessi koostuu 12 x 5 tunnin yksilötapaamisesta ja vihkimyspäivästä. Osa tapaamisista voi olla osallistumista Reiki Master-oppilaiden yhteistapaamisiin ja/tai 1- ja 2-kurssien kertaamista.

Ohjaan prosessia intuitiivisesti, oppilaan korkeinta tietoisuutta kuunnellen. Yhteyttä pidämme tarpeen mukaan myös tapaamisten välillä. Kyseessä on intensiivinen ja välillä myös vaativa matka, joka edellyttää sitoutumista omaan henkiseen harjoitukseen. Mitä lähemmäs pääsee itseä, sitä enemmän tulee tilaa myös ilolle.

Halutessaan voi suuntautua reikin ohjaamiseen/opettamiseen, mutta mitään opetusvelvollisuutta ei ole. Yhtä hyvin Reiki Master-koulutuksen voi käydä myös henkilökohtaisena kasvumatkana.

Reiki Master-koulutuksen hinta on 3200 euroa (sis. alv 24 %, kahvi- ja teetarjoilun tapaamiskertoina, maalaustarvikkeet sekä Reiki Master-todistuksen). Maksu sovituissa erissä ja maksutavaksi käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, lasku tai Klarna.

Työskentelytapa on intuitiivinen ja luova. Mitään valmista suunnitelmaa tällaisen prosessin läpiviemiseen ei ole, vaan tarkempi sisältö muotoutuu matkan varrella. Voimme sukeltaa erilaisiin luovuus- ja intuitioharjoituksiin esim. maalaamalla, olla metsässä, tehdä hoitoja tai jotain muuta.

Halutessaan voi käydä reiki 1- ja 2-kurssit osana Reiki Master-koulutusta. Reiki Master-oppilaakseni voi tulla myös silloin, jos on käynyt 1- ja 2-kurssit jonkun toisen opetuksessa.

Lämpimästi tervetuloa omalle vihkimyspolullesi!

Rakkaudella,

Susanna