Reiki Master-kurssi

Sielun ohjaamaa elämää

Reiki Master-kurssi on reikin kolmas aste, joka antaa avaimet valaistumiseen, sielutietoisuudessa elämiseen. 

Kurssi on yksilöllisesti ohjattu muutosmatka, jonka tarkempi sisältö, kesto ja rakenne muotoutuvat matkan varrella intuitiivisesti. Prosessin aikana oppilaan henkilökohtainen kokemus ja tietoisuus reikin voimasta syvenee. Oppilas avautuu löytämään itsestään Dai Komion, reikin mestarisymbolin.

Lisäksi kehittyy reikin työkalujen ja chakra-aurajärjestelmän osaaminen ja käyttö sekä omassa elämässä että mahdollisesti asiakastyössä.

Prosessi koostuu esimerkiksi

  • 12 x 4 tunnin yksilötapaamisesta ja vihkimyspäivästä tai
  • 15 x 3 tunnin yksilötapaamisesta ja vihkimyspäivästä tai
  • se voi olla muulla tavoin yksilöllisesti muovautuva kokonaisuus.

Ohjaan prosessia intuitiivisesti, oppilaan korkeinta tietoisuutta kuunnellen. Yhteyttä pidämme koko prosessin ajan tarpeen mukaan, myös tapaamisten välillä. Kyseessä on intensiivinen ja välillä myös vaativa matka, joka edellyttää sitoutumista säännölliseen henkiseen harjoitukseen. 

Halutessaan voi suuntautua reikin ohjaamiseen/opettamiseen tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena kasvumatkana, jolloin oma tehtävä henkisenä auttajana avautuu omalla tavallaan. Reiki Master-vihkimys on sitoutumista tähän tehtävään.

Reiki Master-kurssin hinta on 3200 euroa (sis. alv 24 %, kahvi- ja teetarjoilun tapaamiskertoina, tarvittavat materiaalit sekä Reiki Master-todistuksen). Maksu maksetaan vuoden sisällä, esimerkiksi 12 erässä.

Lämpimästi tervetuloa omalle vihkimyspolullesi!

Rakkaudella,

Susanna

Reiki Master

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi