Reiki Master-koulutus

 

”Valaistuminen on sitä, että on aidosti sitä mitä on.”

Reiki Master-koulutus on reikin kolmas aste, yksilöllisesti ohjattu henkisen kasvun muutosmatka kohti valaistumista.

Koulutus on prosessi, jonka aikana oppilaan henkilökohtainen kokemus ja tietoisuus reikin voimasta, puhtaasta tietoisuudesta, syvenee. Oppilas avautuu löytämään itsestään Dai Komion, reikin mestarisymbolin. 

Lisäksi kehittyy reikin työkalujen ja chakra-aurajärjestelmän osaaminen ja käyttö sekä omassa elämässä että mahdollisesti asiakastyössä.

Prosessi koostuu 15 x 3 tunnin yksilötapaamisesta ja vihkimyspäivästä. Osa tapaamisista voi olla osallistumista Reiki Master-oppilaiden yhteistapaamisiin.

Ohjaan prosessia intuitiivisesti, oppilaan korkeinta tietoisuutta kuunnellen. Yhteyttä pidämme koko prosessin ajan tarpeen mukaan, myös tapaamisten välillä. Kyseessä on intensiivinen ja välillä myös vaativa matka, joka edellyttää sitoutumista itseen. 

Halutessaan voi suuntautua reikin ohjaamiseen/opettamiseen tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena kasvumatkana, jolloin oma tehtävä henkisenä auttajana avautuu omalla tavallaan. Reiki Master-vihkimys on sitoutumista tähän tehtävään.

Reiki Master-kurssin hinta on 3200 euroa (sis. alv 24 %, kahvi- ja teetarjoilun tapaamiskertoina sekä Reiki Master-todistuksen). Maksu maksetaan vuoden sisällä, esimerkiksi 12 erässä.

Halutessaan voi käydä reiki 1- ja 2-kurssit osana Reiki Master-koulutusta. Reiki Master-oppilaakseni voi tulla myös silloin, jos on käynyt 1- ja 2-kurssit jonkun toisen opetuksessa.

Lämpimästi tervetuloa omalle vihkimyspolullesi!

 

Rakkaudella,

Susanna

Reiki Master

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi