Reiki Master-koulutus

”Valaistuminen on sitä, että on aidosti sitä mitä on.”

Reiki Master-koulutus on reikin kolmas aste, yksilöllisesti ohjattu henkisen kasvun muutosmatka kohti valaistumista.

Koulutus on prosessi, jonka aikana oppilaan henkilökohtainen kokemus ja tietoisuus reikin voimasta, puhtaasta tietoisuudesta, syvenee. Oppilas avautuu löytämään itsestään Dai Komion, reikin mestarisymbolin.

Lisäksi kehittyy reikin työkalujen ja chakra-aurajärjestelmän osaaminen ja käyttö sekä omassa elämässä että mahdollisesti asiakastyössä.

Prosessi koostuu 15 x 3 tunnin yksilötapaamisesta ja vihkimyspäivästä. Osa tapaamisista voi olla osallistumista Reiki Master-oppilaiden yhteistapaamisiin.

Ohjaan prosessia intuitiivisesti, oppilaan korkeinta tietoisuutta kuunnellen. Yhteyttä pidämme koko prosessin ajan tarpeen mukaan, myös tapaamisten välillä. Kyseessä on intensiivinen ja välillä myös vaativa matka, joka edellyttää sitoutumista itseen.

Halutessaan voi suuntautua reikin ohjaamiseen/opettamiseen tai käydä koko prosessin henkilökohtaisena kasvumatkana, jolloin oma tehtävä henkisenä auttajana avautuu omalla tavallaan. Reiki Master-vihkimys on sitoutumista tähän tehtävään.

Reiki Master-kurssin hinta on 3200 euroa (sis. alv 24 %, kahvi- ja teetarjoilun tapaamiskertoina sekä Reiki Master-todistuksen). Maksu maksetaan vuoden sisällä, esimerkiksi 12 erässä.

Työskentelytapa on intuitiivinen ja luova. Mitään valmista suunnitelmaa tällaisen prosessin läpiviemiseen ei ole, vaan tarkempi sisältö muotoutuu matkan varrella. Rungon muodostavat reikin työkalut: meditaatio, hoitaminen, symbolit, viritysten tekeminen ja periaatteiden opiskelu. Näitä voi ammentaa koko ajan enemmän ja enemmän. Tutkimme eri tavoin myös chakroja ja auraa energiatietoisuuden avaamiseksi. Lisäksi voimme maalata, olla luonnossa ja tehdä erilaisia toiminnallisia harjoituksia tarpeen mukaan.

Halutessaan voi käydä reiki 1- ja 2-kurssit osana Reiki Master-koulutusta. Reiki Master-oppilaakseni voi tulla myös silloin, jos on käynyt 1- ja 2-kurssit jonkun toisen opetuksessa.

Lämpimästi tervetuloa omalle vihkimyspolullesi!

Rakkaudella,

Susanna