Sielun kirjeet ja korut

Sielun kirjeet ja korut ovat olleet ”toimeksiantojani” näkijänä jo muutaman vuoden ajan. Kirjoitan kirjeitä ja teen koruja reikitietoisuudessa. Sielun kirjeet ja sielun korut hoitavat, avaavat ja puhdistavat käyttäjiensä energiaa, aina kunkin korkeimmaksi parhaaksi.

Sielun kirje on noin neljän sivun mittainen kanavoitu teksti, jonka sanat uppoavat syvälle sieluun ja tuovat näkyviin sen kauneuden, joka jokaisen sielussa on. Kirjeeseen voit palata vielä pitkänkin ajan jälkeen ja usein sanat avautuvat eri lukukerroilla eri tavoin. Kirjoitan kirjeitä tilauksesta.

Sielun korut ovat mala-korujen perinteen mukaan käsinsolmittuja koruja, jotka valmistan aidoista kivihelmistä. Jokainen koru on täysin uniikki ja korun voima muodostuu siihen tulevista kivistä, jotka valitsen intuitiivisesti. Kivillä uskotaan olevan parantavia voimia ja yhdistelemällä eri kiviä kuhunkin koruun tulee aivan erityinen lataus.

Koruissa on 108 helmeä sekä yksi isompi gurukivi. Numero 1 symboloi kaiken alkua, Luojaa. 0 kuvastaa nöyryyttä avautua elämälle ja numero 8 on ikuisuuden symboli. Gurukivi vahvistaa yhteyttä sisäiseen opettajaan meissä, sisäiseen viisauteemme.

Teen koruja myös tilauksesta.

Hinnat:

Sielun kirje 88 euroa

Sielun koru (kaulakoru) 111 euroa

Hyvitän vanhasta tekemästäni korusta vaihdossa 30 euroa.

Kirjeiden ja korujen hinnat sisältävät alv 24 %. Kirjeen voit tilata joko sähköpostiin tai kirjepostina. Korun mahdolliset toimituskulut lisätään hintaan.

Lisätietoja ja tilaukset:

Susanna Rissanen

p. 0405942832

susanna.rissanen@onnivoima.fi

Myynnissä olevat korut:

Tämä kuvassa oleva koru on nimeltään ”Mandala”. Siinä yhdistyvät neljä luomisen elementtiä: maa, vesi, tuli ja ilma. Eri kivet edustavat eri elementtejä:


* gurukivi sammalakaatti – maa
* sininen jaspis (imperial jasper) – ilma
* vaalea jokikivi – vesi
* aurinkokivi – tuli

Sinä olet eetteri, tila jossa kaikki tapahtuu ja luominen tulee mahdolliseksi.

Myyty.

Tämän korun tekemisessä on ollut monta vaihetta, mutta tässä vaiheessa riittää kun kerron sen nimen.

”Saattaja”

Korulla on varmasti hyvin erityinen merkitys sille, kuka tämän tunnistaa omakseen.

Koru on myytävänä, hinta 111 euroa.