Sielun korut ja -kirjeet

Sielun korut ja -kirjeet ovat olleet ”toimeksiantojani” näkijänä jo muutaman vuoden ajan. Kirjoitan kirjeitä ja teen koruja reikitietoisuudessa. Korut ja kirjeet hoitavat, avaavat, vahvistavat ja puhdistavat käyttäjiensä energiaa, aina kunkin korkeimmaksi parhaaksi.

Sielun kirje on noin neljän sivun mittainen käsinkirjoitettu kirje, jonka sanat uppoavat syvälle sieluun. Kirje tuo näkyväksi asioita, jotka auttavat ymmärtämään omaa polkua ja sitä kohtaa, missä kukin on ja mihin on ehkä kulkemassa. Kirjeeseen voit palata vielä pitkänkin ajan jälkeen ja usein sanat avautuvat eri lukukerroilla eri tavoin. Kirjoitan kirjeitä tilauksesta.

Sielun korut ovat mala-korujen perinteen mukaan käsinsolmittuja koruja, jotka valmistan aidoista kivihelmistä. Jokainen koru on täysin uniikki ja korun voima muodostuu siihen tulevista kivistä, jotka valitsen intuitiivisesti. Kivillä uskotaan olevan parantavia voimia ja yhdistelemällä eri kiviä kuhunkin koruun tulee aivan erityinen lataus.

Koruissa on 108 helmeä sekä yksi isompi gurukivi. Numero 1 symboloi kaiken alkua, Luojaa. 0 kuvastaa nöyryyttä avautua elämälle ja numero 8 on ikuisuuden symboli. Gurukivi vahvistaa yhteyttä sisäiseen opettajaan meissä, sisäiseen viisauteemme.

Hinnat:

Sielun kirje 88 euroa

Sielun koru (kaulakoru) 111 euroa

Hyvitän vanhasta tekemästäni sielun korusta vaihdossa 30 euroa.

Kirjeiden ja korujen hinnat sisältävät alv 24 %. Kirjeen toimitus kirjepostina, postikulut kuuluvat hintaan. Korun mahdolliset toimituskulut lisätään hintaan.

Lisätietoja ja tilaukset:

Susanna Rissanen

p. 0405942832

susanna.rissanen@onnivoima.fi