Kurssikalenteri

Reiki 1-kurssilla opetellaan kehon itsehoito ja toisen hoitaminen, tutustutaan chakroihin ja auraan, perehdytään reikin henkisiin periaatteisiin ja reikin historiaan sekä harjoitellaan reikiä meditaationa. Jokainen osallistuja saa neljä reikiviritystä.

Reiki 1-kurssin osallistumismaksu on 230 euroa (sisältäen alv 24 %, materiaalit, todistuksen ja tarjoilut). Kesto 4 x 3 tuntia tai 2 x 7 tuntia. Kolmen tunnin kurssikerroilla kahvi- ja teetarjoilu, pidempinä seitsemän tunnin kurssipäivinä myös kasvissalaattilounas.

Reiki 2-kurssilla opetellaan reikin kolme symbolia ja niiden käyttäminen, harjoitellaan kaukohoitoa ja sen eri sovellutuksia, opitaan mielen ja tunteiden hoitaminen reikillä, syvennetään ymmärrystä chakroista ja aurasta ja opitaan lisää myös reikistä meditaationa. Jokainen osallistuja saa yhden reikivirityksen.

Reiki 2-kurssin osallistumismaksu on 350 euroa (sisältäen alv 24 %, materiaalit, todistuksen ja tarjoilut). Kesto 4 x 3 tuntia tai 2 x 7 tuntia. Kolmen tunnin kurssikerroilla kahvi- ja teetarjoilu, pidempinä seitsemän tunnin kurssipäivinä myös kasvissalaattilounas.

Opetan reikikursseilla intuitiivista Usuin reikiä, jossa yhdistyvät reikin itämainen ja länsimainen viisaus.

TULOSSA OLEVAT REIKIKURSSIT:

Reiki 2-kurssi la-su 9.-10.1.2021 klo 9-16

Kurssien paikka: Aseveljenkatu 4, Kuopio. Kerrostalon alakerta, ovessa lukee Onnivoima. Autolle löytyy parkkipaikkoja joko kadun varresta (kaikki renkaat asfaltille) tai kadun toisella puolella on neljän tunnin kiekkopaikka.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Susanna Rissanen

Reiki Master, mindfulness-ohjaaja

p. 040 594 2832

susanna.rissanen@onnivoima.fi