Reiki Tarot-tulkinta

Reiki Tarot-tulkinta on reikihoidollinen tarot-tulkinta, joka toimii itsetuntemuksen ja henkisen kasvun apuna. Tulkinnassa tulet nähdyksi ja kuulluksi kaikilla tasoilla ja juuri sellaisena kuin olet. Voit tulla vastaanotolle tiettyjen kysymysten tai teemojen kanssa, kuten ihmissuhteet, työ tai suunta elämässä. Tai yhtä hyvin voit tulla avoimin mielin kohtaamaan itsesi ja sen, mitä juuri nyt nousee esiin.

Teemme aluksi tulkinnan, sitten reikihoidon ja lopuksi palaamme vielä korttien ääreen.

Reiki Tarot-tulkinnassa katsomme menneisyyttä, nykyhetkeä ja/tai tulevaisuutta sillä tavalla, mikä on sinulle tässä hetkessä tarkoituksenmukaista. Voit saada lisää ymmärrystä ja hyväksyntää niille asioille, jotka ovat jo tapahtuneet, ehkä myös apua irtipäästämiseen ja uusien ovien avautumiseen. Tärkeää on myös mahdollisten pelkojen, uskomusten ja rajoittavien esteiden näkeminen, sillä jo niiden tiedostaminen voi auttaa pääsemään niistä yli. Tulevaisuuden katsominen ei ole tulkinnassa ikinä suoraa ennustamista, vaan ennemminkin eri mahdollisuuksien ja näkökulmien avaamista, jotta voit tehdä tarvittavia valintoja itseäsi ja korkeinta parastasi kuunnellen.

Tulkitsijana olen intuitiivinen, läsnä, keskusteleva, jokaisen asiakkaan omaa toimijuutta kunnioittava ja myös rohkea. En kaihda puhua vaikeistakaan asioista ja monet sanovatkin, että kanssani on turvallista puhua ihan kaikesta. Ehkä se tulee myös omasta elämänkokemuksestani, johon on mahtunut monenlaista, ja sitä kautta syvää ymmärrystä ja myötätuntoa ihmisenä olemista kohtaan. Kenenkään ei tarvitse olla täydellinen, olemme jokainen omannäköisellämme matkalla.

Reiki Tarot-tulkinta on aina dialoginen ja luomme sen asiakkaan kanssa yhdessä – keskustelun, kysymysten ja oivallusten kautta. Kaikki viisaus on jo sinussa, tulkinta auttaa sen näkyväksi!

Reiki Tarot-tulkinnan kesto on 2 tuntia ja hinta 120 euroa.

AJANVARAUS

Netistä tai suoraan minulta: susanna.rissanen@onnivoima.fi tai p. 0405942832.

SAAPUMISOHJEET

Osoite Kuopion Haapaniemellä on Aseveljenkatu 4 (kerrostalon alakerta). Jynkänkadulla ja Kaartokadulla on tällä hetkellä tietöitä, joten varaudu kiertotiehen. Parkkipaikkoja löytyy hyvin joko kadun varresta tai kadun toiselta puolelta hiekkakentältä. Ovesta löytyy reikisydän. Ovikello ei ole käytössä, tulen avaamaan oven 5 minuuttia ennen varattua aikaa. Lämpimästi tervetuloa! ❤

Lämpimästi tervetuloa Reiki Tarot-tulkintaan!

Rakkaudella,

Susanna

Reiki Tarot-tulkinnassa voit avautua sielusi viisaudelle korttien ja reikihoidon avulla. Lämpimästi tervetuloa!